"Вътрешен човек": Джелял е готов Сарп да му стане зет, за да спаси дъщеря си

Оценете статията
(0 оценки)

 

Юсуф се представя на Гьокхан и му казва, че ще го следи. Мелек се събужда в болница и се скрива при Фюсун. Алъняк предлага на Яшар сделка, за да върне доверието на Касапина към себе си. Джелял иззема всички телефони на хората си, Сарп успява да предупреди Юсуф. Алъняк предава Яшар на Касапина. Джошкун обещава на Мерт да разкрие къде е семейството му, ако му помогне. Сарп обаче му помага и инсценира смъртта му.

В дома на Джелял Мелек го чака с насочен към главата си пистолет. Касапина й попречва, но е принуден да каже всичко за убийството и тя го напуска завинаги. В болницата, осигурена от Юсуф, Сарп нарежда на Баръш да пази Джошкун.Яшар отвлича Алъняк. Рижия отново предава Касапина.

Джелял е готов дори да приеме Сарп за зет, за да не посегне Мелек на живота си. Мерт обвинява Касапина в убийството на Джошкун. Той пък прехвърля вината върху Сарп. В същото време ченгето под прикритие иска да помогне на любимата си. Мелек обаче не иска да предаде баща си, а да намери роднините си. Йешим подкрепя Давуд и го насърчава да се бори за момичето си.


Яшар обстрелва заведението на Фюсун. Мерт спасява семейството си, но пак се изпокарва с брат си. Давуд подозира, че Сарп е спасил Джошкун. Престъпникът отваря очи в болницата. Сарп отново спасява живота му. Яшар унищожава колите на Касапина. Баръш води Джошкун до сигурен дом.

Мерт използва позицията си на вътрешен човек и успява да намери лелята на Мелек. Дъщерята на Касапина се измъква от преследвачите й.

 

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Петък, 09 Август 2019 12:51

Рекламата

loading...
loading...

Кой е онлайн?

В момента има 118 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?