Четвъртък, 14 Декември 2017 10:45

ЛЪВ 2018

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Управляваща планета: Слънце

Стихия: огън

Успешен ден: неделя

Прогнози за 2018

През 2018 г. планирайте далечни пътувания

Очаква ви много успешна година, особено ако имате намерение да пътувате зад граница. Не бъдете мнителни към предложения, свързани с изкуство или култура, защото дори това да не е вашата сфера за изява, може да ви донесе пари и признание. Опитайте се да не бъдете излишно взискателни - ако нещо не е спешно, не искайте да се случи на всяка цена.

Каква съдба очаква зодия Лъв през 2018?

2018-та година за представителите на знака Лъв ще бъде изпъл­нена с нови познания,И откриване на нови възможности. Вие ще разширите мирогледа си и ще погледнете с нови очи на жизнените ситуации около вас.

През 2018-та година на зодиакалния знак Лъв ще влияе планета­та Сатурн. Затова представителите на знака ще се чувстват уверени и ще могат да се справят с всяка една трудна ситуация. С придобитите нови знания ще постигнете добри резултати и ще спечелите голям авторитет и ще придобиете самочувствие.

Ще се научите да контролирате емоциите си и ще развиете творческите си заложби.

Някои ще установят, че са се посветили на професия, която не е предназначена за тях. Намирайки се под влиянието на силната слънчева енергия вие ще трябва правилно да ориентирате собстве­ните си творчески сили в правилната посока. През цялата година вие може да разчитате не само на себе си, но и на хората които са близо до вас. Те ще ви поддържат във всяка една житейска ситуа­ция и помощта им ще бъде абсалютно безкористна.

Възможно е мнозина от вас да получат предложение за нова работа или по-висока длъжност р нови задължения. Благодарение на стремежа си за лично усъвършенстване и нови знания вие ще можете с лекота са се справите. Успеха си ще дължите и на пози­тивното отношение на колегите ви към вас, затова трябва да сте в много добри отношения с всички. Постепенно ще започнете да се издигате в кариерата и началниците ще ви съдействат в осъществя­ването на нови идеи.

Тези от вас, които имат собствен бизнес за да имат по-голям ус­пех просто трябва да са активни и да действат без да отлагат анга­жиментите и да се възползват от новите възможности.

През цялата година Лъвовете ги очакват доста далечни пътува­ния. Може да се наложи на някое място да отидете няколко пъти, където имате нови по-добри перспективи и те да засегнат не само професионалната ви дейност, но и личния живот. Промените могат да доведат до нарасване на психичното ви напрежение 'и това да влияе на настроението ви. Трябва да бъдете внимателни в подбора на ангажиментите с които се захващате, за да не се преуморите и това да доведе до по-повърхностно отношение към работата, което би било пагубно.

Финансовото състояние на Лъвовете ще зависи от професионал­ните им успехи. Към средата на годината ще разполагат с повече средства и ще започнат да ги пилеят по-нашироко за да привлекат вниманието на околните към себе си. Ако продължите да харчи пари за модни, но не особено необходими вещи и глезотии без кои­то съвсем спокойно може да минете, то към края на годината може да се окажете в доста нестабилно финансово състояние. Независи­мо от това с колко средства разполагате е желателно да бъдете по­пестеливи, защото парите ще ви трябват за доста по-важни неща.

През 2018-та година необвързаните представители на знака Лъв ги очаква наситен емоционален живот в сферата на любовните връзки. Дори когато сте в спокойна приятелска атмосфера в душата си ще бъдете нерешителни и разтревожени. Някои още в началото на годината могат да срещнат своята кармична половинка

и обикновените необвързващи отношения да прераснат в истинска любов. Постоянно ще Флиртувате с противоположния пол. Мно­гото нови запознанства ще ви донесат радост и удовлетворение в личния живот.

Семейните представители на знака ги очаква по-сложен период.

Възможно е да назреят конфликтни ситуации вътре в семейството, породени от дълго натрупвано недоволство и емоционални прояви, но е желателно в спокойна обстановка да разнищите причините. Планетите ще ви влияят благоприятно, затова всичко ще зависи от вас.

