Четвъртък, 14 Декември 2017 10:41

ДЕВА 2018

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Управляващи планети: Меркурий, Прозерпина

Стихия: земя

Успешни дни: сряда, събота

Прогноза за 2018

През 2018 г. ви очаква  промяна

Ако искате да получите удовлетворение от всичко, с което се захванете, ще се наложи да промените много неща от стереотипа си. Периодът е успешен за вас, защото най после ще имате очи да видите новите възможности. Не се колебайте да започнете нещо ново. Ако ви предложат нова работа или бизнес, потърсете за подкрепа приятелите си.

Какво очаква зодия Дева през 2018 година?

Не разкривайте душата си пред първия срещнат

2018-та година ще донесе много възможности и положителни промени на представителите на знака Дева, благодарение на които те ще подобрят живота си. Промените ще касаят, както професио­налната и финансова страна, така и личния живот.

Пролетта ще е особено благоприятна за успехи в професионал­ния ви живот. Ще се ползвате с уважението на своите колеги и на­чалници, което ще ви помогне за израстване в кариерата.

В средата на годината ще изпитате повече затруднения, свързани с неразбиране от страна на хората с които работите и някои проме­ни свързани с работата.

Ще се появаят завистници, които ще се опитат да ви отклонят от правилния път, но вие твърдо ще вървите към своята цел без да им обръщате мнимание. Важното е да се научите да разбирате от хората и да си дадете сметка, кой се отнася към вас с искрено уважение и кой гледайки ви в очите ви ласкае, а при първа възможност ще ви под­стави крак. Важното е да се отнасяте сериозно към работата си и да се опитате да прцдвижите проекти, които ще ви дадат възможност да се изявите. Проявявайте активност и се старайте на всяко ново предложение да отреагирате по-бързо от колегите си. Финансовото ви положение ще зависи предимно от професионалната ви наглас и новите проекти биха ви помогнали в това отношение.

Известен проблем през годината могат да бъдат приятели, близ­ки и роднини, които постоянно ще се обръщат към вас с молби за услуги и помощ в решаването на свои проблеми. Ще създават ситу­аци, които ще ви отклоняват от вашите лични интереси и намере­ния. А най-важното е че тези хора, които ще търсят някаква помощ или услуги и постоянно ще изчерпват свободното ви време и сили в същото време също ще искат да са ви полезни. При това те ще го правят с огромно желание, така, че да не може да им откажете услугата от която се нуждаят. Все пак, ако преследвате някаква по­сериозна цел и това ви пречи, то научете се да отказвате.

В сферата на личния живот И любовните връзки през 2018-та година Девите ги очакват доста малко добри промени. Дали сте семейни или не, това няма да има особено значение. Висшите сили ще изпълнят душата ви с надежда, ще поддържат вашите чувства

и вие няма да загубите вярата, че в най-близко бъдеще ви очакват добри промени. Ако сте семейни или живеете заедно с някого дъл­ги години периода ще бъде наситен и достатъчно ярък. Ако не сте обвързани ще се наложи напълно да промените представите си за личните отношения и да коригирате отношението си към обкръжа­ващите ви. Ще разберете, че прекалената взискателност към човека до вас пречи на взаимното разбирателство и връзката.

2018-та година за много представители на знака ще бъде начало на нови любовни усещания. Ще ви се иска колкото се може пове­че да привличате вниманието на бкръжаващите ви към себе си и няма да ви се иска да седите затворени в къщи, наблюдавайкижи­вота по телевизора.

Ще се опитате да внесе разнообразие в личния си живот Дева през 2018

и ако имате любим човек до вас отношенията ви могат да постра­дат. Вашата половинка ще бъде в недоумение от вашите действия и постъпки и едва ли ще разбере стремежите ви да се откъснете на свобода. Необвързаните ги очакват много интересни срещи, които ще изпълват душата им с приятни и положителни емоции. Но вие трябва да са предпазливи и'да не идеализирате новият си избранник и  да превъзнасяте качествата му, защото може да изпаднате в неприятна ситуация. Може да се окаже, че поради краткото време на познанство не познавате много добре човека и той просто ви използва за свои цели. Тъй като сте изцяло обладани от него, той може да ви манипулира, както си иска, знаейки, че без него няма къде да се денете. Ако сте си изгубили ума може да ви сполети го­лямо разочарование. Затова не разкривайте душата си пред първия срещнат.

