Четвъртък, 14 Декември 2017 10:24

КОЗИРОГ 2018

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Управляваща планета: Сатурн

Стихия: земя

Успешен ден: събота

Прогнози на Козирог за 2018

През 2018 г. ще имате  нови партньори, вероятен брак

Каква съдба очаква Козирог през 2018?

През 2018-та година на представителите на знака Козирог им предстои да изживеят много страстни и наситени със събития дни

Всичко, което ще се случва ще бъде свързано, както с професио­налната дейност, така и с личния живот. През този периодняма да търпите неуважение към себе си и ще отговаряте с бурни емоции.

В професионалната сфера в началото на годината няма да имате никакви трудности. Вашата предприемчивост и делова активност ще носят добри резултати. Но ако не сте способни на компромиси и не проявявате достатъчно толерантност и не се сдържате вопреде­лени моменти може много бързо да разрушите хармонията между вас и вашите колеги или делови партньори. Това естествено ще по­влияе и на работата ви и на резултатите от нея. Трудно ще търпите хора, които се хвалят и превъзнасят и няма да имате желание да се срещате и общувате с тях.

Към средата на годината ще почувствате по-здрава почва под краката си и кариерата ви ще започне да се развива по-бързо. Няма дори да ви стига времето за да се включите във всички събития. През този период кръвта ви просто ще кипи. Ще използвате всич­ките си сили и възможности за да заемете по-висока позиция. И в най-скоро време може да постигнете резултатите, които очаквате от доста време. Освен всичко друго през този период ще ви теглят приключенията. Възможно е да откриете в себе си нов талант и да решите да се проявите като творческа личност. Ще търсите подкре­па и съдействие на близки и познати. Доброто настроение и пози­тивната настройка, както и чувството ви за хумор ще са ви от полза в социалното общуване.

Към края на годината в деловата сфера Козирозите ще изпитват само минути на слава. Ще имате чувството, че и Висшите сили ви помагат. За вас този период ще стане време на победи над всички жизнени ситуации и то не благодарение на щастливия случай, а на вашите собствени усилия.

Материалното ви положение през цялата година ще бъде добро и парите няма да ви вълнуват твърде много. Но даже и при много до­бро финансово благополучие е желателно да се въздържате от скъ­по струващи необмислени придобивки. При достатъчно средства в най-скоро време може да имате възможност да инвестирате в нещо по-сериозно или нов бизнес проект.

В сферата на любовта и интимните връзки през 2018-та година Козирозите ще изпитват съмнения и неувереност. Освен тези чув­ства вие ще се чувствате раздвоени. От една страна ще полагате всички усилия за да укрепите отношенията си с любимия човек, а от друга ще се съмнявате нужно ли ви е да продължавате тази  връз­ка въобще. Може да се случи така, че някои от вас да се изплашат от сложните обрати и да се откажат от пълноценен любовен живот, затваряйки се в своя вътрешен свят, където не могат да бъдат излъгани и предадени. Но в най-скоро време ще разберете, че

човек е роден за това да изживее пълноценно живота си

без да съжалява за това, което не е успял да направи. Благодаре­ние на това ще станете по-открити и уверени в себе си. Вашите отношения ще се изпълнят с любов и вие ще откриете душата си за любимия човек. В личния ви живот ще започнат да се случват до­бри промени и любовта и страстта напълно ще ви завладеят.

Необвързаните представители на знака през 2018-та година ще срещнат човека с когото ще искат да свържат живота си. При това нещата ще се развиват толкова бързо, че оказвайки се в обятията на любимия човек вие ще може да разберете колко бързо се е променил личния ви живот.

При семейните Козирози в семейството ще цари пълна хармония. През този период ще бъдете ангажирани с приятни семейни ангажименти. Любимият ви човек ще поеме инициативата в свои ръце и ще определя правилата, но тава никак няма да ви дразни.В семейството ви ще цари всепоглъщащото чувство на любовта и дори малките неразбирателства лесно ще се решават.


