Четвъртък, 14 Декември 2017 10:50

РАК 2018

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Управляваща планета: Луна

Стихия: вода

Успешен ден: понеделник

Прогнози за 2018 година:

През 2018 г. всички ще говорят за вас.

Много успешна година, особено ако желаете да излезете в светлината на прожекторите и да наложите имиджа си. Хората, с които се срещате, са добронамерени към вас, а това ще се отрази на изявата ви. Ако сте планирали да създадете дом или брак, по-добре осъществете идеята през друга година. Фокусирайте се върху изявите си.

Каква съдба очаква зодия Рак през 2018?

Самоувереност и пилеене на пари

През 2018-та година луната ще има огромно влияние върху знака Рак, затова на всички представители на знака през този период ще се усмихне особен успех. През цялата година Раците ще изпитват само удоволствие от живота. По някога ще ви се струва, че живота ви е истинска приказка.

През цялата година пред Рак ще бъдат отворени всички врати

и вие ще имате много възможности от които постоянно ще се възползвате, както в своята работа, така и в личния си живот. Най­важното е да помните, че трябва мъдро да използвате шанса, който ви е дала съдбата. Вътрешния ви свят ще бъде изпълнен само с по­ложителни емоции и вие постоянно ще усещате как се разширява жизненото ви пространство. Това е важен период, изключително подходящ за самоусъвършенстване. През цялата година трябва да се възползвате от интелектуалните си способности за да можете

да се издигнете стремително в кариерата или деловата си дейност. Във вас ще се зародят нови интереси и ще се появят нови познати, които ще ви поддържат във всяка една ситуация.

В професионално отношение вашите идеи бързо ще се осъщест­вяват в реалния живот, особено, ако намерите съмишленици, които да ви поддържат. Ще имате доста работа и ще изпитвате професи­онално удовлетворение. Но ако във вас се породи силно чувство на гордост и вие престанете да се съобръзявате с мнението на хората около вас и се откажете да правите каквито и да било отстъпки, рискувате да породите конфликтни ситуации със своите колеги или делови партньори. Трябва да сте доста гъвкави и да можете да за­обикаляте безполезните разногласия. Ако сте концентрирани над работата си и не жалите усилията и времето си може да постигнете зашеметяващ успех, който да направи живота ви наситен и пълно­ценен.

През 2018-та година в сферата на любовта Раците ще започнат стремително да променят личния си живот. За семейните предста­вители на знака началото и средата на годината ще е трудно. Вза­имно неразбиране може да доведе до ескалация на напрежението. Трябва да обмисляте всяка своя постъпка и всяка дума, която смя­тате да кажете на човека до вас. Като цяло Раците са верни и мъдри натури. В по-голямата си част,като се влюбят веднъж, това им е за цял живот

и ако се наложи да се разделят е възможно да не могат да обикнат друг човек, а още по-трудно ще им бъде да създадат и ново семей­ство. Затова е необходимо да запазите семейната връзка по всяка­къв начин.

Необвързаните представители на знака ще изпитат сладки и страстни мигове в личния си живот. Възпламеняваща страст може да обхване сърцето и душата ви. Предстои ви интригуващ бурен любовен роман. Мнозина от вас през 2018-та ще срещнат човек, който първоначално няма силно да ги впечатли, но опознавайки

го по-добре ще бъдат силно привлечени и при всяка негова дума ще изпитват трепет. Вие ще разберете, какво означават истинските дълбоки чувства.

През този период в сферата на любовта ще ви бъде свойствено и да идеализирате нещата, така, че все пак се постарайте да не се отделяте от реалния свят. В любовта по някога и то доста често не всичко е гладко, тъй като двама различни човека винаги в някакъв момент имат разногласия.

Към края на годината за някои от вас ще започне нов период на любовни приключения. Ще изпитвате еуфория и може да забравите, какво е това приличие. В търсенето на силни усещания може да

завържете връзка не с един, а с двама партньора. Двойните отношения винаги водят до конфликтни ситуации и помислете, дали това си струва. Все пак увлечеността по двама партньора няма как да замени искрените и дълбоки чувства към единствения определен за вас от съдбата.

