"Вътрешен човек": Нова схема - "спасявай се сам"

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Давуд и Сарп нахлуват в имението на Яшар, но не го залавят. Мерт намира мястото, където крият Джошкун. Проследява брат си. Джокун успява да избяга. Сарп намира чантата с парите и отива да се види с ментора си. Мерт ги вижда заедно и съобщава на Касапина.

Юсуф „арестува” Сарп и твърди, че иска да отмъсти на младежа за убийството на родния си син. Мерт приема това за чиста монета, за разлика от Джелял. Джошкун се среща с Яшар и го моли да не казва на Касапина кой го е спасил.

Сарп не казва и на Мелек истината за Джошкун. Юсуф се опитва да оневини протежето си. Освобождават Сарп. Мелек разказва на Фюсун чия дъщеря e. Касапина показва недоверието си към Сарп. Братята с любимите им се събират. Изпокарват се заради мнимата смърт на похитителя. Мерт получава доказателство, че има семейство. Яшар подготвя клопка за Сарп. Случва се така, че затваря двамата братя в хладилен склад.

Принудени от обстоятелствата, Сарп и Мерт се спасяват взаимно. Яшар се опитва да избяга, но на яхтата го чака ченгето под прикритие. Той не му казва нищо за Джошкун и полицаите го арестуват.

Има надежда за Сарп. Джошкун му се обажда и му казва, че Умут е жив. Джелял започва да подозира, че не е внедрил сигурен вътрешен човек в полицията.

Мерт получава странно писмо, докато е с Ейлем вкъщи. След това Мерт започва да се държи твърде странно. Поведението навежда на мисъл, че той е замесен в нечисти дела. В същото време Мелт е зает с друга мисъл Той е изплашен от полученото писмо, което застрашава семейството му.Момчето се докеша, че освен мъргвият Джошкун има и някой друго, които зане истината. Сарп и Мерт продължават да изпитват ненавист един към друг. Животът подготвя на двамата братя смъртно изпитание, чака ги горчив хап...


 

Джелял е замесен по повод ареста на Сарп, защото при обиска намират у него пари, но е набързо освободен. Джелял се чуди,дали Сарп се е  продал на ченгетата. Джелял споделя с Мерт своите планове за бъдещето. Джелял е ядосан и готов на всичко, даже и да предаде семейството си. През това време Ей лем следи всяка крачка на Мерт и скоро всичко това, което е видяла, ще предивзика сериозно подозрение, относно Мерт...

loading...
Последна редакция Четвъртък, 01 Август 2019 19:01

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 11 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...