"Втори шанс" един въпрос, който няма отговор засега

Оценете статията
(0 оценки)

Хюля отправя изгодно предложение към собственика на конната база Невзат да отпусне кредит на фирмата му за построяването на нови помещения. Тя заявява пред Мират, че му е много задължена за безкористната помощ, която е оказал на Дениз. Мират не е впечатлен от жеста на Хюля и продължава да се съмнява в искреността й. Дениз споделя с Хюля, че Алихан й е съобщил, че е в Австралия и очаква дете от любимата си, без да подозира, че й е писала Шебнем. Хюля съветва Дениз да не се свързва повече с Алихан и да извърши аборт. Дениз е категорична, че няма да се откаже от бъдещото си дете. Елван взема телефонния номер на Сердем от баща му и го дава на Дияр.

• Измъчвана от угризения на съвестта, Шебнем моли Хюля да помогне финансово на децата на Алихан с част от сумите, които внася на нейно име. Шебнем заблуждава Алихан, че лекарите са я предупредили, че ако продължава да се натоварва психически, може да изгуби плода, който носи. Дениз разказва на баща си за разговора си с Алихан. Фикрие заблуждава Дениз, че е напуснала текстилната фабрика от солидарност към нея заради несправедливото обвинение, което са й отправили. Фикрие заплашва съседката Късмет, че ако разкрие кражбите и във фабриката, ще оклевети дъщеря й и ще провали възможностите и да се омъжи

• Едже обвинява Дияр/Сема, че я е издала пред майка й за измамата с колата и откраднатия часовник. Дениз дочува думите и й заявява, че не е научила за лъжите на Едже от Дияр/ Сема. Настоява дъщеря й да се извини за несправедливите си упреци. Фикриие научава, че Дениз е изпратила Едже да занесе кекс на Мустафа като благодарност, че й е помогнал да издържи спешно изпитите си по математика. Фикриие укорява дъщеря си, че Едже и е отнела перспективния кандидат-жених, и я изпраща да отнесе на Мустафа бюрек.

• Хюля урежда начално училище за Озан и заплаща в аванс таксата за първата година. Дениз е принудена да приеме подаръка за сина си. Хюля убеждава Дениз да плати и за тържеството за рождения ден на дъщеря й, тъи ката Едже се готви да симулира болест, за да не разберат сьучениците й, че не разполага с достатъчно средства за подобаващ празник. Дияр се свързва със Сердет и двамата се уговарят да се срещнат. Дениз получава внезапни болки и успява да се добере сама до болницата. Мират научава, че тя е в спешно отделение, и моли Дияр да отиде при нея. Дияр е принудена да отложи срещата си с разочарования Сердет.

• Фикриие узнава от дъщеря си къде се намира колежът на Едже и пристига там в найкаян вид, за да я унизи пред съучениците. Хюля осуетява намеренията и, като я представя за своята чистачка, и уведомява приятелите на Едже, че е ангажирала известен клуб за рождения и ден. Едже е без крайно благодарна на Хюля, че я е спасила от опозоряване. Насаме Хюля заплашва Фикриие, че ако отново се опита да навреди на Едже, която обича като своя дъщеря, ще съдейства Дениз да се омъжи за Мират.

В лечебното заведение уведомяват Мират, че Дениз е претърпяла спонтанен аборт. Тои я откарва в дома си.Дияр се среща със Сердем и му съобщава, че очаква дете. Хюля информира Шебнем, че Дениз е изгубила детето си, и я съветва скоро да симулира аборт пред Алихан, като преди това се скара с него, за да га накара да се чувства отговорен за случилото се. Щастлива от получената новина, Шебнем моли Хюля да си купи подарък с парите, които й изпраща .

• Хюля научава от Дениз коя е текстилната фабрика, в която са работили с Фикрие. Фиген става свидетелка Мустафа да се саморазправя със съседа Якут, който обижда Дениз, въпреки че е оттеглила обвинението си срещу него и останалите нападатели на баща й. Фикрие убеждава дъщеря си, че Мустафа се е бил заради чувствата си към Едже. Бащата на Якут упреква Мустафа за побоя над сина му. Едже порицава Фиген че е разказала на майка си за Фърат и часовника, а Фикрие я е издала пред Дениз. Едже напада Фикриие за посещението и в училището пред майка си, Мират и Дияр.

• По предложение на Мират Дениз настоява Мустафа да придружи Едже на тържеството за рождения му ден. Едже е принудена да се съгласи. Хюля узнава от управителя на фабриката, че Фикриие е набедила в кражба Дениз, и плаща на служител, за да и запише видеото с нейното престъпление. Хюля подарява на конната база мотоциклет, но Мират не скрива неодобрението си към опитите й да се сприятели с него и напомня, че като приятелка би трябвало да се погрижи за Дениз. Дениз подарява на Едже за рождения й ден пръстена на майка си. Мустафа отвежда Едже на тържеството. Фиген пристига непоканена и подарява на Едже сполучлива имитация на маркова чанта. Мюге не успява да установи, че чантата е фалшификат. Керем подарява на Едже скъпо колие, но Мустафа спечелва нейното сьрце, като й поднася часовника от баща й, който е успял да откупи. Елван уведомява Дияр, че баща й изпраща братята й да я издирват в Истанбул, след ката търсенето в други градове не е дало резултат. Озан излиза през нощта от дома на Мират, за да търси котарака си. Детето се изгубва и Сердет го среща случайно. Сердет го разпитва за Дияр/Сема и Озан заявява, че тя е сьпруга на Мират и много го обича. Мустафа изпраща Едже до дома й и тя установява липсата на Озан. Близките на Озан го издирват в квартала. Мират и Мустафа също се включват в търсенето. Сердет връща Озан в дома му. Близките му благодарят, че е спасил момчето. Фикриие се опитва да си спомни къде е виждала Сердет за ужас на Дияр. Фиген разпитва Едже дали има чувства към Мустафа. Едже отрича и Фиген й споделя, че самата тя е влюбена в младежа.Сердет горчиво упреква Дияр, че дели една стая с Мират. Дияр го уверява, че това е най-правилното решение, докато роди детето им. Алихан е натъжен, когато вижда снимката, публикувана в интернет от Едже с часовника, който й е подарил. Дениз отхвърля неприличните аванси на невъзпитан клиент и в ресторанта избухва свада. Дениз напуска работа, разочарована от отношението на собственика, който не я защитава. Мират отблъсква ухажването на Бегюм, майката на Мюге. Фърат заплашва Едже, че ще издаде измамите й пред нейните съученици, ако не намери купувачи за наркотиците, които пласира.


Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 51 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?