Края на годината ще е противоречив период. Може да се усещате на върха на най-сладките любовни чувства и в следващия момент да усетите как падате. Може да бъдете обхващани от чувство на отчаяние и самота, а след това случайна среща да събуди страст и любов.

Девата десетилетия наред с много труд  гpади пред ставата си за щастие. Спонтaнните действия не са вариант за нея, защото може да й отнемат спокойствието за дълго - тя разбира това по-добре от всеки друг. Тя иска базата да е налична още в началото: икономическата, жилищната, социалната, а партньорството идва като надстройка. За Девата не е голям проблем да намери подходящ партньор, стига да се фокусира върху търсенето. Хармонията и личното щастие идва при Девите малко по късно, когато уж са подредили живота си. Най-доброто им качество си остава вътрешната чистота. Те са изключително надеждни и могат да преодолеят всякакъв вид трудности, макар че, бидейки критични и прекалено добросъвестни, са склонни към терзания и тревоги. Опазил ни бог, да ни дойде на ум да критикуваме Девата за това, че винаги има едно на ум, когато се влюбва. Девата избира партньора си по много критерии, като започнем от цвета на косата до философията на живота. Тя няма да падне под своето собствено ниво при избора на партньор, нито ще свали заради някого социалния си статус, още по-малко ще пожертва година спокойствие заради минута щастие.

Девите се отличават с изключително точната си преценка и най-вече със своята съобразителност. Те са най-добрите служители. Със своята интуиция и разум, винаги са на първо място по успехи от всички дванадесет зодиакални знака. Когато искате да впечатлите представител на зодия Дева, не бъдете прекалено властни, действайте внимателно и се старайте винаги да бъдете добър приятел.

Тези хора се гpижат много внимателно за своето здраве, а законите за рационалното хранене са не по-малко важни за тях от десетте божи заповеди. Добра тема за разговор с Дева може да се окаже работата на единия от вас или животът на домашните ви любимци.

Може да се опитате да загатнете за своя социален статус. Девите обичат образовани, културни хора от добри семейства и със солидни социални интереси. В същото време не бива да се опитвате прекалено дълбоко да навлизате в личните им дела, защото те са изrpадили строга охранителна система за частния си живот. Девите се гордеят с добрия си вкус, затова избягвайте шумни места или прекалено разкрепостени развлечения в тяхната компания.

Девите рядко ще направят каквото и да било под влияние на моментната емоция и обикновено старателно избягват подобни ситуации. Те внимателно планират всичко, премислят всеки свой ход много рано. За важните събития в живота си винаги са под готвени, на вас ще ви остане само да се отпуснете и да се отдадете на удоволствието.

Искам да ви предупредя: не допускайте Девата да прехвърли тревогите си върху вас. Девите вечно за нещо се тревожат. Дали не сме закъснели за киното? или за самолета? Дали ще завали дъжд, или мокър сняг? Списъкът им с безпокойства е oгpомен.

Девите обичат да се шегуват" но някак си по - научно. Допада им идеята, че смехът удължава живота, затова се смеят по специален начин, точно по определен модел и за определено време.


Как да впечатлите жената Дева

Жената Дева държи страстите и емоциите си на къс повод, но в душата и често кипят емоции. Истинската Дева може и да ви се струва спокойна, дори на моменти далечна и недосегаема, защото се владее отлично, но това е само привидно. Дева е един от най-противоречивите зодиакални знаци. По природа е недоверчива и се страхува да показва чувствата си. Емоциите за нея са бушуващо море, в което може да се загуби без карта, компас и кормило. Мъжете понякога са склонни да я приемат като твърде дистанцирана. Това не е така, способността на Девата да обича излиза наяве, когато най-после е показала чувствата си. Жената Дева може да се окаже неразбрана, защото е срамежлива, прикрита и затворена. Тези описания невинаги съответстват на действителността. Всъщност тази жена се отличава със своето самообладание и дисциплинирано поведение. Тя е подвластна на земната стихия, притежава смесица от загадъчна чувственост и консерватизъм.

