Как Чаатай Улусой се влюби в полицайката Сема, докато снимаше "Вътрешен човек"

Оценете статията
(0 оценки)

Чаатай Улусой се залюби със своя колежа, гръмнаха турските медии. Красавецът, когото в момента гледаме в турския криминален хит „Вътрешен човек“, е започнал интимна връзка със своята колежка Дуйгу Саръшан, която пък изпълнява ролята на полицайката Сема в сериала по Би Ти Ви. Искрата между тях пламнала по време на снимките през 2016-2017 г. От тогава насам, по информация на турската преса, двамата няколко пъти се разделяли и събирали. Чаатай и Дуйгу често са снимани заедно по почивки в компанията на Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер.

Ето какво разкрива актьорът за връзката им: „Когато се влюбя, предпочитам да прекарвам по-голямата част от времето с приятелката ми у дома, в спокойна и уютна среда, а не на някое публично място, където всички вперват погледи в нас. Обичам да гледам и филми. Като цяло, и в любовта, и в професията си съм еднакъв - влагам страст и желание и в двете.


Най-романтичното нещо, което съм правил за жена, е букет от 100 рози. Имаше и друг случай, когато от входната врата до спалнята бях направил пътека от рози, а на самото легло пишеше "Обичам те, любов моя". Като цяло съм доста романтична личност.

loading...

Източник: retro.bg


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 6 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...