Пазете отношенията си с партньора, защото през тази година има вероятност те да преминат в друг етап. Браковете, сключени през този период, ще са успешни. Ако водите съдебни дела и други спорове с ваши опоненти, нещата ще се решат във ваша полза. Може да направите успешен партньорски бизнес през тази година, не пропускайте тази възможност.

Не вярвайте на тези, които твърдят, че Козирозите са мнителни и горделиви или груби, саможиви и сухари, готови да минат през трупове само за да постигнат целите си. Това всъщност е един от най-добрите знаци в целия зодиак. Тези хора могат да бъдат по родителски загрижени към своите близки, че дори и към колегите и подчинените си. Ако се чудите на кого да прехвърлите цялата отговорност - това е жената Козирог. Само тя може да я понесе на иначе крехките си рамене, и нещо повече - да се справи с нея. Кой може да се захване с най-неприятната работа от целия колектив? Козирогът! Кой е колегата, който идва два часа по-рано на работа и тръгва с такова закъснение в петък, че половинката му няма да му говори с дни? Да, Козирозите имат такова чувство за отговорност, както никой друг в зодиака, нещо повече, то е възпитано у тях още от детските им години. Те са настойчиви, обстоятелствени и притежават невероятна концентрация на енергия и практичност. Качеството, което силно ги отличава от другите знаци, е силата да се ориентират дори в най-гъстата гора, а любовта им към трудноизпълнимите задачи е направо пословична. Те сякаш имат нужда да решават глобaлнитее общочовешки проблеми, като поемат на гърба си цялата отговорност. През по-голямата част от времето са стегнати, дори докачливи по темата колко точно сериозно се отнасят към всичко около тях. Прекалено сериозно! Ако научите за място, където няма никакви проблеми, никой няма нужда от подкрепа и поводи за притеснение - не разказвайте на Козирог за него, това ще го отегчи, може дори да го ядоса, защото мястото просто не е за него. Често ще забележи те как Козирозите сякаш сами си създават трудности и като че ли това им доставя удоволствие. Те имат най-голяма продължителност на живота от всички зодиакални знаци, а това означава, че са в състояние да поемат още и още ангажименти.

Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Понякога са егоистични, като в същото време остават безкрайно неуверени в себе си. Те допускат до себе си ограничен брой хора. Повечето от козирозите са доста горди и независими, затова стават прекрасни съпрузи и могат да запазят спокойствието си дори в критични ситуации.Козирогът ще ви изслуша с удоволствие, затова не се притеснявайте да вземете инициатива в разговорите. Ако сте за бавни, със сигурност ще му направите впечатление, защото макар и меланхоличен по природа, той възприема забавните хора с въодушевление и обикновено има забележително чувство за хумор. Козирозите се интересуват от изкуство, музика и театър, привлечени са от емоционални и творчески настроени хора.

Козирозите обичат английския хумор, в който има не само мисъл, но и някакво закодирано послание. Харесват вицове за евреи и пари (израелският народ е под знака на Сатурн). Пестеливостта на някой друг винаги ги забавлява. Това донякъде е причината да се влюбват в ярки и непредсказуеми личности, но странното е, че рядко имат смелостта да влязат в сериозни взаимоотношения с тях.

Как да впечатлите жената Козирог

Тази жена придава много по-голямо значение на любовта, отколкото и се иска да покаже. Що се отнася до любовните въпроси, повечето жени се оставят на съдбата или моментната емоция да им подскаже кой е избраникът на сърцето им. Не и жената Козирог, която иска да контролира живота си. Тя е придирчива към избора на партньор и много по-малко от всяка друга е склонна да се влюби от пръв поглед. За нея най-важното нещо в живота е да е щастлива в любовта. Тя се нуждае от мъж, който я разбира и приема всичките и странности. Той не бива да я лишава от свободата и да иска да контролира живота й, понена първо време.

