"Сълзи от Рая": Появява се злодеят Кая, бащата на Дженет

Оценете статията
(0 оценки)

 

Че Мукадес не е истинската баба на Дженет, се разбира в хода на сюжетното развитие на сериала "Сълзи от Рая". Когато вижда родилното петно на Дженет, Арзу изпада в ужас и започва да си спомня миналото, в което ражда момиченце и гo зарязва, за да търси спасение и нов живот за себе си. Баба Мукадес пък разпознава от снимки, че лошата шефка на внучката и е всъщност нейната майка Джавидан, както е истинското име на Арзу. Отгледала внучката си от бебе, Мукадес е убедена, че тя е дъщеря на починалия и син, но оказва се, че навремето, докато Арзу е била омъжена за него, е изнасилена и детето и е плод на тази гавра. Истинският баща на Дженет се оказва злодеят Кая, който се появява отново в нейния и в живота на Арзу.

Помним Гюлер Октен от "Листопад

" Силният образ на баба Мукадес Йълмаз пресъздава турската актриса ветеран Гюлер Йоктен, която българските телевизионни зрители помнят от ролята й на сприхавата свекърва Джеврие от сериала „Листопад". Гюлер Йоктен е родена през 1941 г. Завършила е театрална академия и е играла в над 50 филми и телевизионни сериали. По-голямата част от ролите и са поддържащи. Гюлер е съпруга на известния режисьор в Турция Зеки Йоктен, който почина преди няколко години след неуспешна сърдечна операция. Известното семейство нямат деца, а Гюлер признава, че това е станало заради кариерата, но не съжалява за избора си. "Светът върви към по-лошо, Бог да помага на децата", казва тя. Макар и предана на професията си, актрисата никога не е прибягвала до пластични операции. "Обикновено хората си правят пластични операции, заради комплексите си. Аз обичам лицето си. Хората ме мислят за по-млада." За разлика от героинята и в „Листопад", Гюлер се е разбирала много добре със своята свекърва. "Моята майка ме критикуваше повече. Тя първо се разболя от рак, а след това и от Алцхаймер. Грижих се за нея цели 16 години. Когато живееш с някого в една къща, тогава има повече поводи за скандали", заключава актрисата.

Гюлер Йоктен е влюбена в професията си, но се шегува, че по душа е домакиня. "За мен много важни са семейството, приятелите и котките ми. 40-годишният ми брак струва повече от 10 награди "Златен портокал" (известен кинофестивал в Анталия). Амбициозните хора стават егоисти, а егото разрушава съвместния живот. Аз навремето си дадох сметка, че работата на 3еки е по-важна, защото той създава нещо. Аз съм само инструмент. Ако не уважавах неговото его, бракът ни нямаше да издържи." Гюлер не се обижда, че е играла цял живот, а е станала широко известна едва с ролята на Джеврие от сериала „Листопад", За нея е по-важно, че в кариерата си няма роля, от която се срамува.

Зехра Йълмъз е щастливо момиче в живота

В живота Меписа е щастливо влюбена в образа на разглезената Мелиса Сойер влиза младата актриса 3ехра Йълмаз, родена през 1992 г. Като малка живее със семейството си в Баку, където баща и работи като агроном. Днес тя владее прекрасно руски, азербайджански, английски и, разбира се, турски език. Твърди, че на снимачната площадка и помага строгата дисциплина, с която е израснала: ,,В Баку получих отлично възпитание и образование. Още тогава се запалих по театъра, спорта и музиката."


Тъй като 3ехра винаги е изпитвала носталгия по Турция, се завръща в родината си, за да следва кино и телевизия в университета в Мармарис. Когато за пръв път прочита сценария на "Сълзи от Рая", е завладяна от образа на Мелиса и оценява шанса да играе редом с Есра Ронабар /Арзу/ и смята, че двете са успели да изградят много правдоподобни отношения на майка и дъщеря. Младата актриса приема ролята и заради режисьора на сериала "Сълзи от Рая" прочутия Садула Челен. За разлика от своята героиня и несподелената и любов, Зехра има щастлива връзка с младия певец Джем Белеви (Дениз "Любов на инат"). Двамата се запознават, когато учат заедно в университета. Сближават се, след като той я кани за участие в музикална продукция. Оттогава са неразделни. За разлика от Мелиса, Зехра не ревнува своя любим. Двама та често четат писмата на негови почитателки и се забавляват. Според Зехра ревността владее тези, които не притежават любовта на партньора.

Източник: "Жълт Труд"


Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 170 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?