Четвъртък, 14 Декември 2017 10:37

ВЕЗНИ 2018

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Управляваща планета: Венера

Стихия: въздух

Успешен ден: петък

Прогноза за 2018

През  2018 г. ще имате  възможности в кариерата.

Цялата година ще бъде за вас на приливи и отливи. Тази тенденция касае най-вече работата ви. Добре е да подредите важните неща и да бодете отговорни към кариерата си, само така ще постигнете желаните резултати. Има голяма вероятност да ви предложат по-висок пост и повишение на заплатата.

Каква съдба очакват Везни през 2018?

Мимолетно увлечение или съдбоносни промени

През 2016-та година представителита на знака Везни ще берат плодовете от реализираните си планове през изтеклата година. И това е свързано не само с работата, на някои може да им се роди наследник, други да завършат десертация, трети да продължат об­разованието си в чужбина. Важното е да не прекалявате с усърдие­то си и всеки започнат ангажимент да довеждате до кроЙ.

На Всички Везни през 2018-та се препоръчва да не рискуват

с твърде скъпи покупки, като недвижима собственост например. Желателно е да не споделяте свои тайни и намерения на хора,то малко познавате. Има опасност да бъдете шантажирани, но тъй като ви е свойствено да бъдете сдържани, то и в най-неприятната ситуация ще проявите спокойствие и разсъдителност.

През годината ви очакват известни промени в професионалната дейност и нещата няма да са еднозначни, затова внимателно трябва да следите за това, какво се случва около вас. Мнението ви може да не съвпада с това на колегите ви и да се появи неразбиране водещо­до повишено емоционално напрежение. В резултат на това може да се опитат зад гърба ви да осъществят техните си планове. Вие пре­ди да подписвате каквито и да е документи трябва много внимател­но да изчитате текстовете и най-вече, ако има такива с малки букви. Ако вземете предпазни мерки нещата ще са с добър край.

В средата на 2018-та година ще ви съпътства по-голям успех,

но това не означава, че ще постигнете някакви върхове. Проявите на внимание, отзивчивост и делова активнаст ще са ви от полза за израстване в кариерата. Възползвайте се от своята интелигентност, оригиналните си решения и няма да останете незабелязани.

В сферата на любовта и любовните връзки през 2018-та година чувствата на Везните ще станат по-силни. Семейните представи­тели на знака ще се наслаждават на всяка минута прекарана с лю­бимия човек и щастието ще изпълва душите им. Ще се радват на късмета си, че са срещнали именно този човек и ще си планират раждането на още едно дете.

Необвързаните Везни още в началото на годината трябва да се подготвят за нови усещания.

Може да попаднете в мрежата на някого, когото отдавна познавате.

Може да си помислите, че всичко е само игра, тъй като отдавна сте само приятели, но ще мине малко време и ще разберете, че този човек ви е изпратен специално.

Мнозина представители на Везни ще поискат да се разделят с ергенския живот. Девойките родени под знака на Везни през този период могат да получат предложение за женитба. Същото се отна­ся и за разведените жени от знака. Представителите на силния пол от знака Везни ще наберат решителност и ще предложат брак на своята любима.

През 2018-та година на Везните им предстои много да пътешест­ват. По време на някое от пътуванията може да срещнете човек с когото някога сте били приятели. Напълно възможное приятелски­те чувства да прераснат в нещо по-сериозно. И ако вие не може да се откажете от този човек, независимо, че в къщи ви очаква вашата семейна половинка и децата ви, то гответе се към съдбоносни про­мени, които могат да обърнат живота ви с главата надолу. Трябва много до си помислите преди да се решите на разрив на семейните отношения, които ще наранят и съпруга и децата и родителите ви. От вашето решение зависи бъдещето на много хора.

Като цяло 2018-година няма да е много стабилен и приятен пе­риод в личните връзки за Везните. Ако вие се опитате да излъжете и предадете своя любим, то може да ви бъде платено със същата монета. Бъдете готови към това, че нанесените душевни рани на близки хора ще ви се върнат. Решете за себе си, кое е по-главно ­мимолетното увлечение или здравото и щастливо семейство.


