"Вътрешен човек": Сарп разконспирира шефа си, не иска да му сътрудничи

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Юсуф настоява Сарп веднага да предаде Алъянак. Сарп обаче е склонен да повярва на Алъянак, че ще го отведе при Неджеп, мафиот, който разполага с информация за изчезналия Умут. Сарп попада в капана на Алъянак. Мерт го спасява Алъянак успява за втори път да се отскубне от преследвачите си.

Ейлем отново получава съобщение. Мерт я убеждава да предложи среща на непознатия подател. Обещава да се погрижи за нейната сигурност.

Сарп се запознава с Хюсню, кръстник на сина на Джелял Мустафа. Ейлем се отправя към срещата с непознатия. Мерт я наблюдава отдалеко. Малко момиченце подава на Ейлем плик със снимки на Джелял. Мерт проследява сътрудника на Джошкун. Ужасен, Мерт установява, че Джошкун, неговият насилник от детството, е жив.

Юсуф определя среща на Сарп, представяйки се за Неджеп, без да подозира, че Сарп вече е информиран, че Неджеп отдавна е мъртвец. Сарп е разочарован и дълбоко наранен от постъпката на началника си, когото е приемал за свои втори баща. Отказва повече да сътрудничи на Юсуф.

Джошкун планира убийствоо на Ейлем. Вината за смъртта й трябва да бъде прехвърлена на Джелял. Мерт съзнателно прострелва ръката си. Ейлем притеснена се грижи за него.

Сарп не отговаря на обажданията на Юсуф. Джошкун изпраща своя съгледвач Хаяти да проследи Ейлем. Ейлем се появява с Мерт. Джошкун се досеща, че Мерт го е разпознал и е разбрал, че е жив. Мерт използва нараняването на ръката си, за да получи домашен отпуск. Заема се с издирването на Джошкун. Юсуф успява да убеди Сарп да се срещнат отново. Предава му резултата от днк теста, изискан от Мерт, на кръвта по ризата на Умут.

Юсуф е уверен, че Умут е жив и е в ръцете на Джелял. Сарп отново приема предложението на Юсуф да продължат сътрудничеството. Мерт попада в капана на Джошкун. Изправя се пред него със зареден пистолет, но неочаквано дочува стенанията на поxитената Ейлем. Пред очите на Ейлем Джошкун пребива жестоко завързания Мерт. Мерт идва в съзнание и успява да повали Джошкун и да освободи Ейлем. Бягайки, взема телефона на Джошкун.

Джошкун застрелва Хаяти и решава отново да се укрие, за да не бъде открит от Мерт. Мерт споделя с Мелек, че е открил Джошкун и ще се опита чрез информацията в телефона му да го проследи и открие.


Сарп информира Юсуф, че предстои Джелял да получи контрабандната стока на убития Костанджели. Полицаите, придружени от Юсуф, обискират колите на Джелял. но вместо наркотици откриват кашони с детски играчки. Юсуф се опитва да получи обяснение за случилото се от Сарп. Отговорът на Сарп е изненадващ за Юсуф. Мерт отива на мястото, където е бил затворен заедно с Ейлем, но не открива Джошкун. а само трупа на убития Хаяти. Мерт се свързва с Джошкун. който признава. че Мерт е имал родители и брат. Мерт изпада в нервен шок.

Източник: "ТвСага"

 

Последна редакция Неделя, 07 Юли 2019 17:28

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 5 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...