През 2018-та година Раците ще бъдат в известна степен алчни, но не към материални блага, а към пълноценно и радостно изживя­ване на всяка една минута. Благодарение на позитивната енергия, която ще излъчвате през този период и вашата упоритост нещата ще се нареждат успешно. Сега е и прекрасен момент да смените своя имидж и да изненадате околните с модерното си виждане. А ако и разширете интересите си в света на изкуството ще придобие­те особен шик и чар.

Ракът е чувствителен, обаятелен и на моменти може да ви се стори доста екстравагантен в емоциите си. Той постоянно прави житейски проучвания, като никога не възприема личния си опит на сериозно. Повечето хора от този знак са склонни дълги години от живота си да се подценяват. Хората, родени под влиянието на Луната, обичат да говорят за чувствата си. "Така го усещам" - казват те, малко преди да направят някоя грандиозна глупост. Срещу това няма какво да кажеш. Раците нямат логика в действията, а нещо, в което няма логика, не подлежи на анализ. Всъщност те могат да ви обяснят всичко със своя произход или дори с чертите на характера на своите родители. Попитайте някой Рак за родителите му и ще разберете какви са очакванията му към партнъора или семейството. Поставете го в домашна обстановка, и няма да намерите по-мил и грижовен брачен партньор. Ако знаете как да се държите с Рак, ще получите всичко от него, дори ще бъде склонен да ви прости и най-големите прегрешения.

Раците винаги намират за какво да се тревожат. Те са внимателни към тези, които извикат у тях сантимент, но само към тях. По отношение на останалите са доста егоистични, особено към колегите и партньорите. Приемат ги като потенциална конкуренция заради времето, средствата и емоциите, които любимият човек евентуално би могъл да им отдели. Родените под знака Рак са уверени в собствената си, макар и странна за много хора правота или гледна точка. Техните теории за живота винаги са контрапункт на нещо.

Ако искате да привлечете вниманието на Раците, трябва да покажете добрината си. Още по-добре би било, ако се занимавате с благотворителна дейност или обожавате децата. Ако им разкажете истинска история, свързана с вас, развитието на която ви безпокои - те ще проявят истинско съчувствие.

Много рядко Раците правят каквото и да било, без да го обмислят. По природа са доста предпазливи, но и страхливи, когато става дума за създаване на емоционална връзка. Когато искате да поканите Рак на любовна среща, е добре да купите билети за кино.

Как да впечатлите жената Рак

На пръв поглед тази жена може да ви заприлича на реализираната мечта, която всеки мъж пази тайно в чекмеджето на своите детски спомени. Но зад този загадъчен и срамежлив образ ще намерите чувствена и емоционална жена. Тя притежава такава дълбочина на чувствата, която малко мъже могат да понесат. Не очаквайте от нея да направи смели крачки към вас, тя не е способна на това. Ваша е задачата да хванете тънките и намеци и негласната и покана за начало на ухажването. Тя е толкова не сигурна, че като нищо ще се опита да ви позвъни точно когато емоционалният ви телефон е изключен. Ако сте пропуснали този шанс, значи сте пропуснали късмета си завинаги. Жената Рак е прекалено уязвима, за да направи отново крачка към вас. Също както и за другите жени от водните знаци (Риби, Скорпион), за нея доверието е много важно. Тя е внимателна, когато отдава сърцето си на някого, и повече от всяка друга се нуждае от сигурност и защита. Тя ще бъде завинаги вярна на този, който и осигури безопасност, и няма да вижда никого другиго пред себе си. Предателството може да я опустоши, а за да прости, ще и трябва наистина дълго време. В крайна сметка ще прости с разума си, но никога със сърцето си.