Везните запазват дистанцията, най-често просто за да поддържат равновесието. Те търсят златната среда, като в един момент могат да се наклонят рязко от едната крайност в другата. Голямата страст на Везните са красивите неща, дрехите, прекрасните бижута. Дори в група, в която се налага да се ходи с уни форма, Везните успяват да блеснат с елегантност и красиви аксесоари. Те харесват индивидуалния и различен подход към всичко, което обличат, носят или правят. Ако разговорът между приятели в някакъв момент започне да става вулгарен, те може да се поусмихнат, но винаги намират възможност да вдигнат нивото му. За тях е катастрофа, ако трябва да се изцапат (в прекия и преносния смисъл) или да се съобразяват с мнението на друг. Везните ценят любовта и винаги са склонни да търсят идеалния партньор. За съжаление, много от тях го търсят цял живот, като с това нараняват половинката си, или просто никога не го намират. Везните са скромни, с тях се общува леко, притежават интyиция, която използват като база данни, като извличат от нея само най-необходимото. Много лесно се поддават на чуждо влияние и е добре да бъдат внимателни с хора, които не познават добре. Вина ги търсят хармония, спокойствие и понякога могат да се затворят с дни в себе си само защото нещо около тях не е по вкуса им. Обожават разкоша и често съдят за своите познати по местата, които посещават, като са напълно убедени, че стойностните хора не ходят по второкачествени места, освен, разбира се, от любопитство. Ако искате да впечатлите човек, роден под този зодиа кален знак, е важно да покажете добър вкус. Ако сте го покани ли в дома си, постарайте се да създадете подходяща атмосфера. Не бива да има прекалено силна музика или прекалено силно осветление, пригответе възхитителна храна, дори да ви се наложи да я поръчате от добър ресторант. Разбира се, не пропускай те да покажете най-хубавия си сервиз.

Везните се чувстват пълноценни само в случаите, когато имат партньор, с когото да споделят всичко с търпение и нежност. Те умеят да покоряват сърцата на хората, но трудно се влюбват. Целият проблем е в техния претенциозен подход при избора на партньор. Везните често се оказват едновременно с няколко връзки, под предлог че се стремят към съвършенството. Те никога няма да станат инициатори за прекъсване на връзка, защото са прекалено добри и съчувстват на партньора.

Ако искате да ги разсмеете, помнете, че не си падат по дебелашките шеги, дори могат да се обидят. Допада им английският хумор, защото са достатъчно интелигентни и отлично знаят къде да се разсмеят, за да направят добро впечатление. Ако им раз кажете мръсен виц, най-вероятно елегантно ще замълчат.

Везните обичат да спорят и винаги ще ви представят много примери и аргументи в полза на противоположната позиция, но няма да допуснат спорът да прерасне в конфликт.

Как да впечатлите жената Везни

Жената Везни е истинско дете на Венера, влюбена е дори в мисълта, че може да бъде обичана. Тя е тесен специалист в прелъстяването на мъжете - приема съблазняването като вид изкуство, а най-често е такава актриса, че ще ви изиграе страхотен спектакъл не само в спалнята, но и в живота. Тя е единственото действащо лице на сцената и само Лъвът може да и съперничи в биrката за светлината на прожекторите. Влюбената жена Везни понякога усеща, че емоционалните и потребности към ролята са прекалено големи и има нужда от почивка. Дори в любов та е ленива, също като във всяка друга сфера на живота. След като е задоволила основната си цел - да ви накара да и се възхищавате, тя неочаквано може да загуби интерес. За вас е най-добре да почакате, докато и дойде вдъхновението за следващия спектакъл. На някои хора жената Везни може да се стори като съвкупност от много образи, тя често преминава от едно настроение в друго или очаква от околните да отгатват желанията й, като винаги търси идеалния партньор, този от нейното въображение.

Жените от тази зодия разчитат, че техният любим ще им осигури стабилна материална основа, за да блеснат в светското общество. Може да видите много жени Везни в компанията на състоятелни зрели господа, които имат стабилен опит в задоволяването на женските капризи.