Девата харесва мъжете, но изключително много се притеснява да се отдаде изцяло на чувствата си. Още нещо, тя се страхува да не попадне в капана на съвместния живот с неподходящ мъж. Преди да се омъжи или да създаде сериозна връзка, Девата е набелязала аварийния изход - ей така, за всеки случай. За да се влюби, ще и е необходимо много-много време. Тя се движи напред стъпка по стъпка, разкривайки малко по малко своята чувствителност и доверие към любимия човек. Жената Дева ще предпочете да прекара вечерта с хубава книга, вместо да излезе на среща с човек, който не я интересува. Това, разбира се, не значи, че смята секса за нищожна замяна на добрите книги. Просто тя има търпение да дочака подходящия мъж. Когато той се появи, ще намери зад сдържания и външен вид топла, обичаща и чувствителна жена. А дотогава прекалено изисканите маниери на жената Дева ще свършат своята задача при селектирането на ухажорите. Истинският ключ към нейната душа е фактът, че тя вярва в истинската любов. Когато наистина обича партньора си, вътрешните и спирачки не са пречка за нейните емоции. Тази всеотдайност не бива да бъде приемана за даденост, мъжът до нея трябва всекидневно да се бори за нея, да я завоюва и ако успее да я заслужи, ще има най-добрата жена на света!

Как да впечатлите мъжа Дева

Мъжът Дева няма да ви завлече в спалнята и няма да ви причини болка, поне не физическа. Той прекалено много уважава жената, за да постъпи така. Може би заради факта, че трудно показва чувствата си, често е привлечен от атрактивни и експресивни в своите емоции жени. Разбира се, той всячески се старае да избягва показване на чувства, особено на обществени места, това важи и за бурни сцени и кавги. Прекалената емоционалност го тревожи, но в същото време го привлича неудържимо - може би затова любовният живот на мъжа Дева е динамичен и никога не протича толкова спокойно, колкото би му се искало.


Мъжът Дева винаги усеща къде е границата между вашите и неговите емоции и никога не я преминава. Жената, която се за държи за по-дълго време до него, трябва да покрива нормативите по неговите критерии. Това е доста трудно. Той изпитва пълна антипатия към жени, които проявяват арогантност, грубо поведение, разкрепостеност или вулгарност. Привлича го изтънченото поведение и загадъчният сексапил на жената. Едва ли това ще е някаква утеха, но мога да кажа следното: ако вашият мъж Дева ви прави забележки и ви критикува, това е сигурен знак, че ви обича и ви намира за най-доброто нещо около себе си, но иска да ви направи още по-съвършена и перфектна. В противен случай нямаше да ви обърне капка внимание.

Възможно е този мъж да се стори недостатъчно романтичен на някои жени. С него няма да преживеете ситуации като в романтичен филм с разходка под лунната светлина, рози и други приказни сюжети. Никога няма да го видите да пее под балкона ви, нито да ви свири на китара до огъня. В истинския свят обаче, този, в който живеем, мъжът Дева може да ви предложи много повече от всеки приказен герой или влюбен трубадур. И най важното - няма да изчезне при появата на първите слънчеви лъчи и няма да замине да пее под балкона на някоя друга.

Девата в движение

Хората, родени под знака Дева, са трудолюбиви, те се нуждаят от почивка след неуморният си труд през цялата година. Всички Деви предпочитат да пътуват до места, където освен да отпочиват, могат и да подобрят здравословното си състояние. Предполагам, познавате хора, които в багажа си носят дреболии, кои то може да не им потрябват, но ако пък се наложи, ще ви изба вят от неприятни ситуации или дори ще спасят живота ви.

Девите проверяват всички детайли при подготовката на багажа и най-важното - нищо не забравят. Това може да изнерви близките им, но те отлично знаят, че досадното приготвяне и суетене е в тяхна полза. Девата толкова задълбава в подробности те около пътуването, че се прибира от почивка още по-изморена. Вечното обгрижване на другите не и позволява да отдели достатъчно време за себе си. Единствената истинска почивка за Де вата е да остане сама с книга в ръка.

