"Вътрешен човек": Кой е тайният враг?

Оценете статията
(0 оценки)

 

Мерт търси Джошкун, а самият той научава всичко, което се е случило със семейството на Умут, когото е отвлякъл. Човекът на Касапина споделя с Фюсюн щастието си, че има семейство. В дома му го чака Джелял, който разкрива една от големите си тайни – че е убил майката на Мелек и тя е негова дъщеря. Моли го да пази тайната му и споделя как е наредил да убият Джошкун. Мерт решава да отвърне на доверието като му разказва какво е научил за семейството си. Касапина обещава да му помогне.

Юсуф успява да убеди Сарп да се видят. Казва му, че е взел решение да напусне. Казва му, че ще го разкрие като вътрешен човек на Мерт, за да работят заедно срещу Джелял. Сарп, Касапина и Давуд отиват в офиса на Адвоката. Там обаче е празно. Има само оставено писмо до Касапина, в което го заплашват, че Мелек ще научи истината.

Джелял излиза ядосан и се сблъсква с хората на Адвоката. Двете групи не стигат съгласие. Мерт научава къде е леговище на Джошкун. Разбира за оставката на Юсуф. Джошкун е ранен пред ресторанта на Фюсун. Джелял пуска Хюсню и Селим. Чуди се кой е тайният му враг. В същото време Лейля представя на Адвоката новия му шеф – Сарп.

Оказва се, че вдовицата на Кюстендижили му е предложила съюз. Тя ще получи отмъщение за смъртта на мъжа си, той – истината за Умут. В чест на изгубения си брат, Сарп приема името му, за да ръководи групировката.

Оставката на Юсуф не е приета и бъдещата секретна мисия на Мерт е отменена. Внедреният човек на Джелял му разкрива къде живее мистериозния Умут. Сарп успява само да предупреди Лейля, която се преоблича като прислужница. Давут залавя Адвоката. Касапина разпорежда да го убият. Сарп го спасява с хитрост. Адвоката казва на Лейля, че според Алъняк спасителят му е виновен за смъртта на мъжа й.

Фюсун приготвя вечеря за Мелек. Кани Сарп и Мерт. След като арестуват човек на Джелял, Юсуф подозира, че неговото момче е мистериозният враг на Касапина.


Сарп подозира какво е казал Адвоката на Лейля. Разказва й за случилото се. Лейля тайно нарежда да убият съдружника й. Алъняк предава Лейля на Джелял. Адвоката прострелва Юсуф, който се жертва, за да спаси Сарп. Младежът го води в болница и се скрива.

В дома на Кюстенджили Лейля насочва оръжие срещу Касапина, но Давуд я прострелва смъртоносно. Сарп идва късно и не успява да разбере какво е станало. Вижда обаче следите от кръв. Давуд му се обажда, за да се присъедини към тях.

 

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Четвъртък, 11 Юли 2019 18:46

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 7 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...