"Сълзи от рая" - Мелиса се готви да се самоубие

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Смъртоносният план на Нилгюн се проваля. Арзу прави всичко по силите си, за да се разкрие виновника за отвличането на Дженнет, за да не разкрие Суна нейната тайна. Арзу въздъхва облекчено, когато се добира до успеха, нотя се сблъсква с нова опасност, опасност да не загуби Мелиса.

А, Дженнето въпреки че се е спасила няма намерение да се отказва и да затвори очи пред случващото се. Селим и Орхан се мъчат да разберат, кой е похитил Дженет, но се случват някой неочаквани неща. Дженет е на границата да изясни една голяма тайна.От сега нататък всичко се променя, особено отношенията между Селим и Дженет.

През това време, докато Дженет се опитва да разгадае тайната, Мелиса  решава да се самоубие. Този път Арзу сменя тактиката, тя ще удари Дженет по най-уязвимото й място.


А Селим изобщо не е наясно какво се случва. Той смята, че трябва да помага на Мелиса, като я пази да не се самоубие и е неотлъчно с нея. И Мелиса се възползва от това положение. Селим разбира, че прекарва доста време с Мелиса и това много наранява Дженет.

Дженет се опитва да разбере, защо  доста вещи на Али се намират в дома на Селим, а отговор на този въпрос ще даде Нилгюн. Дженет разбира, че Селим е Али. Сега е необходимо да разкаже всичко на Селим, обаче пред Дженет се изправя нова голяма изненада...Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 65 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?