За да разберете по-добре Девите, трябва да се държите като възрастен човек. Всяко инфантилно поведение или промяна на настроението ще ги изнерви и те ще станат критични.


Девите са любознателни и интелигентни, те се чувстват добре там, където могат да научат нещо ново. Не е в техен стил да почиват на шумни курорти ,ПЪЛНИ с дискотеки и ресторанти. Срамежливи по природа, те предпочитат места, на които няма много хора, или такива, на които могат да останат анонимни. Родените под знака Дева отделят време за любимите си разходки по музеи и библиотеки, събират ценна информация за мястото и после я подреждат в тетрадки и дневници.

Хората, родени под този знак, са склонни непрестанно да анализират чувствата си, обичат да изслушват другите и се опитват да ги разберат.

Най-подходящ период за пътyване на Дева е веднага след Коледните или Вeликденските празници. Тя има нужда да си отдъхне от суматохата и постоянната еуфория. Когато иска истинска почивка, най-добре е да предприеме пътуване през септември  в този период задачите за годината са почти прехвърлени и човек спокойно може да се отдаде на почивка и зареждане на силите.

Хората, родени под знака на Дева, трябва да избягват мазна и пикантна храна. Те добре усвояват солите. Необходимо е да обърнат внимание на храните с повече протеини и на тези, кои то съдържат калий и калций.

Девите по-добре от всеки друг знаят кое е най-здравословно за тях и че най-доброто хранене е разнообразното. Менюто им трябва да включва зеленчуци и млечни храни.

Най-препоръчителната диета за Девата е вегетарианската. Ако наистина е много голямо желанието за хапване на месо, може да се направи изключение с птиче и телешко. Тъй като вегетарианската диета включва предимно зеленчуци, няма проблем да се яде хляб (зеленчуците и хлябът се комбинират чудесно, ако се от четат принципите на разделното хранене). Когато човек е критичен, в стомаха му се отделят жлъчни сокове, а това не остава безнаказано. Най-доброто лекарство са усмивката и добрата дума. Всеки лекар ще подкрепи това твърдение!

Здраве и хранене на зодия Дева

Ако не можете да предложите на приятелите и близките си от тази зодия съвършения вариант на всяко нещо, съветвам ви да не опитвате.

Девите знаят, че щом те могат да постигнат съвършенство в това, което правят, значи всеки може. Те винаги ще направят най доброто за вас: грижа за здравето, подреждане на дома или работното място. Не на последно място ще бъдете подложени на критика: нещата винаги могат да станат още по-добре. Единственият ви шанс за спокоен живот е да се направите на болни. Това е много хитър трик да накарате Девата да млъкне за малко. Факт, ясен за всички, които са избрали да Съжителстват с Дева. Деви те са състрадателни и жертвоготовни.

Според медицинската астрология слабите места на Девата са тънките черва и жлъчката. И действително, почти всички Деви, които познавам, имат проблеми със стомаха. Те рядко стигат до Истински проблеми със здравето, защото за разлика от други знаци на зодиака Девите посещават редовно личния си лекар. При някои от тях тази загриженост за здравето води до хипохондрични състояния.

Едно е сиrypно, трудно ще срещнете човек от зодия Дева, който преяжда или приема неограничени количества алкохол. Под знака на Девата попадат диетите, хранителните добавки, практичният и рационален начин на живот и хранене. Тук мярката е една - точни съотношения на храни и напитки, измерени до милиграм. Дева е онзи индивид, чиято диета включва точно 11 маслини и 123 грама обезмаслено сирене.

Девата и другите зодии

До 30-та си година е по-добре да търсят по-уравновесени партньори. Телците създават мекота у нервните Деви, а Козирозите могат да им бъдат доста полезни със своя практичен ум. На по-късна възраст Девите започват да отстъпват от своята строгост, което ги прави малко по-лесни за общуване. В този период успешни са връзките със Стрелец или Близнаци.

