"Вътрешен човек" : Кой е отвлякъл брата на Сарп?

Оценете статията
(1 Оценка)

 

 

 

Преди години

Джелял отива на свиждане в затвора на Метин и настоява да запази мълчание пред полицаите. За да е сигурен в лоялността на Метин, Джелял решава да отвлече един от двамата му сина. Мафиотът принуждава Метин сам да избере кое дете да пожертва. Метин изрича името на Сарп, но Джелял нарежда на хората си да отвлекат по-малкия син на Метин –Умут.

След години

Сарп научава, че Джелял е отвлякъл Умут, за да гарантира мълчанието на баща му. Обхванат от ярост, Сарп се обажда на Юсуф и се заканва да убие Джелял. Комисарят успокоява Сарп и го убеждава да продължи с шпионската си дейност в престъпната структура на Джелял. Джелял официално представя Сарп пред членовете на групировката си. Мафиотът го кани да присъства насреща с престъпника Маншур Шер. Джелял се усъмнява в Шер, който му е представен от Мелек, и отказва да разговаря с него. Мелек, огорчена заради недоверието на Джелял, си тръгва разплакана.


Джелял нарежда на Сарп да проследи Мелек. Тя отива до изоставен склад, пред който я очаква Шер. Без знанието на Джелял Сарп прави опит да възпре Мелек от разговор с Шер. Появява се Джелял и Сарп осъзнава, че мафиотът му е поставил капан, за да провери неговата лоялност.

• Джелял нарежда на Сарп да убие Шер. Сарп насочва оръжие към главата му. Джелял се уверява в предаността на Сарп и отменя заповедта в сериала „Вътрешен човек“.


 

Последна редакция Вторник, 04 Юни 2019 19:13

Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 89 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?