"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - РАЗДЯЛА НА КОРАБА ПДФ Печат Е-мейл

След скандала децата се прибират вкъщи. Хюсеин е притеснен. Тарък иска да пие чай с баща си. Докато чаят стане, Хюсеин казва на Кемал, че никога не е искал да стане като него. Изучил го е. Имал е други очаквания към сина си, но любовта му към Нихан много ги е наранила. Кемал се оправдава, че никога не е правил, нещо от което да се срамуват. Обещава на баща си, че винаги ще ходи с вдигната глава, защото Нихан за него вече е никоя.

Лейля и Кемал си организират среща. В това време Асу му звъни. Тя също е дошла в Истанбул и изненадва Кемал. Двамата отиват на мероприятието на Емир.

Нихан е тъжна. Ясемин я взима за партито. Двете излизат на двора, където ги чака Емир. Кемал и Асу влизат в двора на имението на Козджоулу. Нухан вижда Кемал с жена и се разстройва. Кемла запознава Асу с присъстващите. Нихан ревнува Кемал от Асу. Емир подозира, че Кемал е оглавил холдинга на Хакъ заради Асу. Нихан разпитва гостенката за Кемал. Тя отговаря, че Кемал е всичко за нея - учител, партньор, приятел. Кемал подарява картина на Нихан. На нея е изобразено как един мъж спасява в морето жена. Любимата картина на Нихан, още от времето, когато са били гаджета. Емир пита дали това е отпреди.


Кенан отива до банята. Нихан внимателно го последва. Когато го вижда в коридора го пита какво иска от нея. После заявява, че той се е върнал, за да й причини болка. Нихан вярва, че тойоще я обича. Кемал й потвърждава със сарказъм, после казва, че Кемал отпреди 5 години сие тръгнал и нищо от него не е останало. Емир ги вижда заедно. Нихан му обяснява, че случайно са се срещнали.

Салих звъни на Зейнеп. Пита я защо не му е позволила да говори с брат й. Тя отговаря, че още е много рано. Зейнеп отива в дома на Нихан. Дава на охраната да предаде на Нихан един плик.

В разговора между Кемал и Емир прехвърчат искри. Вилдан се опитва да успокои огъня. Нихан става от масата и излиза. Вилдан намеква на Емир, че очаква добри новини от него. Когато Кемал и Асу си тръгват, Нихан ги наблюдава. Емир също следи жена си.

Предават плика на Озан. Той го отваря и вижда снимките на Зейнеп.

Кемал отива на срещата с Лейля. Тя му звъни, за да разбере дали идва. Кемал закъснява, но успява да се качи на корабчето. Търси Лейля по телефона, но тя не му отговаря. Излиза на палубата и вижда Нихан. Той я пита какво прави там. Момичето отговаря, че Лейля я е извикала. Кемал се ядосва на приятелката си.

Емир вижда, че жена му е на кораба. Звъни на Туфан. Нарежда му да се качи на ферибота на следващата спирка. Разпорежда се на Туфан да следи Нихан и Кемал.

Нихан коментира, че Лейля е искала да ги срещне насаме. Кемал отговаря рязко Нихан да не си спомня за миналото. Казва на момичето, че ако е знаел, че тя ще е тук, нямало да дойде. После пита Нихан, дали има нещо от миналото, което е трябвало да знае. Обвинява я, че сърцето й се е вкаменило.

Емир звъни на жена си.

Нихан плаче от обида. Не си вдига телефона. Кемал я упреква за това. После обяснява на момичето, че ако Емир го е бил питал, щял да му каже, че двамата с Нихан са имали мимолетна връзка в миналото. Нихан се ядосва и пита Кемал с какво се различава от Емир. Кемал показва, че е изтрил татуировката си и е скъсал окончателно с нея.

Хората на Туфан са на кея. Той се разпорежда да снимат всичко и да записват разговорите.

Кемал окончателно обвинява Нихан, че тя е развалила всичко между тях и слиза от кораба. Нихан също и се разминава с хората, които трябва да я следят. Туфан докладва на Емир, че хората не са на кораба.


Вилдан също е ядосана, че миналото на Нихан постоянно ги преследва. Йомер също се притеснява дали Емир ще разбере за миналото на жена си. Казва на Вилдан, че ще говори с Кемал.

Салих звъни на приятеля си и го вика да се видят вечерта.

Емир разпитва Туфан къде са Нихан и Кемал и дали е научил нещо за картината. Туфан отговаря отрицателно. Емир отива в ателието на Нихан. Рови в скиците й и намира портрет на Кемал...


 

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?