Когато срещнете за първи път жена от тази зодия, ще ви на прави впечатление, че тя изглежда елегантно, в нея няма да видите нищо прекалено, нито крещящо. Това е истинска жена, с цялата мекота и дълбочина на чувствата. Тя не е просто романтична, тя е дълбоко уверена, че любовта е истинската същност на живота. Проблемът е, че иска да разкрие тази тайна с помощта на мъжа до нея, колкото и старомодно да ви звучи. В това е магията на нейното очарование и именно това провокира ролята на защитник у мъжете, които я ухажват.

Хората, родени под знака Рак, имат нужда от домашен покой, трудно разшиpяват кръга си и трудно допускат нови хора до себе си.

Как да впечатлите мъжа Рак

Мъжът Рак е праволинеен във взаимоотношенията си. Той се привързва трайно и няма потребност да сменя партньорките си. "Ако си имате вече една жена, за какво ви е още една?", ще ви попита той? Този мъж иска спокойствие и няма да започне да ви ухажва агресивно. По-скоро ще се опита да играе ролята на внимателния ухажор, който ви кани в страхотни ресторанти и винаги поръчва шампанско. Мъжът Рак е романтичен мечтател, за това лесно може да му замаете главата и да го привържете към себе си. Той реагира първосигнално на познат аромат, на ваши те устни или на мелодия, която свързва с някой любовен филм. Склонен е да вижда картини от бъдещето или да преживява миналото. В състояние е да измисли романтичен сценарий, като има за база съвсем малко материал. За съжаление, подобен филм може да съчини и в моментите, когато се отдава на ревност. За него е изключително важно да знае, че неговата любов пази чувства та му неопетнени. Той не би изневерил, затова очаква същото от отсрещната страна. Мъжът Рак притежава невероятна емоционалност и е много експресивен, когато съпреживява емоциите на другите.

Родените под знака Рак са верни и сериозно влизат в ролята на съпруг и баща. Те са истински мъже във всеки смисъл на думата, макар че това невинаги се изразява в мускули, суров вид и имидж на мачо. На първо място ще ви спечелят със своята ранимост и нежност.

Жените, които обичат някой да се грижи за тях, ще се радват от сърце на такъв мъж, но за самостоятелните независими дами тази загриженост е прекалено лепкава и досадна.

Ракът в движение

Пътешествието за Рака е начин да замени спокойствието на ежедневието си с възможността да преживее друга реалност. За него е много трудно да се отърве от бита си. Където и да попадне, Ракът се тревожи все за битови неща: каква е храната, уредени ли са билетите за връщане и къде са паспортите? Някои дори могат да стигнат до крайности, като носят със себе си всевъзможни лекарства или връхна дреха за всеки от компанията.

Далеч от дома си представителите на този знак лесно могат бъдат покорени от вдъхновението на другите. Тяхната представа за почивка е да се наслаждават на идилия с любими хора. Раз бира се, тази идилия често я развалят самите Раци, тъй като са твърде докачливи и от време на време се обиждат на някого - я на любимия, я на някой друг. Когато са сърдити, Раците са кисели и могат да развалят настроението на всички - това често става причина приятелите им да пропуснат да ги поканят на следва що пътуване или почивка.

За да ги разберете, с тези хора трябва да се отнасяте като с първокласници: от една страна, искат да научат нещо ново и да си играят с други деца, а от друга - искат все да са си вкъщи, до полата на мама.Най-незабравимата част от всяко пътуване за Рака е завръщането вкъщи. Тези хора са прекалено привързани към близките си, често пътуват в компанията на майките и децата си, а ако не го правят, постоянно им звънят по телефона. Това, повярвайте ми, може да бъде много досадно за всички останали.

Колкото и да бърза да се върне от пътешествие, Ракът след време започва да тъгува за мястото, което е напуснал, и дълго разказва на близки и познати какви градове е посетил и каква храна е опитал. Хората от зодия Рак са привлечени от места, свърза ни с религиозни паметници и мистика, те обичат да обикалят по улиците на градовете и да наблюдават местните обичаи.