Към края на годината Лъвовете ще започнат да проявяват по-го­ляма твърдост във връзките, ще се считат за лидер в отношенията и няма да са склонни на компромиси. В края на краищата вашата по­ловинка просто може да се умори от вашите прекалени изисквания и постоянния контрол. За да не съсипете връзката и да не отблъсне­те любимия човек е желателно да се вслушвате в неговите предпо­читания и съвети и повече да споделяте вътрешните си терзания.

През тази година е желателно да общувате повече с природата.

По-добре е да вземете палатка и с приятели да отидете някъде на планина или на море в къмпинг, отколкото да планирате далечно пътуване. Периода е подходящ и за екстремални спортове и поко­ряване на планински върхове. Преодоляването на препятствия ще ви зарежда с положителни емоции и енергия

Когато разговаряте с Лъв, обяснявайте нещата подробно. Той заслужава да му отделите повече време. Може да започнете историята отдалече, например че единствената звезда в Слънчевата система е Слънцето - управителят на неговата ЗОДИЯ. или още по-отдалече, че всемогъщият Аполон - създателят на изкуства та, медицината и огнения лъв на вдъхновението, е лично отговорен за щастието на Лъва. или че за разлика от Другите в зодиака, родените под знака Лъв са деца на Слънцето.

Хората, родени под влиянието на този знак, искат по-специално внимание и уважение. Родените под знака Лъв са щедри към обекта на Чувствата си, при това не само мъжете, но и жените. Лъвовете по природа са прекрасни, чувствителни и любещи, но могат да бъдат егоисти, когато искат за себе си същото, което предлагат на партньорите си. Те живеят в идеален свят без пороци, затова са много съвестни и подхождат към други те без задни мисли. Обикновено са мили и великодушни. С ле кота може да превземете сърцето на всеки от този зодиакален знак, ако с поведението си демонстрирате внимание, не пести те комплиментите и постоянно показвате, че му се възхищавате. Печелите още повече, ако наистина мислите това, което казвате. В противен случай пак няма проблем, може да се преструвате. Лъвът няма да се усъмни във вашата искреност, защото той самият е възхитен от себе си. За него комплиментите никога не са прекалено много.

Има и друг начин да впечатлите Лъва - бъдете забавни. Тези хора притежават забележително чувство за хумор, обичат да се забавляват и почти винаги около тях има "придворен шут".

Лъвът харесва бижута и накити, но няма да бъде във възторг, ако жената на първата среща се появи с прекалено силен грим или прекалено много бижута. Жената Лъв пък би избягала от ухажора си в мига, в който разбере, че той е Стиснат.

Вашият приятел Лъв ще смае познатите ви с качествата си.

Имайте предвид обаче, че както мъжете, така и жените от тази зодия се смятат за достойни само за най-доброто, затова добре, си помислете какво ще им предложите. Те винаги пътуват в първа класа и вечерят в най-скъпите ресторанти, затова ако наистина искате да им направите впечатление - не се скъпете. Плащайте сметката в ресторанта, без да се мръщите, и купувайте билети за най-хубавите места, като не забравяте за цветята, шампанското и телефонните обаждания. Когато ви донесе хубаво вино, похвалете го за добрия вкус, а след това го изненадайте със себе си като подарък. Лъвовете се влюбват истински само един път в живота си.

Лъвът обича развитието, с интерес изучава философски учения или се занимава с окултизъм. Когато загърби суетата, се проявява истинското лице на неговия покровител Аполон. Постоянният стремеж на Лъва да завладее целия свят го кара да се развива и самоусъвършенства. Тези хора са склонни да се поучат от опита си, раздават любовта си с цялото си сърце и дават на децата си най-доброто. Лъвовете са суетни, горделиви и обичат ласкателствата, но за сметка на това са щедри, мили, благородни и галантни. Вие преценете кое в техния характер е плюс и кое недостатък.

Как да впечатлите жената Лъв

Жената Лъв обича комплиментите повече от всичко друго. Ако сте истински влюбени в нея, трябва да бъдете снизходителен за този неин недостатък и да не го споменавате. Говорете само за нейните достойнства, защото тя самата се смята за перфектна. Ако искате да се разбирате с нея, трябва да приемете за нейно изконно право да се смята за възхитителна. Само от тази позиция може да мислите за каквито и да било взаимоотношения с жена Лъв. Колкото и да не ви се вижда сериозно, именно това е най-важно за връзката ви. Тя смята себе си за единствена и неповторима, дори и най-нищожен намек, че би могла да има съперница, може да я накара да се отчужди от вас. Тя е над всяко съперничество, но няма да приеме положението, че нейният любим може да се интересува от друга жена, затова ще избере най-лесния начин - просто ще се отдръпне с достойнство. Ще постъпите разумно, ако не показвате пред нея интереса си към други жени.