Освен любов, тя очаква от мъжа да задоволи желанията и. Разбира се, жената Везни умее да привлича именно такива мъже и може да се омъжи няколко пъти. Докато е млада и в търсене на любовта, тя може да се влюби в красивия продавач в магазина отсреща, но с годините става придирчива и подобно нещо е почти невъзможно. С времето е привлечена от блясъка на стабилните взаимоотношения. Повечето жени от този знак предпочитат флирта и ухажването пред секса. Дори физическата страна на любовта, в някои случаи и ако ролята го предполага, може да им се стори прекалено омърсена за техните възвишени чувства. Мъжете, които търсят само секс, нямат никакъв шанс да го получат от жена Везни. А когато любовта изчезне, тя наивно ще попита: "Може ли да си останем само приятели?", защото просто не обича да губи обожателите си.

Как да впечатлите мъжа Везни

Мъжът Везни се ползва с голяма популярност сред жените, защото притежава уникалната способност да общува с тях на тяхното ментално ниво. Той притежава страхотен чар и вкус, а това е сигурна предпоставка за увлекателни разговори с всички жени. Те му отделят толкова много внимание, че с времето дори го разглезват. Жената, която иска да го впечатли, няма никакви шансове, ако той не я хареса веднага. Хареса ли я, ще се бори за нея като хищник, защото опитът е развил неговата страст към съблазняване до съвършенство. Мъжът Везни пилее огромно количество време, пари и енергия, за да поддържа любовните взаимоотношения, защото Везни е знакът на партньорството. Той може дълго време да ви убеждава, че единственото, което го интересува, е стабилната дълготрайна връзка с вас и евентуалният брак. Обикновено наистина го мисли. Той е непоправим идеалист, търсещ перфектното партньорство. Понякога е нерешителен и се опитва да намери компромис между желаното и възможното. Мъжът Везни се старае да избягва неприятностите, жените труд .но могат да го провокират към кавги и разправии. Той е дипломат, способен да ви накара да повярвате, че неговите желания са и ваши.

Сексът за мъжа Везни е любимата почивка, той получава от него голямо удоволствие и винаги е готов да се покаже в най-до брата си светлина. Този мъж обича и да го хвалите (колкото може по-често!) и винаги реагира на ласкателството от страна на жените. Когато го ухажват, той става нежен и галантен любовник. Ако искате да преживеете страст и емоции в любовта, при това не само на физическо ниво, то непременно потърсете мъж Везни, но ако имате нужда от разтърсващи емоции и бясно препускане, изберете си друг. Мъжете Везни могат да станат популярни не само заради качествата си, но и заради романтичните си истории. Част от това може да се окаже разказът за тяхното разбито сърце или за любовните преживявания на някой друг. В търсене на идеалното партньорство Везните винаги са склонни да из слушат партньора си и това ги прави най-добрата партия за брак.

Везните в движение

Когато пътувате в компанията на Везни, е добре да знаете, че най-важното нещо за тях е хармонията. Не бива да пестите от добри хотели и ресторанти, защото липсата на качествен живот може да развали настроението им не на шега. Те избягват места, къде то липсват удобства. За тези хора луксът и комфортът са водещи фактори при избора на всичко, дори и на временни неща като хотел или самолет. И още: Везните не искат нито за миг да се от делят от партньора си, в техните представи приятно прекарано то време е свързано с романтични емоции. Романтиката за Везните не свършва до влюбения поглед и запалените свещи, те искат да получат най-доброто, което може да се купи със златна кредитна карта.

За да разберете по-добре Везните, трябва да се отнасяте с тях като с Владетеля на сърцето ви. Често ще ви се налага да изпълнявате капризи или да правите красиви жестове без повод. Разумните Везни не биха се отказали от принципите си заради аплодисменти, те знаят, че това ги поставя в некоректна ситуация спрямо справедливостта.