Най-доброто време за пътуване на зодия Рак е средата на лятото или началото на ноември. Есента прави Рака добронамерен, любезен и откровен. Това е времето, което изважда най-добрите качества от този знак, защото той вече е направил равносметките си, спестил е малко пари и се чувства спокоен.

Здраве и хранене на зодия Рак

Представителите на зодия Рак са най-привързаните към семейството и домашния уют в зодиака. Те са загрижени за храната, къщата и сигурността. Нервната система е едно от слабите места на Рака. Луната му влияе повече, отколкото на всяка друга зодия, и затова често има проблеми със съня. Представителите на зодия Рак са склонни да пият алкохол и да употребяват успокоителни. Алкохолът често е причина за наднорменото тегло на този зодиакален знак. В желанието си да се грижи за околните, Ракът понякога става досаден, особено когато около него има някой забързан Близнак или разсеян Водолей, на когото не му пука нито за домашната храна, нито за топлите чорапи.

Раците са свързани с храната повече от всички други. Ако има нещо, което може да ги изнерви - това е лошата храна. При такова отношение към кулинарията, сигурно се досещате, че повечето професионални готвачи и съдържатели на ресторанти са представители на този зодиакален знак. Домашната храна при Раците е издигната в култ. В дома на един Рак можете да намерите всичко за ядене. Ако имате късмет домакинята или домакинът да ви покани да останете за обяд или вечеря, после няма да искате да си тръгнете.

Слабото място на Раците са стомахът и гърдите. Особено важно за тях е да не приемат храни, които вредят на стомаха. Това е трудно, защото повечето мъже и жени се хранят добре, а голяма част от тях могат да се откажат от много неща, но не и от сладкото. Често любовта на Раците към храната се вижда по фигурата им. Раците обичат мляко и млечни продукти.

Ракът лесно усвоява въглехидратите, но това освен килограми, му носи и проблеми със стомаха. Нашият съвет е: не се отказвайте от сладките неща, но си направете режим на хранене и ограничете до минимум тестените сладкиши в полза на плодовете. Друго слабо място на Раците са гърдите. В астрологията Луната символизира женското начало, обятията на майката, храната, както и първите години от живота. Знаем, че Луната е причина за приливите и отливите и за движението на течностите, а водата в организма е 85 процента. Течностите добре се усвояват от Раци те, затова за тях е важно да приемат повече течна храна и сокове. Това до голяма степен ще притъпи чувството за глад.

Ракът и другите зодии

Най-важно за родените под знака Рак е създаването на взаи моотношения, като крайната цел е изграждането на дом и семейство. Макар понякога преди да се обвържат, Раците да изглеждат доста разкрепостени в общуването си с евентуалните партньори, това е само на пръв поглед - крайната цел и на мъжете, и на жените от този знак е брачното свидетелство. Добре е още в началото на връзката да сте наясно с бъдещите си отговорности и с най-важното - какви са вашите ангажименти към тях. Раците подават различни сигнали на обекта на своите чувства, някои от които доста двусмислени. Не се тревожете, правят го, за да се предпазят от решителни крачки. В повечето случаи те се доверяват на интуицията си и тя им помага да разберат кой е искрен в желанието си да създаде с тях трайна връзка. Винаги избягват контакти с хора, които биха могли да навредят на чувствата им.

Прекалено първичните и твърде агресивни хора ги плашат, затова е добре да се замислят дали въобще трябва да се впускат в любовни взаимоотношения с хора от знаците Стрелец и Лъв.

Овенът може да привлече силно нежната душа на Рака, но въпреки че истински се възхищава от неговата сила, на моменти Ракът ще бъде напрегнат от детинското и емоционалното му поведение ..

Взаимоотношенията на Рак с хора от зодия Телец могат да бъдат много хармонични, защото ги крепи не само общата им любов към храната, но и стремежът към материални блага и сигурност. Водните емоции на Рака ще бъдат приземени от Телеца, но Ракът винаги  ще му се възхищава за неговата стабилност и с удоволствие ще заложи на него заради бляскавото бъдеще, което му предлага.