Тази жена се нуждае от свободата си, за да може да се наслади на вниманието на ухажорите си. Много рядко ще видите Лъвица с по-малко от дузина мъже около нея. Тя е цветна и уверена в себе си, затова винаги привлича мъжете. Понякога за нея те са просто украшения, с които може да се накичи. Тя смята, че подходящият ухажор в подходящия момент може да подчертае нейното величие.

Влюбената Лъвица отдава сърцето си изцяло, тя не прикрива чувствата си и не сдържа емоциите си. Нейната романтичност е невероятна, но тя очаква от своя избраник същата жар. Макар да е доста емоционална и страстна, в любовта жената Лъв не е склонна към експерименти.

В брака може да разцъфне като орхидея, но за нейния любим същият този брак може да се окаже Истинско предизвикателство. Най-лошият сценарий на този роман е, когато партньорът и е склонен напълно да се подчини на тази тирания. Когато постигне пълно подчинение от страна на своя съпруг, жената Лъв започва да губи интерес към него, тя не смята, че нейната страст на и дълбока любов заслужава такъв партньор. Лъвицата става много зла и докачлива, когато е Излъгана в очакванията си, но винаги се държи така, че да напомни на любимия си, че има достойнство.

Как да впечатлите мъжа Лъв


Лъвът обича жената до него да изпълнява всичките му желания и много ще се изненада, когато му кажете, че е претенциозен, защото той не се смята за такъв. Той е искрен, доверчив и иска само това, което му се полага.

Ако умеете добре да го галите по гривата, той ще бъде най нежният и мил партньор на света. Мъжът Лъв е щедър, дори на моменти разточителен в желанието да ви се хареса. Жената, коя то завоюва този привлекателен, магнетичен и незнаещ мярка в нито едно удоволствие мъж, ще се сблъска само с един проблем - ще трябва да му внуши, че се нуждае само и единствено от неговата кралска любов.

Лъвът в движение

Като истински цар, Лъвът не тръгва на път, ако не е заобиколен от хората, които обича. Той не просто иска компания, неговото желание е всички да бъдат щастливи. Единственото, което трябва да правят хората около него, е да му се възхищават през цялото време.

Под знака Лъв са родени най-претенциозните клиенти на хотелите и ресторантите, за тях НИЩО не е достатъчно добро. Рядко ще видите представителите на зодия Лъв да почиват на къмпинг, ако все пак това се случи, те са толкова отдадени на игри и забавления, че почти не се прибират в непретенциозните си бунгала.

По време на пътуване или почивка Лъвът е героят на компанията, новите и непознати страни го вдъхновяват за всякакви забавления и спорт. Той винаги намира време за купони, да раз гледа забележителностите на града и да участва е съревнование или карнавал с местните хора.

За да разберем Лъва, трябва да се отнасяме с него като с тийнейджър. Той винаги иска цялото внимание и често прави неща само за да го забележи някой от противоположния пол. Що се от нася до вкуса му на обличане, понякога е добре да проявите цялото си въображение, защото дрехите му често са част от карнавала.

Лъвът винаги се озовава в центъра на събитията и няма никакъв проблем да плати цялата сметка, ако това ще привлече вниманието на всички към него.

Мъжът Лъв се влюбва лесно, но му е доста трудно да запази дълго време чувствата си. Той може да разлюби жената до себе си така, както излиза от леглото. Ще сгрешите обаче, ако реши те, че Лъвът се отнася лекомислено към любовта, защото за него любовният роман никога не е незначителен и скучен. Той вижда в любовта драма, велики страсти и невероятни емоции.

