"Вътрешен човек": Сарп сърдит на шефа си, заради игричките му, ще напуска полицията

Оценете статията
(0 оценки)

 

Алианак успява да избяга от хората на Джелял. Той е принуден да измисли план, за да остане между живите. Юсуф научава за смъртта на Костанджели, но не намира никаква следа, която да води към Джелял като извършител на убийството. Сега, хората на Юсуф и на Джелял преследват Алианак. Отново се появява Джошкун. Той подготвя лов с помощта на Джейлем. Мерт от една страна търси Умут, за да успокой Фюсюн, но от друга страна научава, че Джошкун е жив.Юсуф отново се среща със Сарп в образа на Неджип Уайнък. Братята, които не знаят за съществуването си, отново пресичат своите пътищата съвсем неочаквано.

Сарп отказва да говори с Юсуф. Джошкун разбира, че Мерт е наясно, че е жив и е по петите му. Юсуф отново спечелва доверието на Сарп. Комисарят вярва, че Умут е жив и в ръцете на врага му

Мерт попада в капана на насилника от детството си. За да спаси заловената от него Ейлем се оставя Джошкун да го пребие отново. Престъпникът прострелва Хаяти. Мерт споделя част от преживяното с Мелек.

Сарп разказва на Юсуф за контрабанда на Касапина. Комисарят обаче се оказва излъган. Отговорът на Сарп е изненадващ. На мястото, където Джошкун е държал Ейлем, Мерт намира Хаяти.

Мерт е сигурен ,че Джелял криe някои истини от него и Мелек. Той споделя съмненията си с Мелек. С цел да си изясни дали е прав или не, започва една игра с Джелял.

Юсуф прави последни опити, за да предотврати напускането на Сарп от полицията.


Джелял се опитва да разбере, кой е уведомил полицията за изпращането на продуктите. Попада на адвокат, които споменава името Сарп. Хората на Джелял започват да следят един човек.

Мерт научава, че всички членове на неговото семейство са мъртви, продължава да наблюдава Джошкун. Джошкун е зает с кроенето на нови планове. Той се рови в къщата на Мерт. Крайната му цел е да достигне до Фюсун и децата й.

 

Последна редакция Четвъртък, 04 Юли 2019 19:02

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 9 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...