КОЙ Е АЛИХАН ТЮРКДЕМИР ПДФ Печат Е-мейл

 

Алихан Тюркдемир е роден на 29 юни 2009 година в Истанбул.

Между реалните образи от историята на Ахмед и Мустафа, разликата в годините е била неголяма. Към момента на заемане на трона  от Ахмед , брат му Мустафа е бил на 12 години, но на екрана образът на шехзаде Мустафа се претворява от малкият Алихан. По време на снимките на сериала момчето е било едва на 5 години. Въпреки това, продуцентите са имали пред себе си образ на професионалист. Малкият Алихан вече е разполагал в биографията си с успешни снимки на реклами на авиолинии, строителни компании, промороли в киното и интернет.


Освен в снимките на „ Великолепният век: Кьосем”, малкият Алихан е имал и роли в театъра. Кариерата му е много успешна, вярваме, че всеки, който е гледал сериала, би потвърдил това. Алихан е любимец на много зрители. Той изпълнява и сцени, които са трудни и за възрастни актяори. Артистите във „Великолепният век: Кьосем” с удоволствие си партнират с Алихан Тюркдемир. Те го глезят и се грижат за него на снимачната площадка.

Родителите на Алихан, го държат на страни от любопитните журналисти. Момченцето продължава актьорската си кариера в сериала „Пълнолуние”, който се снима в момента. Там изпълнява ролята на Булут. 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?