ТОЛГАХАН САЙЪШМАН В РОЛЯТА НА ЙИИТ КОЗАН РЕСПЕКТИРА ВСИЧКИ В "НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ" ПДФ Печат Е-мейл

 

Толгахан Сайъшман е актьор, роден е през 1981 година, а актьорската му професия започва през 2004. Тогава за първи път, получава от ATV предложение за няколко-серийна роля в сериала "Avrupa Yakasi". Казва, че като е бил малък, изобщо не си е мечтал да стане актьор, нито модел, какъвто е в момента.

За първи път той се появява на модния подиум през 2003 година, за да представи известна марка дрехи. Харесва се доста на някои известни личности. Толгахан Сайъшман  има връзка с актрисата Селен Сойдер, с която  се запознават преди години .Двамата се запознават по време на снимките на "Сезони на лалето" (Lale devri), но отначало дори не мислили, че ще се влюбят един в друг. През 2006 година, актьорът получава важна за него роля от Kanal D - да се снима в сериала "Пленена душа" (Esir Kalpler). Той става известен, след като взима второстепенна роля в сериала "Сбогом, Румелия" (Elveda Rumeli), където изиграва ролята на Накък и Мустафа.

През 2008 година, Толгахан изиграва главна роля във филма "Мач за двама" (Ask Tutulmasi), където си партнира с Фахрие Евджен. По време на снимките, в пресата плъзна слух, че Толгахан най-после открил любовта, влюбвайки се във Фахрие. И двамата опровергаха слуха. През 2009 година се снима във филма "Игра на чувства" (Ask demez), отново в главна роля, където си партнира с Бергюзар Корел. Най-сериозната и първа главна роля, актьорът получава в сериала "Сезони на лалето" (Lale devri), който в България се излъчва под името "Сезони на любовта". Докато се снима, Толгахан имал кратка връзка с Емина Сандал, която бързо приключила заради скандал.

През фувруари тази година Толгахан Саъшман се ожени за Алмеда Абази.

През 2015 година започва снимките в „Никога не се предавай”, който печели голям успех и има продължителност от 59 серии.


Историята на сериала

 

Започнал от нулата, постигнал невероятни успехи, създаващ впечатление на строг и честен - това е Йиит. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, той не може да се наложи над своето сърце. Думата му е закон за всеки, но не и за самия него. Ичлал и Нур са две жени, и двете влюбени в Йиит, които са в безмилостна борба за неговото сърце и неговата обич. Ичлал е майка на неговото дете, прекарала дълго време в кома и събудила се точно когато животът е започнал да се усмихва на Йиит. Нур е една невинна душа, която бива поразена от любовта от пръв поглед. Но освен любовта, Нур и Йиит ги свързва нещо друго, което е по-силно и по-обвързващо - те крият голяма тайна, която може да бъде пагубна. И само от тях зависи какъв ще е краят на тази сага и дали ще изгорят или ще се преродят като феникс от жаравата на любовта.

 


 
loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?