Понеделник, 30 Април 2018 17:43

"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК :КЬОСЕМ" - СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 18

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Какво ще видят зрителите в сезон 2, епизод 18 на "Великолепният век: Кьосем"?

Къде е Кьосем Султан?

Мурад казва на Фария, че не й прощава, но я милва. Тя заминава с него на поход, те ще освободят нейната страна от Ищван и ще спасят Кралица Катрин, след което принцесата е длъжна да остане в Родината си.

Шехзаде Баязид идва на благотворителния обяд. Наоколо лежат убити войници. Никой не знае къде е Кьосем Султан. Последното, което са видели свидетелите е, че Кеманкеш се е опитал да изнесе Кьосем Султан от благотворителния обяд.

Гюльбахар се опитва да узнае от Синан паша, дали той има отношение към случилото се и къде е Кьосем Султан. Той отрича всичко и казва, че не е осведомен.

Касъм се присъединява към търсенето на Кьосем Султан. Вестоносец донася в лагера на Мурад новината, че е извършено покушение на Кьосем Султан.

Войници претърсват града в опит да намерят Валиде Султан. Султанът се връща в Истанбул и се присъединява към търсенето на Кьосем Султан. Принцеса Фария спасява живота на Султана. По време на търсенето бива нападнат от един сипах в тълпата.

Синан паша е принуден да признае на Гюльбахар, че той стои зад покушението. Той моли Гюлбахар да отстрани Хасан ага – сипах, който е заловил Халил паша. Гюлбахар нарежда на една от верните си девойки да убие Хасан.


В един изоставен дом Султанът намира Кьосем и Кеманкеш. Те двамата са тежко ранени, но са живи.

Кьосем се възстановява. Тя решава сама да издаде заповед срещу Мехмед, който я рани на благотворителния обяд. Тя също така подозира, че зад покушението стои Гюлбахар Султан.

Принцеса фария се връща в двореца Инжерли.


Приложен видео файл


loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?