"Вътрешен човек": Мъртъв ли е Джелял?

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Всички смятат Джелял за мъртъв, истината обаче е друга.

Мерт тръгва да търси Сарп, за да му отмъсти. Мелек настоява да присъства на отмъщението. Тя е разочарована от своя любим. Очаква го изненада, защото Сарп е предупредил Джелял за предателството на Алянак и Селями, подкрепяни от Акън Ашък.

Джелял оцелява.

Сарп посещава семейството си. Успокоява близките си, че вече са в безопасност. Ейлем го пита дали той е убил Джелял. Сарп отрича.

Мерт вижда, че Джелял е жив и говори със Сарп. Полицаят се чуди какво става. Сарп е спасил Кебапчията. Селями разказва на мафиота какво всъщност се е случило. Въпреки враждата си с Джелял, Юсуф тайно помага на Сарп в тази акция.

Мелек се разпорежда на Аленяк да събере хората и всички да търсят Сарп.

Джелял се прибира вкъщи. Жена му, синът му и Мелек са шокирани. Той казва на семейството си, че се е спасил, благодарение на Сарп.

Алянак се опитва да заеме мястото на Касапина, но мафиотите предпочитат Сарп да получи шефското място. Алянак разказва на Акън Ашък и му казва, че младежът е поел властта в империята на Джелял. Ашък дава заповед Сарп да бъде очистен.


Касапина се подготвя за отмъщение. Обяснява на семейството си че всичко трябва да остане в тайна.

Алянак отива в дома на Джелял, за да поднесе съболезнованията си на семейството. Обяснява на Йешим и Мелек, че Сарп е наследил бащицата. И двете настояват Сарп да бъде убит. Рижият иска Мелек да му помогне и да извика младежа при него.

Изгочник: Теленовелас

 

Последна редакция Вторник, 02 Юли 2019 16:09

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 8 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...