Ако сте решили да превземете крепостта на жената Козирог,трябва да се подготвите за дълга обсада. Няма да ви е лесно да я покорите, тя е с нагласата, че ще се борят за нея и вие сте длъжен да го направите, ако искате да спечелите сърцето й. Няма донжуан, който да я вкара в леглото си и лесно да се отърве от нея след това. Не бих посъветвала никой мъж да се мери с нея по търпение и воля относно любовните взаимоотношения.  |Тази жена може да спре и движещ се айсберг. Някои от жените Козирог не са много щастливи в партньор ските взаимоотношения. Понякога избират прекалено неопитни и млади партньори и тогава не получават предаността и любовта, на която се надяват. Каквато и да е причината за неуспехите им в любовта, жените Козирог притежават много качества, заради които си струва да споделите живота си с тях. Те са верни, искрени, прекрасно се справят с финансите и добре се разбират с хората. Готови са да помагат на партньора си и да останат с него в най-трудните му моменти. За себе си тази жена ще поиска просто да си поделят печалбата след постигнатата заедно победа.

Въздействаща и страстна, жената Козирог оставя трайна следа в сърцата на мъжете, които е завладяла. Мечтайте за нея, уважавайте я и я обичайте, тя ще ви се отплати с най-ценното в живота - любов, която ще издържи на изпитанията на времето.

Как да впечатлите мъжа Козирог

Жените са привлечени от искрения и земен подход на мъжа Козирог към любовта. За съжаление, любовните отношения не му се удават лесно, защото дълбоко в душата му е заложена склонност към самота. Той трудно се доверява на хората и в известен смисъл това е причината да не се отдава на спонтанните си чувства и емоции. В кариерата си носи пълна отговорност и за всяко свое друго действие, а в личните си взаимоотношения също не желае да споделя отговорността с други хора.

В любовта Козирогът е верен и няма потребност да сменя партньорите си. Той би пожертвал любовта си и би направил рационален избор, като свърже живота си с човек, който ще бъде полезен за израстването му в кариерата. Най-често Козирозите се женят или много млади, или на средна възраст. Във втория случай по правило бракът е по-успешен. Когато постигне успех, според собствените му представи, Козирогът става по спокоен и по-малко се страхува от любовта и обвързването. Любовта престава да бъде за него бреме, което му пречи да се издигне на върха. Може би не е най-големият романтик и най-изобретателният партньор, но във връзките си е похотлив и ненаситен. Неговият интерес към физическата страна на любовта никога не угасва, а с възрастта мъжката му сила става все по-привлекателна. Когато връстниците му вече са старци, той че сто кани съпругата си в спалнята.

Козирогът е в състояние да се затвори в себе си дотогава, докато вие самите не му покажете, че сте готови да се разкриете пред него. Струва си да му покажете чувствата си и да се опи тате да го поканите и допуснете в сърцето си. Вие се нуждае те от любовта му, тя е способна да издържи изпитанието на времето. За Козирога краткотрайните връзки са чиста проба губене на време.

Козирогът в движение

Козирог символизира плодотворният съюз на земята и водата, а когато мисли за настоящето, подхранва бъдещето. Както останалите земни знаци, Козирогът обича да комбинира полезното с приятното. Подобно на своя управител Сатурн той е издръжлив, упорит и стои стабилно на земята. Родените под този зодиакален знак планират пътувания, ако са полезни за работата им и по-рядко заради личен комфорт, но когато успеят да осъществят и двете, те са истински щастливи.

Козирогът обожава лечебни извори, санаториуми, SPA-комплекси и изобщо не си пада по въздушните и морските пътувания. Когато пътува, бързо се изморява, а един от най-големите му страхове е, че може да остане без храна по време на път. Това е причината вашите приятели от тази зодия да носят със себе си всевъзможни сандвичи и пакети с храна, като по пра вило не изхвърлят НИЩО от това, което са взели със себе си, пък дори и то да не е в най-добрия си първоначален вид. Това се отнася повече за мъжете от този знак, но и жените мислят доста прагматично, понякога дори пестеливо.