Жената, която накара Лъва да покаже чувствата си, се оказва в средата на голяма сцена. Светлините на прожекторите са насочени към вас и публиката ви се възхищава през цялото вре ме. Любовта с мъж Лъв може да ви замае, но помнете, че в момента, в който светът се завърти около вас, завесата пада и представлението свършва, а главната героиня дори не е разбрала как се е случило това. Лъвът няма да ви даде никакви обяснения. След време ще ви обясни, че е бил влюбен в някаква фантазия, а не във вас. Причината за изненадата му е, че в неговата Приказка вие сте била принцесата, която е дарил с цялото царство. Когато от Принцеса сте се превърнала в реална жена, той просто е за минал с белия си кон.

Ако на плажа видите някой да кара мотор или жена, накичена с всичките си бижута или говореща много високо, бъдете сигурни - те са от зодия Лъв.

Най-подходящото време за пътуване на този знак е начало то на пролетта или разгарът на лятото. Огнените Лъвове не харесват студеното време, ярко греещото сияе ги зарежда с желание за живот и забавления. Те харесват още времето преди Коледните празници - тогава навсякъде има много светлини и украси, хората се веселят и са склонни повече от всяко друго време на годината да отворят портфейлите и душите си.

Лъвовете (и мъжете, и жените) обичат да си хапват месо. При това винаги избират червените и сочни меса. Холестеролът, който се съдържа в тях, често оказва вредно влияние на дейността на сърцето. Добре е, ако все пак Лъвът не може да ограничи месото, да замени червените меса с крехко телешко или птиче. Естествено, и през ум не ни минава да препоръчам вегетарианска диета на хищник, още по-малко пък на Царя на животните! Това, което препоръчваме, е рационално и разделно хранене. Ако не може да ограничи месото и сладкишите, нека да избира бели меса и сезонни плодове.

Ако сте зодия Лъв, обърнете специално внимание на червеното вино - един от най-силните антиоксиданти. И най-важното: вкусната храна невинаги е скъпа и богата на калории. При същите на топлия климат цитруси, съвсем логично са препоръчителни за представителите на зодия Лъв. Дори само един портокал съдържа необходимата дневна доза витамин С.

Здраве и хранене на зодия Лъв

Най-важното за Лъва е да се покаже. Може да го срещнете навсякъде, където има публика - на сцената, на стадиона. Учителската стая е място, много характерно за изявата на зодия Лъв, защото те много обичат децата и това често ги кара да търсят тяхната компания. Децата са и най-вярната публика, те винаги  са готови да посрещнат с обожание всяка нова изява.

Най-пламенните любовници също са от тази зодия. Лъвът е щедър и благороден. Той знае кое е най-доброто и ще го предостави на хората, които обича. Заради това може да поеме много отговорности и в резултат да се преумори.

Само тези, които не са вечеряли с Лъв, не знаят какво всъщност представлява изискана и скъпа вечеря. Ще получите всичко: най фини ордьоври, филета от най-крехки меса, приказна шоколадова торта за десерт и звезди в очите от хубавото вино. Ако партньорът ви е от този зодиакален знак, ще превърне в празник за вас всеки обяд или вечеря, но за това има едно много важно условие - трябва да го обичате истински и безрезервно. Тъй като представителите на този знак обичат да си хапват, те не жалят средства, за да си доставят всички кулинарни удоволствия. Дори онези Лъвове, които нямат много големи финансови възможности, не лишават любимите си хора от вкусна и обилна храна.

Според медицинската астрология слабите места на Лъва са сърцето и гръбнакът. Нищо чудно - нали сърдечните болки идват при хората от липса на любов. Витамините А, D, Е са особено важни за него. Представителите на зодия Лъв трябва да избягват парна баня, сауна и горещи душове.

Лъвът и другите зодии

С Лъва най-добре се разбират другите знаци, подвластни на

огнената стихия - Овен и Стрелец. Нищо не може да се сравни с изпепеляващата страст, която обхваща огнените знаци, когато са влюбени. Тяхната гореща тръпка оставя следи в душите им за дълго време. Романтиката вдъхновява Лъва и когато е влюбен, той е отличен партньор. Когато обаче се ядосат, Лъвовете могат да избухнат, а когато зачертаят някого, може никога да не се смилят отново над него. Приемат ли някого за партньор обаче, огнените хора обичат дълго и вярно.

Във възрастта до 30 години Лъвовете невинно и безкористно се отдават на любовта, затова трябва да търсят партньори сред Овните и Стрелците.

