"Вътрешен човек": Джелял прегръща Сарп, готви го за негов заместник

Оценете статията
(0 оценки)

 

Йешим продължава да не вярва на Мелек. Сарп настанява семейството си в защитено жилище. С Юсуф обсъждат кой би могъл да убие Местан. Подозират Хасан Алъняк, че иска да отнеме бизнеса на Джелял.

Хасан настоява пред Касапина да внедрят Вурал на мястото на Местан. Джелял все още иска жив Сарп. Полицаят установява убиеца на Местан. Принуждава съучастника му да признае истината.

Алъняк и Давуд са затворени заедно. Убиецът на Местан иска да докопа бизнеса на Касапина. Давуд обаче е предан на Джелял. Сарп държи Юсуф в течение на всичко. Джелял е взривен. Мелек вярва, че любимият й е убил баща й. Мерт е готов за отмъщение.

Алъняк завзема позициите на Касапина. Мерт проследява Сарп. За негова изненада го вижда до Джелял, който го прегръща бащински.

Оказва се, че Сарп е предупредил Касапина за случващото се и така е спасил живота му. Джелял нарежда на Сарп като негово доверено лице да поеме бизнеса му, а жените в семейството му – да го оплакват.

Акън Йшък не може да бъде заблуден лесно, но приема предложението на Сарп да работят заедно. Междувременно казва на Давуд за смъртта на Джелял и кой е новият бос. В същото време Касапина организира убийството на Акън Костанджели.

Юсуф предупреждава Сарп, че ще го арестува за по-голяма достоверност. Давуд е готов да отмъщава за смъртта на Джелял. Касапина е принуден да се разкрие. Костанджали е готов да го отвлече, но Мерт и полицаите попречват на намеренията му.


Спасителната акция на Касапина е дело на неговия храненик. Юсуф е изумен от самостоятелното му решение. Давуд изпраща Селями да поеме отговорност за смъртта на Местан.

Фюсун страда за сина си. Без да чуе Баръш и Ейлем, отива в стария квартал. Тя отива до заведението на Касапина. Пред нея се изправя самия собственик…

Източник: woman-onthe-top.net

 

 

Последна редакция Четвъртък, 27 Юни 2019 18:50

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 17 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...