Везните са въздушен знак - притежават интелект, търсят нови знания и са любознателни, но влиянието на Венера често ги пра ви лениви. Те имат почти физическа нужда от партньор и търсят мнението и съветите му през цялото време. Новите места са привлекателни за тях само когато са източник на нови придобивки. Хората, родени под този знак, се прибират от почивка с двойно повече багаж, отколкото са тръгнали - те могат да донесат от друг континент нови пердета, само защото подхождат на дръжките на ножиците вкъщи. Везните не остават без пари, но често правят излишни разходи по време на път.

Най-подходящ сезон за пътуване на Везни е началото на юни или краят на септември, по това време хората са оточинали и са склонни да правят сделки и да се договарят. Символиката на този знак се свързва с есенното равноденствие, когато нощта и денят са равни, а по-наблюдателните сигyрно са забелязали, че по това време най-лесно се решават споровете и се взимат най правилните решения.

Везните са добри спътници само когато целта на пътуване то може да обогати техния интелект. Когато има дори минимален намек за скука, бъдете сигурни, че нищо весело няма да ви се случи. Пътуването дава възможност на Везните да променят нещо във външността си или да постигнат усъвършенстване. Често по време на път може да им дойде на ум идея за бизнес или  бъдещ проект. Върху подвластните на Венера, промяната оказва творчески ефект. Възможно е да попаднат в забавна ситуация с местните хора, но ако трябва да сме честни, по-вероятно е да се запознаят с някой интересен бизнес-партньор.

На път искат да отнесат със себе си частица от запомнящи се места или запечатан миг от романтично уединение. Голямо впечатление ще им направи всяко място или град, свързани с история за изпепеляваща любов.

Везните не обичат да бързат, когато са попаднали на красива гледка или историческа забележителност. Колкото и да са дипломатични, те може да ви поставят на място, ако им определи те време, за което трябва да разгледат Лувъра, или когато иска те да ги измъкнете насила от магазин за парфюми.

Здраве и хранене на зодия Везни

Това, което може да отблъсне Везните, са грозните неща, грубото поведение и лошите маниери. Везните търсят хармония в живота си и в отношенията си, те никога няма да търпят някой, който се опитва да им наложи модел на поведение или начин на общуване.

Добрите идеи на Везните се раждат, когато ги разказват на други хора. Обичат да общуват и умеят да го правят. Те са под властни на Венера - богинята на любовта, красотата и вечна та младост. Не е чудно, че много от представителите на тази зодия и след 40 години изглеждат доста ПО-млади от своите връстници.

Ако някога сте се чудили кой измисля онези така красиво сгънати салфетки, аксесоарите за всяко блюдо и декорацията на коктейлните маси, отговорът е: някой от зодия Везни.

Според медицинската астрология под знака на Везни се намират бъбреците, кожата и някои заболявания, свързани с наднорменото тегло. Везните не трябва да прекаляват с алкохола, защото са предразположени към проблеми с бъбреците. Всичко, което е прекалено в менюто на Везните, може да попречи на здравето им. Всяко хранене при тях е празник - предястие, основно блюдо, качествено вино. Забравих десерта! Почти е не възможно Везната да пропусне десерта. Всички представители на този знак, които познавам, са пристрастени към шоколада, най вече когато им липсва партньор.

Най-ефективната диета за Везните е тази, която не натоварва бъбреците и черния дроб. Иначе казано, съобразена и балансирана. Те могат да си похапват без проблем телешко месо със салата, крехки птичи меса, плодове и зеленчуци в огромни количества. Само така ще си набавят необходимите им витамини и белтъчини. Сладки плодове могат да ядат по всяко време на го дината и на деня. През есента могат да се отдадат на кулинарни импровизации на тема грозде, круши и праскови. Добре е да приемат витамин А и витамин К, а от минералите - калций и магнезий (какво да се прави, има го в шоколада).

Везните и другите зодии

Най-свободни Везните се чувстват с другите въздушни знаци - Водолей и Близнаци, както и с други Везни. Любовта им към обществото, комуникациите и възхищението от интелекта им позволява да живеят заедно в хармония, като главното е да има общи интереси.

Противоположният Овен привлича Везните като магнит, но неговата склонност към изневери и лъжи може да разочарова романтичните Везни. На зряла възраст партньорствата между тези две зодии са по-успешни.

