"Вътрешен човек": Юсуф разкрива, че Мерт е предател?

Оценете статията
(1 Оценка)

 

„Вътрешен човек”: Юсуф се убеждава, че Мерт е предател

Сарп и Юсуф успяват да измамят Касапина, че няма вътрешен човек в структурата му, Хандан влиза в съдружие с Джелял

За братята във „Вътрешен човек” става все по-трудно да се открият и да докажат на шефовете си, че не са внедрени от враговете им. Джелял открито подозира храненика си вече. Мерт му разказва как някой му се е обадил със заръката да убие Касапина. Тогава чак щял да научи къде е биологичното му семейство. Мерт дори го заплашва с оръжие, но не му дава сърце да стреля.

Давуд предава на Сарп поръчение от Касапина. Юсуф и довереника му са наясно, че това е клопка на Джелял. Касапина си спомня как Мерт му се е доверил като дете и как е искал да бъде като него. Лъже му , че ще открие семейството му. След това се кълне, че ще убие

Сарп получава награда за изпълнената поръчка – куфар с пари и заръката с Алъняк да ги проиграят при Хандан. Ейлем разбира, че любимият й общува с човек на Джелял. Започва да прави разследване.

Яшар е арестуван, но не иска да работи за Юсуф. Комисарят признава на сина си, че му е баща,веднага щом изписват Гьокхан. Мерт разбира, че Ейлем е по дирите на Айше. Докато Сарп и Алъняк играят комар, Давуд отива при въпросната жена. Ейлем записва разговора им. Управителката на казиното иска да общува със Сарп. Мерт лъже Ейлем, че Айше му сътрудничи.

Джелял устройва нова клопка на Сарп. С помощта на Юсуф обаче доказва, че не е вътрешен човек на полицията. В ареста нападат Яшар по поръчка на Касапина. Мелек умолява Сарп да напусне мафията. Мерт отива да види Яшар в болницата. Той е готов да свидетелства срещу Джелял. Хандан отхвърля офертата на Касапина за общ бизнес.


Фюсун моли Сарп да се вразуми и да влезе в правия път. Давуд води в болницата на Яшар, човек, който иска да го убие. Юсуф кара Сарп да се сближи с Хандан, за да разкрият боса й. Джелял отклонява вниманието на врага си. Убиват Яшар. Наемникът му оневинява Касапина.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

 


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 4 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...