"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - ЕМИР СЕ РАЗВИХРЯ, ОТВЛИЧА ДЕНИЗ И ЗЕЙНЕП ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Докато младоженците от „Черна любов” изживяват най-вълнуващите си съвместни мигове, Емир пропада в пропастта на отчаянието и ревността

Младоженците от „Черна любов” изживяват сбъднатите си сън, без да знаят, че Зейнеп претърпява най-тежката загуба в живота си. Кемал и Нихан танцуват първия си танц, а верните им приятели залавят Баран. Емир отвежда жена си в болница. Зейнеп оцелява, но не и бебето й. Емир се кани да отмъсти пред Баран, който се е освободил. Кемал обещава на Нихан пълно щастие.

Младоженците са в новия им дом. Приятелите им са предупредили Хакан за бягството на Баран. Зейнеп е съсипана от загубата на Порайз и обвинява мъжа си. Емир моли Фехиме да е до дъщеря си. Хората му не успяват да отвлекат Кемал и Нихан.

Хакан праща хора да пазят младоженците. Кемал разказва на Нихан какво се е случило в деня на сватбата им. Асу се опитва да се възползва от психиатър, който се увлича по нея. Фехиме казва на сина си за състоянието на сестра му. Нихан и Кемал отиват да видят Зейнеп и й прощават за грешките.


След два дена Мехмет признава на Хакан, че действа по нареждане на Емир. Комисарят взима заповед за задържането му. Емир получава фалшиви паспорти за чужбина. Благодарение на Баран той отива да прегърне Дениз. След това отива да види Зейнеп, която най-после го предава на брат си. Баран ги отвежда от лечебното заведение. Зейнеп отказва да последва мъжа си. Емир заплашва Кемал за пореден път и заблуждава всички, че е напуснал страната.

Зейнеп се прибира при близките си. Дениз за първи път нарича Кемал „татко”. Съдът признава бащинството му. Кемал и Нихан отпразнуват щастието с близките си, без за подозират, че Емир дебне в мрака. На другата вечер дават на Зейнеп да гледа Дениз и родителите й отиват на кино. Емир нахлува при жена си, а в кино зала излъчват кадри на отвличането на бебето.

Зейнеп е затворена в тъмна стая. Кемал отива да спаси детето и сестра си. Оказва се, че врагът му в „Черна любов” е на няколко крачки от тях. Кемал отива да види Асу, но не открива нищо. Мехмет разкрива кой е новата дясна ръка на Емир. Емир праща по Бану прощално писмо до майка си с пари.

Фехиме казва на Тарък, че Емир е отвлякъл сестра му. Хакан има заповед за ареста Баран. Кемал е все по-близо до похитителя. Емир му дава час и половина да спаси сестра си, след това залива с бензин и пали свещ в близост до Зейнеп.


Нихан случайно открива камерата на Емир и стига до жилището му. Той обаче успява да избяга от Дениз. Кемал и Хакан успяват да спасят Зейнеп. Нихан е по дирите на бившия си мъж.

Зейнеп предупреждава брат си, че животът му отново е в риск. Ще успее ли да спаси семейството си Кемал? – Ще разберем в следващия епизод на „Черна любов”.

Източник: woman-onthe-top.net

 

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?