"ЧЕРНА ЛЮБОВ"- НАДЗИРАТЕЛ ПОДХВЪРЛЯ НОВИНА ЗА БЕБЕТО НА КЕМАЛ ПДФ Печат Е-мейл

 

В поредните епизоди на „Черна любов” ужасната тайна на Зейнеп разбива сърцето на брат й, убива мъжа й и обещава да раздели завинаги Кемал и любимия й.

Емир чува как Асу приема да се омъжи за Кемал. След това издебва момента и заплашва живота на годеника й, ако не му предаде доказателствата срещу него. На сутринта споделя и с жена си новината за бъдещата сватба и разбира сърцето й. Емир принуждава и Тарък да помогне на сестра си и зет си да избягат.

Годежното тържество на Асу и Кемал започва. Нихан ги поздравява, а Асу й благодари, за това че е щастлива. Туфан дава на Емир флашка с доказателства, че е съучастник в убийството на Линда. Асу му дава и оръжието, с което е извършено.

Тарък води Зейнеп и Озан на пристанището, но полицията идва и отвежда беглеца. Оказва се, че Зейнеп знае за намеренията на Емир. Нихан припада след като годениците си разменят пръстени и се целуват.


Кемал и родителите на Озан отиват в ареста. Туфан информира, че всички доказателства срещу Озан са в ръцете на полицията. Зейнеп разказва за бягството на брат си. Лекуващият лекар на Нихан скрива от нея, че е бременна, помолен от мъжа й.

Емир казва на сестра си за бебето. Асу настоява да й помогне да се отърват от това, което може да свърже завинаги Кемал и Нихан. Озан е в затвора. Емир намира човек, който да извърши аборта на жена му в следващия епизод на „Черна любов”. Упоява жена си, но в последния момент се отказва от намеренията си. Зарича се обаче да убие бащата на бебето.

Зейнеп провокира съмненията на Кемал. Той взима телефона й и успява със специалист да докаже, че сестра му е била с най-големия му враг. Емир поръчва да отведат Нурсен и изнудва Туфан да убие Кемал. Салих казва на Асу, че годеникът й е научил за аферата на сестра си. Тя опитва да спре отмъщението му.

В затвора подхвърлят снимки на Озан, на които се вижда как Емир и Зейнеп се целуват. Той се обажда на жена си, кълне се че ще отмъсти. Зейнеп звъни на любовника си. Докторът казва на Нихан за бебето. Озан получава хранително отравяне.Хакъ отрича пред Галип, че Асу му е дъщеря и се самоубива.

Кемал принуждава сестра си с фалшификат да признае, че любовница на Емир. Съперникът му разбира, че бебето на Зейнеп е от мъжа й. Кемал и Емир се сбиват. В схватката злодеят е прострелян. Кемал се предава на полицията.

Родителите на Озан разбират, че синът им се е самоубил. Ондер получава удар. Нихан иска да каже на Кемал за бебето, но разбирайки, че брат й вече го няма, обвинява именно любимия за смъртта му.


Зейнеп събира накитите от дома на брат си и отива на хотел. Пред съдията Кемал казва, че е нападнал съдружника си заради бизнес. Адвокатът на отсрещната страна обаче го обвинява в престъпление от страст. Хакан вижда сред нещата на Озан компромата срещу ЕУмир и Зейнеп.

Зейнеп иска да избяга, но припада от болки. Леля отвежда съсипаната си сестра в родния дом. Емир се спасява след операцията и иска от Галип да спре жена му. Той поръчва да убият Кемал. Младият мъж се спасява, но го хвърлят в карцера заради агресия. Емир може да остане инвалид. Зейнеп се преструва на обидена заради обвиненията на Хакан, че Озан се е самоубил заради нея. След това моли свекърва си за прошка.

Тарък, който се е оженил за Бану, се отказва да работи за Емир. Зейнеп отива да види любовникът си в болницата и го обвинява за всичко. Асу е там и я упреква за ареста на Кемал. Тримата виждат как Нихан обявява бременността си по телевизията. Асу заплашва Емир, че ще убие жена му, ако пак започне да се домогва до годеника й.

 

В следващия епизод на „Черна любов” надзирател подхвърля новината за бебето на Кемал. Той е изпълнен с чувство за мъст. Галип научава, че Асу е сестра на Емир. Айхан се впечатлява от борбената Лейля, която иска да види Кемал на всяка цена. Нихан иска да напусне Истанбул с майка си.


 
loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?