"Вътрешен човек": Открити са адресите, където може да се укрива похитителя на брата на Сарп

Оценете статията
(1 Оценка)

• Сарп търси снимката, която е загубил в гората. Мерт го проследява и му я връща. Напада го с думите, че се е внедрил в групировката на Джелял, за да открие брат си. Сарп успява да го разубеди. Фюсюн е настанена в болница, след като губи съзнание. Сарп и Мелек отиват да я навестят. Фюсун, огорчена от престъпния живот на сина си, се отказва от него.

• Юсуф нарежда на Сарп да събере информация за предстоящата среща на Джелял с високопоставен престъпник. Сарп го информира, че докато придружава Йешим на пазар, ще се опитада научи подробности. Давут заплашва Мелек, че заради увлечението й по Сарп той може да пострада.

Припомня й, че преди години шофьорът на Джелял, който е бил влюбен в нея, е изчезнал безследно. Мелек спира да отговаря на обажданията на Сарп, за да го предпази. Юсуф съобщава на Сарп, че е открил три предполагаеми адреса, където би могъл да се укрива Джошкун,похитителят на брат му Умут. Сарп приготвя закуска за Фюсюн, но тя отказва да се храни с него. Сарп отива пред дома на Мелек, но тя не отваря вxодната врата.


Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 87 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?