ТЮЛИН ОЗЕН - МАГИЧНАТА ХАНДАН СУЛТАН ПДФ Печат Е-мейл

 

Тюлин Озен е родена на 24 декември 1979 г. в семейство на инженери. Учи в Измир, а след това - в Техническия университет в Истанбул. Големият дебют на Тюлин Озен се е състоял през 2005 г., когато се снима във филма "Падащ Ангел". Актрисата получава наградата "Златен портокал" за ролята си във филма. През 2015 г. Тюлин играе в сериала "Великолепният век: Кьосем". Нейната роля е на Хандан Султан, майка на Султан Ахмед.


Ето как потребители в мрежата коментират ролята на Хандан Султан, изпълнена от Тюлин Озен:

Ако сравним Хандан и Сафие по отношение на това доколко познават вътрешния свят на Ахмед, се вижда колко по-добре духовната му същност познава неговата баба. Само в последния епизод за своите си цели Сафие показа, че знае и атакува негови чувствителни места, които Хандан не респектира: каза, че няма да остави Мустафа без майка (Хандан я изпрати в стария дворец), че Ахмед няма да прости на Хандан за Мустафа, познава мечтата му да стане добър султан – прави му комплименти, говори за авторитета на династията, който ще пострада, ако тя не излезе на сватбата от двореца, да е справедлив султан и др. А не е ли истинската майка тази, която освен да роди и да се грижи за детето си физически да оцелее, познава неговия духовен свят и го следва в сбъдването на неговите мечти?


Хандан е нежна и много красива жена, особено в пленителното изпълнение на Тюлин Озен. Но въпреки нейното усърдие като майка от нея лъха някаква пустота. Спомням си, когато Ахмед в последния момент дотича да свали примката от врата на Мустафа, как Дервиш като го видя, се втурна да му проправи път. Той чакаше Ахмед да стигне сам до това решение, но очевидно самият той беше за него. Докато Хандан непрекъснато го подтикваше към убийството на Мустафа. Както и намесата на Дервиш, която направи възможно Анастасия да остане при болния Ахмед и това му спаси живота. Дервиш допълва като истински баща духовното, което при Хандан като майка липсва. Дано любовта му събуди в нея нещо, което да и даде друг поглед към света.”

Актрисата Тюлин Озен е женена за турския актьор Тансу Бичер.

 


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?