"ЧЕРНА ЛЮБОВ"- ЕМИР ПОДАВА ЖАЛБА СРЕЩУ НИХАН ПДФ Печат Е-мейл

 

Зехра се обажда на Нихан и предава желанието на Тарък да се види с нея. Нихан приема, но крие от Кемал.

От фирмата за доставка на въглища сътрудничат на Лейля и Айхан да направят проверките, което е доста съмнително за двамата.

Зейнеп се обажда на Хакан да се видят и да поговорят.

Кемал проверява мината, влизайки в забоите. После казва на Нихан, че Емир се е възползвал от нейното управление и я е накарал да подпише документите за нелегалната мина.

Зейнеп казва на Хакан, че трябва да се оженят, за да са спокойни родителите. Казва му, че бракът им трябва да е фиктивен и те никога няма да бъдат истински съпрузи. Хакан се съгласява и я уверява, че никога няма да се откаже от надеждата.

Емир отново поставя условие на Нихан - да не се вижда с Кемал иначе ще я вкара в затвора. Тя приема условието и съобщава на любимия си, че вече не иска да се виждат.

Нихан отива на свиждане с Тарък. Кемал се опитва да попречи, но не успява. Тарък разказва как се е случило и заявява, че не искал да убива Озан. Нихан отвръща, че му вярва. Тарък я моли да повярва на Кемал и да не изоставя любовта си заради грешките, които е допуснал.


На излизане от свиждането Нихан вижда Кемал да чака пред затвора. Отива при него и го прегръща, заявявайки, че никога няма да го остави. Моли Кемал да й даде малко време, за да докаже думите си

Майката на Туфан дава писмо от сина си на Мерджан. В него той пише колко много обича Асу. Комисарката обещава на жената да доведе делото до край.

Нихан е купила къща, в която да се среща с Кемал. Когато двамата са заедно там, Нихан иска да бъдат откъснати от проблемите. Емир тайно наблюдава тази среща. Обажда се в инспекцията по труда и подава сигнал срещу жена си за незаконната мина...

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?