"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - ЕМИР И НИХАН КАТАСТРОФИРАТ ПДФ Печат Е-мейл

 

Двете свати са в едно кафене. Вилдан вижда да влизат Тарък и Бану и казва, че жената е бивша любовница на Емир.

Нихан и Емир разговарят за новия проект. Той критикува идеята на жена си. Емир спира насред пътя и казва, че има проблем с двигателя на колата.

Асу се извинява на Кемал, че си е навехнала крака, а заради неговите грижи, Нихан отново е ревнувала. Кемал отпраща Лейля и Асу и тръгва с друга кола.

Емир и Нихан остават в една хижа заедно. Той я предизвиква да му разкаже какво са правили с Кемал в онази горска хижа. Нихан заявява на Емир, че е направил всичко за нея, освен едно - не я е оставил на спокойствие. Кемал е отвън пред хижата и се ядосва, виждайки как двамата съпрузи вечерят заедно.


Туфан едва не блъска Зейнеп с колата си. После й казва, че трябва да я охранява по заповед на  Емир. Момичето се качва в колата. Зейнеп пише съобщение на брат си, като го вика на един адрес. Кемал се чуди какво става и тръгва в тази посока. Туфан води момичето да направи аборт в клиниката. Хората му докладват, че Нихан е в една кола с Емир. Пред рецепцията на клиниката Зейнеп среща Асу. Моли я за помощ.

Емир и Нихан тръгват с колата след като са се нахранили.

Кемал отива в клиниката.

Емир и Нихан се скарват. Той настъпва газта. Нихан се плаши и го моли да спре. Той натиска педала за да спре, но спирачките отказват. Двамата с Нихан катастрофират.

Зейнеп казва на Асу, че Емир се е разпоредил да махне бебето и затова Туфан я е довел в клиниката. Асу хваща за ръка момичето и я отвежда. Туфан се опитва да им попречи да си тръгнат. Двете жени не го слушат и го зарязват. Става ясно, че Туфан предварително се е обадил на Асу, за да спрат изпълнението на заповедта на Емир.

След като колата на Емир се удря в едно дърво, двамата със съпругата му са живи и без наранявания. Емир веднага иска да види снимките от камерите в квартала, от който са тръгнали.

Галип преговаря с Хакъ.


Асу казва на Кемал, че сестра му е искала да махне бебето. Зейнеп отново измисля опашата лъжа за бебето, за да се измъкне от ситуацията. Казва на Кемал, че вече й е писнало от лошото отношение на свекърва й и останалите от семейство Сезин.

След неуспеха на саботажа, Назиф заплашва Туфан, че ще разкаже на Хакъ за плановете му и за това, че играе двойна игра.

Галип е взел записите от камерите и се обажда на сина си да се върнат с Нихан вкъщи.

Кемал настоява Зейнеп да се обади на мъжа си, че ще остане при него.

Източник: Теленовелас


 

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?