"Вътрешен човек": Една бащина агресивна постъпка унищожава връзката баща - дъщеря

Оценете статията
(0 оценки)

Касапина разбира за срещите на Мелек с Фюсюн и изпада в ярост. Един шамар разваля отношенията между баща и дъщеря. Мелек си тръгва ядосана след скандала с Касапина, а Джелял изпраща Давуд след нея. Тя се обажда на Сарп и го моли за помощ.

Давуд трябва да върне Мелек в дома на Джелял, но на пътя му се изпречва Сарп. Давуд подслушва разговора между двамата влюбени. Мелек не иска да се върне в дома на Джелял. Сарп я подкрепя, но всъщност се опитва да я успокои. Сарп и Давуд се сбиват заради момичето. И двамата насочват пистолети един срещу друг, а Мелек застава пред дулата. Тя категорично заявява, че няма да се върне в дома на Джелял и Сарп я води у тях.

Касапина подозира, че дъщеря му и Сарп имат връзка. Разпитва Давуд какво се е случило. Сарп се опитва да защити Мелек. Давуд също отрича, че са се били със Сарп. Джелял нарежда на друг да следи дъщеря му.

Мерт преглежда записите от камерите в дома на жената на Кюстенджели.

Джошкун поставя Мерт пред труден избор като му предлага да предаде Джелял в замяна на семейството си.

Джелял пита Сарп защо записа от камерите е празен. Младежът настоява да се намери този запис. Касапина изпраща Давуд да вземат всички записи от камерите. Джелял се чуди дали Сарп е късметлия. Младежът предлага на бащицата да го накаже, ако се съмнява в него.


Сарп предупреждава Мелек, че Касапина се съмнява, че двамата имат връзка.

Бившата жена на Юсуф е край него в болницата. Сема разрешава на жената да влезе при директора на полицията.

Шефът на полицията казва на Сарп, че получените записи от къщата на Адвоката са празни.

Източник: Теленовелас


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 16 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...