"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - МИСТЕРИОЗЕН ПОДАРЪК ПДФ Печат Е-мейл

Кемал и Нихан се срещат на кея. Тя му казва, че е дошла да намери убежище и да облекчи болката си. Пита го защо е дошъл на партито. Той отговаря, че тя не е неговата Нихан. Момичето го моли да си замине.

Озан вижда сестра си разстроена и веднага й казва, че се е срещнала с Кемал, този, който тявинаги е обичала. Озан я прегръща, за да я успокои.

Кемал се прибира при семейството си. Те очакват, че той ще тръгне на път. Кемал им заявява, че няма да се връща в Зонгулдак и е решил да остане за постоянно в Истанбул.

Асу пише съобщение на Кемал. Той й се обажда. Казва й, че няма да се връща и че ще остане в Истанбул за постоянно.

На Нихан не й върви рисуването. Споделя със своята приятелка разговора си с Кемал от предната вечер. Нихан казва, че въпреки поканата на Емир към бившия й любим, да прекаратуикенда заедно, тя не се чувства задължена да присъства на тази среща.

Емир е с любовницата си. Озан ги заварва заедно. Ядосва се и иска обяснение от зет си. Казва му, че Нихан е нещастна. Тогава Емир му казва да отиде и да си признае, че е убиец. Бану чува всичко.

Лейля разговаря с майката на Кемал за Нихан. Тя казва на Фехиме да не мрази толкова това момиче. Моли я да се довери на Кемал.

Емир и Кемал отново спорят на съвещанието. Емир предлага да подкупят хората от селището, където ще строят електроцентралата. Кемал казва, че хората не само един фактор. Емир отговаря, че му е писнало от принципи. Галип се намесва и казва на сина си да не решава всичко с гнева си.

Бащата на Кемал вижда снимки от партито във вестниците и отново получава пристъп. Тарък обвинява брат си, че иска да убие баща им. Хюсеин пита по-малкия си син, заради нея ли е решил да остане. Кемал си признава, че работи с Емир, но по настояване на Хакъ. Хюсеин се сърди на Кемал. Той обаче си тръгва от дома си.

Вилдан пита дали поканата за Кемал важи. Той отговаря, че ще е хубаво да се опознаят. Нихан иска да замине за няколко дни. Вилдан се съгласява.

Емир получава някакво загадъчно обаждане. Мъжки глас го пита дали му е харесал подаръка, който е получил. Емир вижда запис на убийството на момичето, заради което е обвинен Озан.

Лейля иска заедно с Кемал да отидат някъде извън града за уикенда. Той й отказва, защото вече еангажиран.

Салих му се обажда, за да поговорят. Кемал отива на яхтата, а приятелят му пише съобщение на Зейнеп, че ще я иска от брат й.Момичето му връща обаждането. Тя го моли да не го прави.

Озан вижда Бену да се забавлява в едно заведение. Настоява пиарката да остави Емир, защото той е влюбен в Нихан. Предупреждава я, че ще бъде изоставена. Бену се заканва да раздели семейството.

Салих чака Кемал на пристанището. Приятелят му пристига. Зейнеп също се насочва към пристанището, придружена от Тарък. Тъкмо Салих започва да говори и Зейнеп ги прекъсва. Салих малко е притеснен, но Зейнеп намира начин двамата да поговорят. Момичето го заплашва, че ако каже нещо на братята й, ще отрича. Кемал и Тарък отново се скарват. Безмалко да се сбият. Зейнеп и Салих ги разтърват. Тарък се отказва от брат си.

Озан се прибира пиян вкъщи. Развиква се пред всички да не спят, защото ги мамят. Момчето съжалява, че заради него сестра му е нещастна. Нихан го успокоява, казвайки му, че не е вярно и се чувства щастлива. После заявява на всички, че ако още веднъж стане въпрос за брака й Емир ще се изнесе от къщата.

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?