"Вътрешен човек": Нова голяма тайна излиза наяве

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Сарп разказва на Юсуф за инцидента с Гьокхан. Берк и Алъняк се спасяват. Най-сетне става ясно, че и Гьокхан е вътрешен човек на отдела за борба с наркотиците. Синът на комисаря също е полицай с важна мисия.

Фюсун разбира от Ейлем, че търсят да арестуват Сарп за убийство. Мелек настоява Мерт да остави намира любимия й. Сарп разказва на Алъняк за случая с Гьокхан. Трябва да намери парите от сделката, за да се оневини. Младежът търси помощ от Давуд, за да намери Яшар. Йешим съветва новия си фаворит да ликвидира и Сарп. Полицаят чува Мерт да говори на семейството му, че трябва да се предаде. Успява да вмени на майка си, че е невинен.

Докторът предупреждава Яшар, че го търсят, но той му „благодари” с убийство. Давуд инсценира смъртта си. Джелял се страхува от настойчивостта на Мерт да намери близките си.

Давуд и Сарп нахлуват в имението на Яшар, но не го залавят. Мерт намира мястото, където крият Джошкун. Проследява брат си. Джошкун успява да избяга. Сарп намира чантата с парите и отива да се види с ментора си. Мерт ги вижда заедно и съобщава на Касапина.


Юсуф „арестува” Сарп и твърди, че иска да отмъсти на младежа за убийството на родния си син. Мерт приема това за чиста монета, за разлика от Джелял. Джошкун се среща с Яшар и го моли да не казва на Касапина кой го е спасил.

 

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Четвъртък, 01 Август 2019 19:00

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 8 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...