Телецът споделя любовта на Везните към красотата и естетиката, но със сигурност между двамата ще има сериозен сблъсък, когато стане дума за това чии пари и интереси ще стоят на преден план.

Близнаците и Везните винаги има какво да си говорят - cсплотяващият елемент на всяко партньорство помежду им.

Загрижеността на Рака може да дойде в повече на лекомислените Везни, но като цяло и двата знака имат общи интереси към семейството и партньорството и това може да бъде обединяващ елемент за всяка връзка и всеки брак.

Лъвът обича да блести на сцената съвсем сам, без акомпанимент и отвличащи Вниманието детайли, а Везните обичат да са най-красивото нещо на сцената, макар и само като декор.

Дева и Везни могат да имат успешна връзка, защото ги cвързват общите интереси към красивите неща и практичността.

Везните са във възторг от гъвкавия ум на Скорпиона, но неговата ревност ще се отрази зле на Тяхната любов към флирта, а те вероятно няма да искат да се откажат от него.

Със Стрелеца ги събира общият им романтизъм и идеализъм.

Възможно е успешно партньорство както в бизнеса, така и в емоционалните връзки.

Консерватизмът на Козирога ще накара Везните да пожелаят семейство с него още на първата среща. Това може да бъде едно от най-успешните партньорства в зодиака.

Връзката между Везни и Водолей е много силна и вдъхновяваща и за двата знака.

Любовта с Риби е възможно, ако водният знак се държи малко по-рационално в делничните ситуации, не прави прекалено често емоционални кризи и не изпада в депресивни състояния.

Професии, подходящи за зодия Везни

Най-подходящи професии за Везни са адвокат, дизайнер, дипломат, съдия, пресаташе, както и всички професии, свързани с изкуството и театъра. В професионален план те не са много амбициозни, нито инициативни. Много рядко ще ги срещнете в ролята на големи шефове или хора на много отговорни позиции. Те в никакъв случай не са "работарите" в зодиака.

Везните не биха се наели да управляват прекалено голям колектив, защото не биха искали да поемат отговорност за други хора. Те нямат нищо против да планират и да плащат на други те, но не се интересуват от съдбите на хората, с които работят. Рядко ще ги срещнете и в лекарска професия или другаде, къде то се очаква да проявят съпричастност или съчувствие. Много по-вероятно е да ги видите в професии като адвокати, бизнесмени, дипломати и СЪДИИ - където тяхното безпристрастие ще бъде полезно за всички страни. Те могат да виждат наистина важни те неща във всяка ситуация, да претеглят и двете гледни точки и всички за и против печалбите. Тези хора умеят много добре да делегират пълномощия и да намират хора, които да вършат не приятните задачи вместо тях.


В живота на Везните важна роля играе красотата и под влия ние на този знак са родени много артисти, певци и художници. Те имат много прекрасни идеи и никога не изпускат шанса си да ги реализират като свой проект. Почти всички представители на този зодиакален знак много добре се справят в ролята на арбитри, те са прословути със своята правилна преценка.

Везните могат да намалят напрежението при всяка неприятна ситуация. Те не могат да работят и да съществуват в напрегна ти ситуации, затова понякога са прекалено толерантни към проблемите на своите подчинени, но разбира се, крайната цел е техният личен мир и комфорт. Везните имат адекватно отношение към хората, независимо от техния социален статус. Дразнят се, когато някой се опитва без тяхно знание и съгласие да направи някакви промени в декорацията на кабинета и офиса им. Понякога Везните се поддават на своето любопитство и се отдават на желанието си да клюкарстват и интригантстват. Ако не им до стигат сили да се преборят с конкурентите си, Везните в краен случай залагат на своя чар и обаяние.

 

Везните не поемат проекти, които не могат да изпълнят, те не искат да се ангажират с дейности, които не им носят доходи, но със сигурност рядко вечерят сами. За това също се иска талант ...


Още в категорията: « СКОРПИОН 2018 ДЕВА 2018 »

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?