"Сълзи от Рая": Нилгюн стреля по Дженет

Оценете статията
(0 оценки)

Дженет опитва да се измъкне сама. Похитителят звъни на Нюлгюн, но тя не му се обажда.

Мелиса упреква Селим, че е срещу майка й.

Селим казва пред майка си, че иска само да намерят момичето. Нюлгюн се изпуска, че Арзу няма нищо общо с момичето. Похитителят отново звъни. Нюлгюн заповядва на човека да убие момичето. Докато двамата говорят, Дженгиз ги чува и остава изненадан. Научава от жена си къде е момичето. Суна настоява да придружи Арзу, докато търсят Дженет.

Нюлгюн се отправя с такси към мястото, където се намира Дженет.

Дженгиз се оправдава, че не знае нищо и че жена му действа на своя глава.

Похитителят дава пистолета на Нюлгюн, за да застреля Дженет.

Дженет се развръзва.

Арзу настоява да разбере всичко от Дженгиз. Накрая той споделя, че Селим е осиновен, а Дженет е негова приятелка от сиропиталището. Истинското му име е Али.

Когато Нюлгюн влиза в къщата, не намира никой там.

Дженет бяга в гората. Нюлгюн я настига. Стреля, но в пистолета няма патрони. Дженет излиза пред колата на Дженгиз и Арзу я спасява. Нюлгюн наблюдава всичко от гората.

На сутринта Дженет се прибира в дома си, докарана от Арзу.

Ръза съобщава добрата новина на семейството си. Орхан веднага тръгва към дома на Дженет.

Селим все пак подчертава, че Арзу е намерила Дженет. Дженгиз разказва една версия, която момичето потвърждава. Архитектката благодари на Арзу, че я е спасила. Селим се извинява и също благодари.

Суна отново упреква Джавидан, че е замесена в отвличането. Арзу се оправдава, че не е. Дженгиз съобщава на Суна, че майката на Селим е отвлякла Дженет. Дженгиз споменава, че Нюлгюн е психично болна.

Полицията отиват да вземат показания от Дженет и от Арзу. Момичето започва да разказва, че не знае кой и за каво я е отвлякъл, но ако не е била избягала, са щели да я убият. Селим се намесва и предлага на полицаите да дадат показания на следващия ден, след като Дженет си почине.

Дженгиз уверява Суна, че повече няма да допусне Нюлгюн да навреди на Дженет.

Орхан се появява в дома на момичето. Започва да се заяжда със Селим. Орхан обещава на архитектката, че всеки, който й навреди, ще си плати.


Арзу е посрещната като героиня в дома си. Ръза я подкрепя. Мелиса се ядосва на Селим. Сема разпитва снаха си какво е станало, че е набутала Дженет в колата си. Арзу отново се обосновава, че Орхан проявява инримен интерес към архитектката. Ръза се радва и подкрепя една бъдеща връзка на сина си с това момиче.


Източник: Теленовелас


Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 196 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?