Най-спокойни Девите се чувстват с другите земни знаци - Телец и Козирог. Партньорството с тях е удобно и винаги поставено на много стабилна основа.

Възбудата, която Девата изпитва при партньорството с Овен, оказва стимулиращо въздействие, но може и да разсее нейната съсредоточеност. Земната чувственост и консервативната практичност на Телеца може да и доставят голямо удоволствие и удовлетворение.

Интелектът на Близнаците прави общуването с тях леко и приятно за Девата, но тяхната разхвърляност и енергичност може да запрати Девата в задънена улица.

Ракът може да предизвика у Девите силно физическо привличане, а също така и сериозно приятелство. Обикновено тези взаимоотношения са много трайни и остават връзка за цял живот.

Топлата прегръдка на Лъва може да се окаже истинска мечта за практичната Дева, но тя би се чувствала много по-добре, ако има представител на този знак за приятел.

С още една Дева е много лесно да остане самата себе си, но ще трябва да запази и мрънкането за себе си.

С Везните Девата може да бъде обективна и откровена, но за дълготрайна връзка е много важно всеки да изясни позиция та си още в самото начало.

Идеалният партньор за Дева често се оказва Скорпионът. Със своята дълбока страст той ще утоли най-голямата жажда на Девата за преданост и отдаденост.


Със Стрелеца е много силно физическото привличане и честно казано тези партньорства са сред най-успешните. Те си прекарват времето чудесно, защото и двата знака имат страхотно чувство за хумор.

Особено настроение у Девите може да предизвиква партньорството с Козирог, чието остроумие може да извади на преден план някои от най-прекрасните им качества.

Широко скроеният Водолей може да въодушеви Девите, но неговият непредвидим характер много често ги изважда от равновесие. Тогава Девата може да се почувства доста самотна.

Девата може да бъде истински привлечена от противоположния знак Риби. Дългите отношения с него са възможни, ако намерят контакт на духовно ниво. Девите като цяло могат да бъдат идеал ни брачни партньори, но невинаги са най-добрите любовници.

Девите предпочитат да работят самостоятелно, но това по ни какъв начин не пречи на работата им в екип, защото всеки разумен ръководител на драго сърце би се възползвал от техните уникални способности. Те внимателно изучават характера на всеки човек от колектива, правят всичко без да се оплакват и нервничат, отделяй ки всяко зрънце от излишните плевели и решавайки проблемите по реда на тяхното възникване. Когато разговорът върви в посока на най-ефективна реакция или стратегия, техният логичен и последователен ум не пропуска абсолютно нищо. След като Девата се намеси, нещата тръгват и всичко се получава както трябва.

Рядко ще видите Дева на светско парти или в светлините на прожекторите, празнувайки своята победа. Нейната вродена свенливост и скромност я карат да се придържа към различен модел на поведение. Ако нейният шеф е неорганизиран или разпилян, Девата ще приеме този факт като истинска драма. Девите истински се дразнят, когато шефът им не знае какво иска и твърде че сто променя мнението си. Понякога това може да ги доведе до истерични реакции или депресия.

Девите са икономисти и реалисти, те знаят, че живота може да им донесе много рискове и затова се презастраховат. Мислят за бъдещето, когато най-после ще приключат с тежката си работа и ще се отдадат на заслужена почивка, плаж и разкрасителни процедури. Девите изглеждат непретенциозни, но добре планират и умножават парите си, затова никой не подозира колко богати са те всъщност.

Професии, подходящи за зодия Дева

Най-често срещаните професии сред представителите на тази зодия са секретари, редактори, контролиращи органи, лекари, инспектори, счетоводители, инженери и спортисти. Деви те са "удобни" сътрудници и прекрасно се нагласят към всеки колектив. Понякога другите може и да се шегуват по повод тяхното желание да направят всичко перфектно, но тази усърдно ст винаги прави добро впечатление на ръководителите. В крайна сметка всички идват при тях за съвети, дори и по-високопоставените служители във фирмата. Издръжливостта и старанието правят Девите надеждни служители, а тяхната скромност не може да не предизвика уважение.

 

Още в категорията: « ВЕЗНИ 2018 ЛЪВ 2018 »

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?