"Вътрешен човек": Капан за Мерт, капан и за Юсуф

Оценете статията
(0 оценки)

 

Юсуф е уверен, че Умут е жив и е в ръцете на Джелял. Сарп отново приема предложениепю на Юсуф да продължат сътрудничеството. Мерт попада в капана на Джошкун. Изправя се пред него със зареден пистолет, но неочаквано дочува стенанията на поxитената Ейлем. Пред очите на Ейлем Джошкун пребива жестоко завързания Мерт. Мерт идва в съзнание и успява да повали Джошкун и да освободи Ейлем. Бягайки, взема телефона на Джошкун.

Джошкун застрелва Хаяти и решава отнво да се укрие, за да не бъде открит от Мерт. Мерт споделя с Мелек, че е открил Джошкун и ще се опита чрез информацията в телефона му да го проследи и открие.


Сарп информира Юсуф, че предстои Джелял да получи контрабандната стока на убития Костанджели. Полицаите, придружени от Юсуф, обискират колите на Джелял. но вместо наркотици откриват кашони с детски играчки. Юсуф се опитва да получи обяснение за случилото се от Сарп. Отговорът на Сарп е изненадващ за Юсуф. Мерт отива на мястото, където е бил затворен заедно с Ейлем, но не открива Джошкун. а само трупа на убития Хаяти. Мерт се свързва с Джошкун. който признава. че Мерт е имал родители и брат. Мерт изпада в нервен шок.

Източник: "ТвСага"

 

Последна редакция Понеделник, 08 Юли 2019 18:43

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 12 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...