Козирозите повече от всеки друг се впечатляват от архитектурата на непознатите места, привлечени са от историята и културата на различните народи. Това са хора, които могат да прекарат часове в археологическия музей или в градската библиотека, заинтригувани от нещо. Те се учат заради самото учене, а не за притежание на знания, и вървят към върха, без да забелязват препятствията. Истински късмет е за цялата пътуваща група, ако в нея има представител на този зодиакален знак. Той ще се погрижи всичко да е наред и ще планира цялото пътуване по възможно най рационалния начин.

Козирогът обича катеренето и екстремните спортове, обожава планини, скали и морета. На драго сърце обикаля планини и пещери, разглежда музеи и руини. Хората от този зодиакален знак имат почти сакрална връзка с планината, тя отнема цялото напрежение от козирога и той и се отблагодарява с цялото си сърце. За тях близостта с природата е от изключителна важност, тя развива аналитичната им и подредена мисъл. Най-неприятно за Козирозите е да пропиляват времето и парите си в празни разговори и лентяйство.

Най-подходящо време за пътуване на този зодиакален знак е началото на май и септември - от една страна, времето не е много горещо и няма никакъв шанс да ги направи лениви, а от друга, това е периодът, когато природата е показала целия си блясък и не на последно място - цените са много по-ниски, от колкото в разгара на туристическия сезон. Ако искат да останат насаме, Козирозите трябва да пътуват в началото на годината - тогава се концентрират в плановете си, защото вече са успели да направят равносметка за изминалата година. 


Здраве и хранене на зодия Козирог

Не се опитвайте да накарате Козирог да се храни така, как то вие смятате, че е правилно. Безкрайно любезно той ще ви убеди в неговата правота и дори ще ви даде някои ценни насоки в живота.

С представителите на тази зодия е необходимо да сте дискретни, сдържани и в никакъв случай да не си позволявате да му давате съвети. Добре, че познаваме някой и друг Козирог, за да можем да оценим отлежалите вина, сребърните прибори и перлите.

Въпреки че Козирогът е работохолик и прекарва на работното си място по-голямата част от времето си, той е традиционалист и винаги намира време за качествен обяд. За него просто е обидно да хапне сандвич на крак. Слабите места на този зодиакален знак са костите, ставите, зъбите и ушите. Почти не познавам човек от този знак, който да няма проблем с коленете или зъбите, но това не са сериозни проблеми. Мога да ги успокоя, че Козирогът е един от дълголетниците в зодиака.

Храните, които препоръчвам за този зодиакален знак, са предимно кореноплодни зеленчуци: червено цвекло (един от най силните антиоксиданти), картофи, ряпа. Плодове и зеленчуци Козирогът може да хапва в неограничени количества. Броколите и доматите са добър източник на витамини. Козирогът се нуждае от допълнителна доза калций в храната си.

Като земен знак Козирогът добре усвоява солите, затова трябва да избягва солени храни, люто и пържено също не се препоръчват за този зодиакален знак. Може да включват в храна та си храни с богато съдържание на фосфор, например салата айсберг, зеле и сливи. От витамините - В и Р. Козирогът не е предразположен към напълняване и затова може да си позволява да хапва сладкиши, без това да се отрази на фигурата му. Един Козирог няма да допусне да премине границата на разумното.

Козирогьт и другите зодии

Когато намерят любовта, Козирозите са готови да се борят

за нея с всички сили и средства. Те са доста добри и верни партньори.

Най-свободни се усещат в компанията на другите земни знаци -Телец и Дева. Ценят техните практични мисли и действия, до З0-та си година техните взаимоотношения са лесни и ползотворни.

С Овен Козирогът има физическо привличане, но двамата са в постоянна конфронтация, която поражда напрежение и конфликти. И двата знака са твърдоглави и може да си сблъскат рогата.

Телецът винаги привлича Козирога със своята земна и чувствена природа, с него той усеща, че е намерил най-подходящия партньор.