Спонтанното влюбване между Овен и Лъв може да приключи също толкова бързо, колкото е започнало, защото на Овена не му достига постоянство.

В определен етап от живота си Лъвът може да бъде привлечен от Телец, но със сиryрност ще му дотегне да се чувства като нечия собственост.

Умът на Близнаците ще накара Лъва да им се възхищава известно време, но тяхното непостоянство ще го тласне да търси вниманието им, а често те няма да са склонни да му го дадат, защото се занимават с нещо друго. По-добре е двата знака да останат приятели.

Родените под знака Рак ще дават сиrypност на Лъва, но те нямат неговата страст към забавленията и когато наоколо няма пътища към славата или деца, за които заедно да се грижат, може да се стигне до ситуации, от които винаги единият ще е потърпевш.

Връзката между двама представители на зодия ЛЪВ дава невероятен творчески заряд, но трябва много да се внимава единият по някакъв начин да не засенчи другия.

Резултатът от връзката между ЛЪВ и Дева може да бъде по скоро съвместна работа, отколкото любовни взаимоотношения. Перфекционизмът на Девата може да доведе Лъва до лудост, както и нейната пестеливост.

Романтиката и вкусът към красивото може да създаде траен съюз между Лъв и Везни. Класическото съчетание на хармония и привързаност е комбинацията Лъв - Везни. Везните винаги се стараят да постигнат хармония и спокойствие, затова тушират всяко напрежение, а Лъвът щедро им се отблагодарява за това.

Чувствителността на Скорпиона ще накара Лъва да загуби ума си. Връзката между двата знака е възможна най-вече в зряла възраст, когато Лъвът е по-малко горделив и суетен и когато двамата са достигнали пика на своето интелектуално развитие. В Противен случай тяхната изпепеляваща страст ще погуби всичко красиво помежду им.

Стрелецът ще провокира Лъва към Приключения и ще го на кара да отвори сърцето си.

Козирогът е полезен за Лъва в качеството на делови партньор. С времето, когато Лъвът започне да търси по-спокоен живот и практичност, може да стигне до хармония с Козирог. С него може да го свърже още любовта към музиката, театъра и културния живот.

Когато Лъвът се влюби в противоположния Водолей, ще получи от него свободата, за която винаги е мечтал. Но всеки от тях трябва да създаде своята собствена независимост, ако залага на дълготрайността на връзката.

Макар и очарован от романтичните и загадъчни Риби, усещането, че в партньорство с тях може да загуби контрол над себе си, кара Лъва да се чувства несигурен в подобна връзка.

Професии, подходящи за зодия Лъв

Най-често ще срещнете родени под знака Лъв сред бизнесмени, собственици на увеселителни заведения, търговски фирми и издателства. Но ще ги срещнете и сред професиите, които предполагат публика и изява пред много хора, като театър, телевизия, политика. Лъвовете предпочитат да работят в атмосфера на уважение и възхищение от страна на своите колеги и шефове, които се гордеят с техните професионални успехи. Лъвът винаги е готов да помогне със съвет или защита. Той може да по вярва на всеки човек.

Лъвовете винаги успяват да си изградят репутация на победители и винаги са ценени в колектива, като магьосници умеят да разпръснат около себе си аромата на успеха. Не случайно смятат Лъва за един от щастливците на зодиака. Той доста добре стопанисва парите и постиженията си, при това не само заради аплодисментите на колегите си. Да колекционира успехи за него е истинско удоволствие.

Парите играят голяма роля в живота им - както в личния, така и в професионалния, макар, че не са основният елемент за него вата мотивация. Много трудно е за Лъва да допусне мисъл за без платна работа. Той се ласкае, когато другите се съобразяват с желанията му. Въпреки това дългите служебни разговори по-скоро предизвикват у него раздразнение. Тези хора вярват в успеха си и заради това винаги успяват. Няма как да се отрече фактът, че притежават много качества, които могат да им помогнат да станат ръководители.

 

За Лъва е много важно да има възможност да покаже благосъстоянието си на колкото може повече хора, защото това го пра ви уверен и му вдъхва голяма сила. Лъвът привлича парите и лес но ги печели, той е истински меценат и дарява големи суми за изкуство, кино или увеселителни заведения.

Още в категорията: « ДЕВА 2018 РАК 2018 »

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?