"Вътрешен човек": Колата на Джелял се взривява, Сарп посочва убиеца на Местан

Оценете статията
(0 оценки)

Йешим подозира, че Мелек се е съюзила със Сарп и гони свои цели. Мелек признава пред мащехата си, че е сгрешила със Сарп. Настоява Джелял да го убие. Йешим не вярва на думите на адвокатката.

Мерт се вълнува дали Фюсюн и Ейлем са живи. Юсуф започва да разпитва Мерт откъде има информация за срещата между Джелял и Сарп.

Джелял пуска хората си да търсят Сарп. Мафиотът обвинява Давуд за своя провал. Настоява пред дясната си ръка да довърши работата.

Юсуф и Сарп решават да провокират убиеца на Местан, за да разберат кой предизвиква война в бандата на Джелял. Сарп притиска Селями да извика Аленяк, за да разбере дали той е убиецът на Местан. Джелял се разпорежда веднага Давуд да отиде с Рижия, за да заловят предателя.

Тайнственият враг прибира Давуд, Аляняк и хората им. Джелял си мисли, че е Сарп. Касапина получава заплашително съобщение от младежа. Мелек е притеснена за любимия си.

Джелял решава сам да се заеме с отстраняването на Сарп, но не знае, че в играта се е намесил неизвестен враг. Мелек се опитва да предупреди Сарп, но той не си вдига телефона.

Мерт и Ейлем се срещат. Полицията започва да разпитва за Сарп. Момичето отговаря, че не знае нищо.

Сарп разкрива кой е отстранил Местан. Селями си признава, че е убил Местан с помощта на Алянак.


Сарп докладва на Юсуф, че Рижият е организирал всичко, защото искат да убият Джелял.

Бомба се взривява в колата на Касапина и предизвиква хаос.

Вурал докладва на Рижия, че Джелял е вече мъртъв. Аленяк веднага разпространява новината в квартала.

Баръш също научава, че Джелял е мъртъв и съобщава това на Ейлем.

Мелек съобщава на Мерт за смъртта на бащицата. Той не вярва. Опитва се да обясни на адвокатката, че това е невъзможно. Мелек съобщава, че Сарп е убил боса.

Източник: Теленовелас


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 11 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...