"Вътрешен човек": Какво разкрива ДНК теста?

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

• Давуд нахлува в имението на Яшар, коойто подготвя бягството си. Давуд и Сарп не успяват да го проследят. За Сарп остава едно- единствено решение - Джошкун да признае на Яшар, че е жив и да поиска среща с него. Мерт открива къщата, където се укрива Джошкун. Забелязва Сарп и решава да го проследи. Джошкун обезврежда Баръш и успява да избяга. Опитва се да предупреди Яшар за капана, в които е попаднал. Мерт наблюдава престрелката между Сарп и Яшар. Сарп открива в колата на Яшар чантата с пари, която той е взел, преди да рани Гьокхан. Потегля с колата на Яшар към срещата с Юсуф. Мерт го последва. Изненадата му е огромна, когато вижда Юсуф и Сарп изправени един до друг .

• Мерт съобщава веднага на Джелял за срещата на Сарп и Юсуф. Двамата инсценират ареста на Сарп. Юсуф е принуден да признае, че Гьокхан е негов роден син и лично се е заел да отмъсти на Сарп за опита му да го убие. Мерт приема тази версия на Юсуф за достоверна. Споделя я с Джелял, които обаче е по-недоверчив от Мерт. Яшар се среща с Джошкун. Джошкун с усилие се опитва да го убеди да не споменава на Джелял, че Сарп е спасил живота му.

• Мелек се появява в ареста. Иска от Сарп обяснение за смъртта на Джошкун. Сарп е принуден да премълчи истината.Юсуф поставя чантата с парите в дома на Яшар. Нарежда да бъде направен обиск. Надява се по този начин да оневини Сарп за стрелбата срещу сина му. Нарежда Сарп да бъде освободен. Мелек, Фюсун и Ейлем очакват Сарп. Баръш съобщава на Сарп, че Джошкун е избягал. Джелял недвусмислено показва на Сарп, че не вярва особено на версията с ареста и освобождаването му. Мелек признава на Фюсун, че е родна дъщеря на Джелял.

• Мерт получава анонимно писмо - парче плат, напоено с кръв, която може би принадлежи на член от неговото семеиство. Ейлем открива телефона, по които Мерт се свързва с Джелял. Записва номера. Яшар започва да изнудва Сарп. Заплашва го, че ще признае на Джелял, че Джошкун е жив и е спасен от Сарп.

В дома на Джошкун на вечеря се събират Мерт, Сарп, Мелек и Ейлем. Мерт признава на Мелек, че Сарп е убил Джошкун. Ейлем дочува разговора им. Между Мерт и Сарп избухва скандал. Сарп прогонва Мерт. Мерт е безкрайно щастлив, когато ДНК тестът на кървавото петно показва, че има семейство. Споделя новината с Мелек.


• Сарп се отправя към среща с Яшар. Ще му помага Баръш под прикритие. Мерт го проследява. Яшар подготвя хората си за покушението над Сарп. Мерт и Сарп се озовават на едно и също място. Яшар ги затваря в хладилен склад. Организира бягството си от страната с малък катер. С взаимни усилия Сарп и Мерт успяват да се спасят от премръзване. Сарп се отправя към Алъянак. Моли го за съдействие, за да открие Яшар. Сарп предава на Юсуф получената информация от Алъянак. Яшар се качва в катера. Там го очаква огромна изненада - Сарп.

Яшар отказва да даде информация за Джошкун. В този момент пристигат Юсуф, Мерт и полицаите. Арестуват Яшар за притежание на наркотици и опит за бягство. Джошкун се обажда на Сарп. Уверява го, че Умут е жив. Сарп трудно овладява сълзите си. Джелял настоява за среща с Мерт. Интересува се защо Мерт не е ликвидирал Яшар. Поставя на изпитание лоялността на Мерт.

loading...

Източник: "ТвСага"

 

Последна редакция Петък, 09 Август 2019 12:50

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 10 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...