"Вътрешен човек": Двама братя, един е къртица в полицията, друг - в мафията

Оценете статията
(0 оценки)

След 1 година

Фюсюн и Ейлем се радват на току-що освободения Сарп пред главната порта на затвора, когато се появява Хасан - бившият съкилийник на Сарп. Сарп отпраща майка си и се отправя с Хасан в склад извън града. Неочаквано се появява адвокатката Мелек, която е близка на Хасан. Докато Сарп и Мелек разговарят за престоя му в затвора, непознати мъже откриват огън срещу тях. Сарп успява да спаси Хасан и Мелек с откраднат камион и ги измъква невредими от склада. Мелек споделя с Джелял, че е оцеляла в престрелката благодарение на съобразителността на Сарп. Умут е втори по успех след Сарп във випуска на полицеиската академия и е негов основен конкурент по време на следването им. след дипломирането си Мерт започва работа в отдела на комисар Юсуф. Опитва се да се хареса на началника си. Юсуф обаче става свидетел на грубото отношение на Мерт към журналистката Ейлем.

• Пред входа на управлението Ейлем заснема Мерт. Той изтръгва фотоапарата от ръцете й и изтрива снимките, възмутен от постъпката на Мерт, Юсуф му заповядва да покани Ейлем да го придружи при следващата полицейска акция. Щастлива, Ейлем отива с Мерт и успява да направи фоторепортаж за задържането на двама престъпници.


• След успешно проведената акция Ейлем кани Мерт в ресторанта на Фюсюн, продължава повествованието във „Вътрешен човек“. По време на вечерята тя му споделя за тежката съдба на осиновителката си - за съпруга й Метин, обвинен за смъртта на 8 души, за сина й Сарп - лежал в затвора заради заплаха за убийство, и за по-малкия й син - Умут, който е отвлечен като дете. От разговора в съзнанието на Мерт изплуват ужасяващи спомени от неговото детство, преминало в насилие и улична просия за благото на неговия покровител Джелял.

• Сарп се среща с Джелял. В този момент в заведението нахлува мафиотът Амер и насочва пистолет към Джелял. Най-неочаквано се появяват Юсуф и Мерт и арестуват Сарп. Дни по-късно Сарп е свободен и се прибира у дома. Разстроена, Фюсюн умолява сина си да не общува с бившите затворници.


Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 155 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?