"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - ДА СЕ ОБЯСНИШ В ЛЮБОВ НЕ Е СЛОЖНА РАБОТА ПДФ Печат Е-мейл

Нихан влиза в ателието и заварва мъжа си там. Пита го какво прави. Емир също я пита къде е била. Тя му обяснява, че е отишла да подиша чист въздух. Емир си тръгва, като й казва, че я оставя насаме със съдбата. От яд се наранява с молива. После се обажда на някой, за да се срещнат вечерта.

Асу разглежда снимките от сватбата на Емир и Нихан в Интернет. Момичето разбира, че Кемал е имал връзка с Нихан.

Ясемин се появява в ателието. Нихан плаче. Приятелката йказва, че художничката е изтъкана от нещастие.

Кемал отива при Лейля. Казва й, че тази вечер ще говорят за последно на тази тема.

Йондер тайно наблюдава Лейля. Вилдан го хваща и му вдига скандал.

Емир се забавлява с две момичета, но пред очите му е все разговорът между Нихан и Кемал. Той отпраща момичетата и побеснява, трошейки всичко.

Кемал пита Салих за какво ще си говорят. Запчоват да обсъждат Зейнеп. Кенан споделя с приятеля си, че иска сестра му да завърши и да стане учителка.

Йондер разговаря с Нихан за Кемал. Тя го пита какво общо има с това. Нихан споделя, че всичко вече е минало и тя е добре. Могат да поговорят, но няма да има полза.

Озан дава на сестра си плика със снимките на Зейнеп. Започва да разпитва сестра си за момичето. Нихан отговаря, че това е нейна приятелка. После се обажда в една агенция, за да уреди Зейнеп за актриса.


Зейнеп споделя с приятелката си Сема, че вече почти се е доближила до Емир Козджоулу. Сема обяснява, че Салих е лудо влюбен и е добро момче.

Салих е разочарован от Кемал, защото вече не се държи с него като с брат. Кемал е изненадан. Салих се ядосва и си тръгва от заведението.

Кемал се прибира пеш. Един човек го следи.

Салих се оплаква по телефона на Зейнеп, че брат й много се е променил. Кемал се прибира. Тарък моли баща си да купят нови машинки за бръснене. Хюсеин е малко скептичен. Тарък отново се скарва с баща си заради Кемал.

Кемал вика брат си да се разберат. Тарък обяснява, че докато барт му го е нямало той е правил всичко за семейството си.

Нихан вади и разглежда нещата, които напомнят за любовта на Кемал.

Кемал също си спомня затова как с Нихан са прекарали един щастлив ден без пари.

Емир продължава да проучва Кемал. Туфан го пита дали този човек не е дошъл с някаква цел. Емир разбира, че когато са се оженили с Нихан, Кемал е заминал от Истанбул. После заповядва на Туфан да намери слабото място на съперника си.

От агенцията се обаждат на Зейнеп.

Асу звъни на Кемал. Тя му казва, че ще трябва да гостува в едно телевизионно предаване. Кемал получава от майка си подарък - семейна снимка. Йондер си урежда среща с Кемал, за да говорят.

Докато пътува с колата, Кемал вижда Лейля. Нарежда на шофьора си да спре.

Лейля отива на гроба на родителите си. Вилдан също решава да го посети. Двете се виждат. Вилдан казва, че от сега нататък ще е така, защото са сестри.

В миналото, заради Вилдан, Йондер изоставя на сватбата Лейля.

Йондер показва на Кемал първия кичур коса на Нихан. Разказва му една история за добротата на Нихан. Йондер казва на Кемал, че миналото ще отмине, но разбитото сърце няма да заздравее. Йондер се извинява от името на жена си, че е съсипала тази голяма любов. Иска от Кемла да стои далеч от Нихан и да не обявява война на Емир. Кемал отговаря, че не той връща миналото, а Нихан.

Емир получава снимки от срещата между Йондер и Кемал и се чуди за какво са разговаряли. Бену го пита какво му е. Емир отговаря, че не е нейна работа.

Зейнеп отива в агенцията. Там е Озан. Двамата се запознават. Той казва, че Нихан му е близначка.


Хората на Емир следят Кемал и му докладват. Асу посреща партньора си и му казва, че в кабинета му го чака Нихан. Тя му казва, че се е влюбила като луда в него и че е преживяла най-щастливите си дни с него. Заявява, че не е било възможно да се омъжи за никой друг, освен за Емир. Накрая му връща подаръците.

Емир се обажда на Кемал. Той отговаря, че току що е разговарял с жена му. Нихан предупреждава Кемал, че честолюбието е хубаво нещо, но носи много проблеми. Кемал отговаря, че няма какво да губи.

Кемал разглежда нещата, които Нихан му връща и снимката на семейството му. Кемал си тръгва от офиса на фирмата. Емир я проследява и тогава влиза. Двама души следят колата на Нихан.

Кемал потвърждава, че ще отиде на интервюто. Асу го пита защо е толкова напрегнат. После му казва, че след завръщането му в Истанбул, тя е излязла от живота му.

Емир среща Асу в коридора. Тя се държи студено с него. Емир влиза в кабинета на Кемал. Пита за Нихан. Кемал казва, че си е тръгнала.

Докато шофира, Нихан плаче и изведнъж спира рязко колата си. Успокоява се и тръгва отново, но сълзите йне спират.

Емир подхвърля на Кемал, че се държи особено, като че ли е бил наранен. Кемал отговаря, че не е и няма такова нещо. Емир допуска, че това може да е в следствие на различията между тях и различните им гледни точки по отношение на бизнеса. Ето защо Емир е решил да работят по проекта, както Кемал иска...


 

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?