"Вътрешен човек": Кой ще види как го пращат в ада, като го запалват?

Оценете статията
(0 оценки)

 

Акън Ашък пристига в Истанбул. Алъянак го предупреждава, че Сарп е заел мястото на Джелял и планът им да отнемат от Джелял веичко, което притежава, е подложен на изпитание. Алъянак посещава имението на Джелял. Джелял предупреждава Мелек и Йешим да продължат привидно да оплакват загубата на любимия си баща и съпруг. Прикрит, подслушва раэговора й с Алъянак. Алъянак се среща със Сарп и хората му. Сарп му предлага да работят эаедно. Bъпреки колебанията и съмненията си Акън приема предложението на Сарп. Убеден е обаче, че Джелял е жив и в момента Сарп е само негово подставено лице. Акън Ашък съобщава на пленения Давуд, че Джелял е убит и Сарп е заел неговото място. Ейлем не може да повярва, че Сарп е извършил убийство и е оглавил клана на Джеял. Джелял съобщава на Мерт, че подготвя убийството на Акън Костанджели. Юсуф предупреждава Сарп, че ще бъде задържан във връзка с убийството на Местан заедно с Джелял и Костанджели. Неговият арест трябва да придаде достоверност на эадържането на Джелял. Сарп се отправя към мястото за срещата с Костанджели. Юсуф, придружен от четирима полицаи, също очаква появата на Акън Костанджели. Костанджели уверява Алъянак, че е сигурен, че Джелял е жив и им подготвя капан.

Съобщава, че е органиэирал изненада за Сарп и Джелял.

• Сарп очаква Акън Ъшък. Вместо него обаче пред Сарп се изправя Давуд, който разярен решава да отмъсти за смъртта на Джелял. Джелял е принуден да се намеси. Сарп безуспешно се опитва да се свърже с него. Юсуф започва акция по залавянето на Сарп, за да го спаси от провала на срещата с Костанджели.

Костанджели решава да отвлече Джелял, но неочаквано се появява Мерт, придружен от полицаи. Преди това Мерт наблюдава освобождаването на Давуд и Миник. Досеща се, че Костанджели е подготвил капан на Джелял. Bика на помощ отряд от полицаи. Мерт разрешава Джелял да бъде освободен. Планът на Костанджели пропада. Юсуф е изненадан от самостоятелната изява на Мерт. Давуд изпраща Селями в полицията, за да признае за извършеното убииство на Местан.


 

• Фюсун е обезпокоена от отсъствието на Сарп. Решава да отиде в квартала. Баръш и Еилем се опитват да се противопоставят. Опасяват се, че мълвата за смъртта на Джелял и вината на Сарп ще достигне до нея. Фюсун се отправя към заведението на Джелял с надеждата да види сина си. Пред нея застава Джелял.

 

Джелял прави клопка на Кюстенджели и го запалва.

 

 

Последна редакция Сряда, 03 Юли 2019 09:41

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 9 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...