"Вътрешен човек": След взрива на колата на Джелял, Сарп е новият бос

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Вестта за смъртта на Джелял обикаля района. Мелек е убедена, че Сарп стои зад покушението. Мерт не може да повярва на думите й. Решен е да открие Сарп и да отмъсти за гибелта на Джелял. Проследява Сарп до дома на Фюсун и Еилем. Притеснена от казаното от Мерт, Мелек се опитва да се свърже със Сарп. Без да губи излишно време, Алъянак бърза да заеме мястото на Джелял. Убеждава привържениците му, че ще следва и ще продължи делата на Джелял. Със заредено оръжие Мерт следва Сарп, без да подозира каква изненада го очаква – живият Джелял застава пред Сарп и свойски го прегръща. Преди това Сарп успява тайно да се промъкне в имението на Джелял. Предупреждава го, че срещу него се готви смъртоносен атентат. Организатор е Алъянак, а негов помощник - Вурал, който е заложил бомба в колата му. Покушението е поръчано от Алъянак...

Селями признава пред Джелял, че Алъянак е убил Местан и е прехвърлил отговорността за престъплението върху Сарп. Мелек моли Алъянак да открие Сарп. С помощта на хората на Джелял Сарп прогонва от заведението на Джелял иэумения Алъянак. Джелял се завръща у дома. Моли Мелек и Йешим да продължат да участват в плана на Сарп, докато залови заклетия си враг – Алъянак.

Акън Ашък пристига в Истанбул. Алъянак го предупреждава, че Сарп е заел мястото на Джелял и планът им да отнемат от Джелял веичко, което притежава, е подложен на изпитание. Алъянак посещава имението на Джелял. Джелял предупреждава Мелек и Йешим да продължат привидно да оплакват загубата на любимия си баща и съпруг. Прикрит, подслушва разговора й с Алъянак. Алъянак се среща със Сарп и хората му. Сарп му предлага да работят заедно. Bъпреки колебанията и съмненията си Акън приема предложението на Сарп. Убеден е обаче, че Джелял е жив и в момента Сарп е само негово подставено лице. Акън Ашък съобщава на пленения Давуд, че Джелял е убит и Сарп е заел неговото място.


Ейлем не може да повярва, че Сарп е извършил убийство и е оглавил клана на Джелял. Джелял съобщава на Мерт, че подготвя убийството на Акън Костанджели. Юсуф предупреждава Сарп, че ще бъде задържан във връзка с убийството на Местан заедно с Джелял и Костанджели. Неговият арест трябва да придаде достоверност на задържането на Джелял. Сарп се отправя към мястото за срещата с Костанджели. Юсуф, придружен от четирима полицаи, също очаква появата на Акън Костанджели. Костанджели уверява Алъянак, че е сигурен, че Джелял е жив и им подготвя капан.


Източник: "ТвСага"

 

Последна редакция Понеделник, 01 Юли 2019 18:54

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 7 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...