Остроумните Близнаци може да накарат Раците да се забавляват от сърце в тяхната компания, но все пак е добре да помните, че привързаността на лунния знак е прекалена за свободните по дух и начин на живот Близнаци. Те със сигурност ще воюват за личното си пространство.

В компанията на представителите на своята зодия Раците ще споделят загрижеността си както за къщата, така и за семейство то като цяло.

Лъвът с удоволствие ще приеме вниманието на Рака и ще сподели на драго сърце с него любовта му към децата и славата.

С Дева Раците ще попаднат на партньор, с когото взаимно ще се насладят на връзката си. Техните отношения съзряват при взаимна подкрепа и разбиране.

Превзетите и вечно настроени за забавления Везни могат да докарат до лудост Раците, но взаимното им привличане и любовта им към красивите неща може да бъдат повод за трайна връзка и дори за брак. Лекомислието на въздушните знаци е възможно да доведе до драматични ситуации докачливите Раци, особено когато партньорът им реши да се пошегува за тяхна сметка. Най-свободни да покажат емоциите си родените под влияние на Рак се чувстват в компанията на другите водни знаци - Скорпион и Риби.

Страстта, която Ракът може да преживее със Скорпион, ще спре дъха дори на хората с най-голямо въображение, а общото им влечение към загадки и мистика ще превърне връзката им в магическа. По същия начин биха се почувствали и с партньори, родени под знака Риби, но там трябва да се внимава единият от двамата да не изпадне в депресия, защото ще повлече към дъно то и другия.

Стрелецът е забавен за Рака, но непредвидимото му поведение може да го извади от равновесие.

Увлечението на Рак от противоположния Козирог е много силно и когато двамата имат проблеми за решаване, тандемът им би бил най-устойчивото партньорство в зодиака. Общите цели могат да помогнат на тези два знака да построят за наследниците си крепости във всеки смисъл на тази дума.

С Водолей интимните отношения са доста трудни, дори почти невъзможни, но дълготрайно приятелство би се получило, ако Ракът не забелязва изчезването на Водолея от общото им приятелство за неопределени периоди време.

След като навършат определена възраст, Раците постепенно започват да узряват и да добиват по-голяма енергичност, това ще направи по-лесно общуването им с огнените и въздушните знаци.

Професии, подходящи за зодия Рак

Професиите, подходящи за знака Рак, са актьори, декоратори, обществени деятели, педиатри, фотографи и всички професии в сферата на услугите или свързани с жените и децата.

Раците наистина трябва да се постараят да печелят парите си със същото спокойствие и усърдност, все едно работят за друг или вършат услуга. За тях е важно в ежедневната им работа ни кой да не се опитва да изнервя атмосферата и да нарушава техния ритъм.

В повечето случаи Ракът е творческа натура и затова невинаги има логика в действията му. Раците са прекалено сантиментални и ако първоначално не ги одобрят, Раците губят желание и воля за действие, а после и увереност в своите сили. Това ги води до пълно безхаберие за предстоящата работа. Раците постоянно се нуждаят от поощрение и стимули. Ако ги похвалят, те могат да свалят планината за шефа си - вярно, доста бавничко, но за сметка на това много внимателно и отговорно. Когато Ракът е избрал свободна професия, значи наистина много обича работата си. Ако на някой Рак се налага да ръководи други хора, е добре да знае в кой момент на кого и за какво може да разчита.

Родените под знака Рак имат невероятен усет към недвижимите имоти. Принципът, по-който инвестират, е това кои имоти ще останат най-ценни за най-дълго време. Те могат да купят стар имот, да го ремонтират и след това да го продадат на двойна цена. В повечето случаи обаче се привързват към всяка своя подобна инвестиция.

 

Още в категорията: « ЛЪВ 2018 БЛИЗНАЦИ 2018 »

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?