"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - ИЗНЕНАДВАЩО НАПАДЕНИЕ ПДФ Печат Е-мейл

 

Нихан се прибира. Когато излиза от ателието вижда, че Кемал я чака пред портата. Тя е изненадана, но той настоява да поговорят. Хората, които го следят виждат това. Нихан го кани вътре. После си спомни, колко влюбени са били преди 5 години в това ателие. Кемал обяснява на момичето, че за да я предпази от Емир, му е казал, че й е предложил работа. Кемал заявява, че съдружието с Емир е по принуда. После отново се извинява на Нихан и й обещава, че ще стои далеч от нея. В това време на портата се чука. Кемал слиза да отвори.

Тарък разпитва Туфан за хората, които живеят в къщата на Емир.

Двама от хората на Емир нападат Кемал. Той се справя стях, но в това време идва полиция и нападателите бягат. Нихан се изплашва и го прегръща. Моли го да види раните му. Кемал отказва.

Докладват на Емир, че са изпълнили поръчката му. Тогава той вика Тарък и го разпитва за семейството му. Тарък отговаря, че с брат му се познават. Емир взима младежа на работа. После се разпорежда на Туфан да проучи Зейнеп.


Йондер се чуди каква е причината Емир да запази видеото от убийството на момичето. Вилдан не вярва, че зет й ги е излъгал, а е изтрил всички записи.

Салих и Зейнеп са на среща. Тя бърза да се прибира. Салих продължава да прави планове за съвместния им живот. Озан праща съобщение на момичето. Тя обяснява, че Сема й пише. После Озан й звъни. Зейнеп излиза от заведението, за да говори с него. Той й предлага да се видят. Зейнеп отказва, но му предлага да се срещнат на другия ден. Салих я чака на входа на кафенето. Тя иска да си тръгват. Когато двамата се разделят, Кемал вижда приятеля си.

Тарък казва на семейството си, че е открил собствена бръснарница в едно село близо до града. Баща му му дава благословията си

Нихан се прибира вкъщи. Емир я посреща. Пита я защо закъснява. Нихан отговаря, че преди да си тръгне в ателието е дошъл Кемал. Направил й е делово предложение. Тя му е казала, че ще си помисли дали да приеме. Емир заявява, че няма да допусне жена му да се занимава с бояджийски работи. Нихан предупреждава мъжа си, да не й се меси в работата и му казва, че ще започне работата при Кемал Сойдере

Отново си помня вечерта след убийството. Нихан е потресена. Емир казва, че е станала злополука. Вилдан се намесва и моли дъщеря си да изслуша Емир. Тя е в шок, че е умрял човек. Емир я убеждава, че този кошмар ще свърши, ако се омъжи за него.

Емир отново напомня на жена си, че е негова според договора. Нихан се вбесява и му казва, че не е и няма да стане негова собственост.

Кемал е разбит. Лейля му казва, че няма нищо страшно щом двамата с Нихан се обичат.

Оправдава се, че тази любов е генерирала идеята да ги срещне на кораба. Кемал отговаря, че вече няма отмъщение. Хората на Емир снимат срещата между двамата.

Йондер и Вилдан отново се карат заради видеото. Тя настоява да говорят с Галип. Йондер не е съгласен, въпреки че бащата е по-меката версия на сина. Предлага на жена си да разберат колко далеч е стигнал Емир, защото само това е начина да дишат свободно.


Емир получава снимките от срещата на Кемал и Лейля.

От агенцията одобряват Зейнеп. Обясняват, че скоро ще я извикат на предварителна среща. После собственикът на агенцията докладва всичко на Емир.

Когато Кемал отива във фирмата вижда, че Нихан е започнала работа по стенописите, заедно с целия си екип. Нихан му предлага тази стена да е мирния договор. Кемал в моли да прекрати с това. Тя казва, че досега всички взимат решения за нейния живот, без да я питат и го моли нека поне за тази работа да реши сама. Асу ги наблюдава. Прави забележка на Кемал. Момичето е разочаровано, че е научило за тази работа последна. Кемал се извинява...

 

Източник:Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?