Непостоянството и склонността към лъжи на Близнаците може да влудят Козирога, който е принципен и прекалено сериозен.

Противоположният знак Рак винаги много силно привлича земния Козирог, заедно са в състояние да установят връзка за цял живот. Имат еднакъв поглед към света и еднакъв стремеж към сигурност и стабилност.

Лъвът може да очарова Козирога, но в постоянната борба за власт и управление тази двойка няма да намира време да общува помежду си. Затова е по-добре още в самото начало да решат кой ще командва парада. Сигурен и стабилен спътник за Козирозите може да бъде Девата. Двамата споделят еднакви ценности и почти винаги гледат в една посока.

Козирогът често е привлечен от Везните, но за съжаление, на емоционално ниво връзката може да се пропука. Не бива да се забравя, че Везните, макар и много чувствени, не показват емоция, когато вземат решения за главните неща. Това може да накара Козирога да се съмнява в искреността на чувствата им.

Чувствената страст на Скорпиона е в състояние да запали душата на Козирога, а любовната стихия помежду им да се превърне в алхимия. След З0-те си години Козирозите се отпускат и стават много отворени към емоционалните връзки, те истински се възхищават от находчивия и умен Скорпион.

Козирогът може да се вдъхнови от експанзивния Стрелец, но тази връзка едва ли ще бъде трайна, защото в един момент Козирогът ще разбере, че не може да задоволи постоянните ризи и желания на Стрелеца, нито да му даде свободата, от коя то той има нужда.

За връзката между два Козирога е важно те да се опитват с всички сили да запазят първоначалната страст помежду си. Ако успеят да го направят, ще се радват на уют и комфорт един с друг.

Водолеят ще бъде за Козирога приятел за цял живот, а неговото въображение и романтичност ще го карат да вижда партньорството и от веселата му страна. Водолеят може да направи любимия си по-добър, щедър и благороден.

Рибите ще открият за Козирога вълшебния свят на мечтите, а в една по-зряла възраст, когато Козирогът е постигнал целите си и съвършенство в развитието си, е добре съвместим с романтичните Риби. 


Професии, подходящи за зодия Козирог

Най-лесно Козирогът ще намери себе си в професии като агроном, археолог, историк, политик, учител. Но където и да по падне, във всеки колектив уважават Козирозите. Те са ръководители за пример, но винаги остават настрана от служебните клюки. Тези хора не обсъждат предавания по телевизията и не се възхищават от семейните снимки на служителите във фирмата. За тях това са дреболии и ненужна загуба на време. Те са способни да стоят цял ден над книжата и без да отделят очи от екрана на монитора, но за сметка на това техните проекти винаги се оказват най-успешни. Тъй като работят усилено, Козирозите не са безучастни към добрите оценки, но не "почиват на стари лаври", работят за всяка похвала. Като ръководите ли са сдържани и спокойни. Те са прекалено изискващи и не пра вят компромиси с работата си. Недоверчиви са затова не обичат да дават поръчения. Козирозите се интересуват само от важните неща и не си затварят очите за нечии слабости и некомпетентност. Ежедневните програми не ги интересуват, те гледат втренчено далече в бъдещето - към истинската си цел.

Козирогът не обича да сменя работата си и е способен цял живот да остане на едно работно място. Преди всичко той се интересува от придвижването стъпка по стъпка нагоре, до са мия връх. Козирогът се отнася с дълбоко уважение към професионалната етика и неговото повишение винаги е заради личните му заслуги.

Заради своето честолюбие пък е готов да направи всякакви жертви, дори да изпълни най-глупавите нареждания на шефа си. Без никакво колебание ще се откаже от желанията си, ако му плащат добре. Неговата сила е компетентността му, сериозно то отношение към всичко и целеустремеността му.

Козирогът обича да печели парите с ума си, а не с мускулите си. Освен това винаги гледа да има нещо спестено, така се чувства спокоен.


 

Още в категорията: « ВОДОЛЕЙ 2018 СТРЕЛЕЦ 2018 »

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?