Сряда, 02 Май 2018 13:41

"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ" - ДЕТЕ НАМУШКВА КЬОСЕМ С КИНЖАЛ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ, ВИДЕО

От admin
Оценете статията
(1 Оценка)

Кьосем султан среща Мехмед, бащата, на който е бил главен метежник на сипахите.Той чака завръщането на баща си, без да знае, че той вече не е между живите. След приема, той се среща със Саръ ага. Той му разказва, че Кьосем султан е убила неговия баща и му предлага да й отмъстят.

Силахтар работи на три фронта. Той е влюбен в Гевхерхан Султан и й оказва всякакви знаци на внимание, среща се с Естер хатун. Освен това в него е влюбена Атике Султан и тя навсякъде прави намеци, че той е готов да й поиска ръката от Султана. Засега Селахтар не смее да й каже, че неговото сърце принадлежи на друга.

Гюлбахар Султан среща на своите агенти в хамама. Всичките тези момичета са завербувани от много години назад. Сега му е дошло времето да покажат своята вярност.


Кьосем Султан се опитва за пореден път да убеди сина си да не прави този поход. Ако все пак се реши на този поход той трябва да знае за опасностите, които остава в столицата. Шехзаде Баязид, заедно с майка си, очакват удобен момент за да се възкачи на престола. Кьосем му напомня, че е добре да вземе Баязид със себе си на похода.

Султанът тръгва на поход, но обявява, че отива на лов и поверява двореца на Баязид. Той не желае да го тревожат. Все пак той тръгва на поход тайно. С него тръгва Силахтер, на Кеманкеш е наредено да охранява семейството на Султана.

Принцесата е изведена от тъмницата и и в гората, недалеч от двореца, я чака Мурад.


Кьосем както обикновено, в петък се отправя на благотворителен обяд.

Сипахите получават от Синан паша сигнал, да бъдат в готовност. По време на обяда бандити нападат, а Мехмет нанася удар с кинжал в корема на Кьосем. Кеманкеш и Халил паша защитават благотворителния обяд. Но и Кеманкеш е ранен със стрела.


Приложен видео файл


loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?