"Сълзи от Рая": Отвличат Дженет

Оценете статията
(0 оценки)

Дженет се стреми да се държи на крака, не обръщайки внимание на проблемите си и кавгата със Селим. Пречките  се появяват една след друга, но нея я очаква още една беда.

Нилгюн измисля опасен план, страхувайки се, че Дженет ще разбере, кой е Селим. Планът обаче ще нанесе вреди не само на Дженет, но и на Арзу.

По време на случващото се, отношенията между Дженет и Селим се подобряват. За първи път Дженет чувства, че сякаш вече лошото е в миналото, когато Нилгюн не привежда в действие своя смъртоносен план.

Но опасния план на Нилгюн не сработва, така както тя е очаквала. Арзу прави всичко, което е по силите й, за да спаси Дженнет, защото знае, че Суна ще разкаже цялата истина, ако нещо лошо се случи. Арзу си отдъхва, тя смята, че всичко вече е наред, но този път тя чувства, че може да загуби Мелиса.


А Дженет, въпреки, че вече е извън опасност, да си затвори очите, пред всичко, което става, не е възможно. Селим и Орхна се мъчат да разберат, кой е похитил Дженет, но се случва нещо странно. Дженет е на границата да разбере една голяма тайна. От сега нататък всичко се променя, особено отношенията между Селим и Дженет...


Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 169 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?