"Вътрешен човек": Юсуф напуска полицията, решава да предаде досието на Сарп в ръцете на Мерт

Оценете статията
(1 Оценка)

Алианак успява да избяга от хората на Джелял. Той е принуден да измисли план, за да остане между живите. Юсуф научава за смъртта на Костанджели, но не намира никаква следа, която да води към Джелял като извършител на убийството. Сега, хората на Юсуф и на Джелял преследват Алианак. Отново се появява Джошкун. Той подготвя лов с помощта на Джейлем. Мерт от една страна търси Умут, за да успокой Фюсюн, но от друга страна научава, че Джошкун е жив.Юсуф отново се среща със Сарп в образа на Неджип Уайнък. Братята, които не знаят за съществуването си, отново пресичат своите пътищата съвсем неочаквано.

Мерт е сигурен ,че Джелял криe някои истини от него и Мелек. Той споделя съмненията си с Мелек. С цел да си изясни дали е прав или не, започва една игра с Джелял.

Юсуф прави последни опити, за да предотврати напускането на Сарп от полицията.

Джелял се опитва да разбере, кой е уведомил полицията за изпращането на продуктите. Попада на адвокат, които споменава името Сарп. Хората на Джелял започват да следят един човек.

Мерт научава, че всички членове на неговото семейство са мъртви, продължава да наблюдава Джошкун. Джошкун е зает с кроенето на нови планове. Той се рови в къщата на Мерт. Крайната му цел е да достигне до Фюсун и децата й.

Комисарят Юсуф решава да напусне полицията. За оставката на полиция веднага научава Джелял, информиран от Мерт.

Джелял не е вчерашен и нарежда на Мерт да изясни всички подробности по уволнението на Юсуф.


Появява се тайнствена личност „Бос“, които информира, Джелял, че знае родството между него и Мелек. Зад „Бос“ стои познат човек.

В това време Юсуф решава да предаде цялото досие на Сарп на Мерт. Както е известно Сарп работи под прикритие, което веднага може да бъде разкрито.

Операция „Бос“ върви към провал, зад нея стои Сарп...Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 10 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...