"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - АРЕСТ НА ОЗАН И ЗЕЙНЕП ПДФ Печат Е-мейл

 

Кемал отива във фирмата. Асу го посреща. Двамата виждат, че стената е боядисана в зелено и намират бележка от Нихан, че нейното мнение не подлежи на обсъждане.

Фехиме отива в дома на Нихан. Вилдан не позволява да поканят жената. Фехиме казва на Вилдан, Нихан да не доближава повече Кемал, защото тя е омъжена, а синът е сгоден. Фехиме предупреждава Вилдан, че ако Нихан се доближи още веднъж до Кемал ще стане лошо. Вилдан е бясна.

Зейнеп отива на срещата със собственика на агенцията в едно луксозно заведение. Сервитьорката я настанява. На срещата се появява Емир.

Йондер вижда снимки от срещата на Нихан и Кемал.

Зейнеп отказва да работи с него. Той я пита защо. Момичето е категорично. Излиза от заведението и се качва в колата на Озан. Емир ги наблюдава и съобщава на полицията да дадат урок на младежите.

Йондер се качва на джипа. После се качва по пътеката към Лейля.

Полицията спира Озан. Той няма книжка.

Вилдан предупреждава прислугата да не казват на никой за посещението на Фехиме. После вдига скандал на Нихан.


Полицаят установява, че Озан няма книжка. Двамата със Зейнеп са в участъка. Момичето му се кара, а той получава криза. Зейнеп се притеснява. В участъка идват Емир и Нихан, после се появява Кемал. Вижда Зейнеп и се изненадва.

Емир се чуди какво прави Озан със сестрата на Кемал. После се заема с освобождаването на задържаните.

Лейля гони Йондер от дома си. Той я предупреждава, че си има големи проблеми. После я пита за Кемал Сойдере и разказва, че се е влюбил в Нихан, а сега си отмъщава на Емир и това ще донесе много неприятности на всички. Лейля отново гони Йондер.

Емир използва случката, за да заплаши Кемал. Той не се дава и го предупреждава да се страхува от него.

Емир казва на Кемал да не приема Озан на сериозно. Кемал влиза да освободи сестра си. Полицаят казва, че могат да освободят и момчето, но Емир не е съгласен.

Комисарят се оправдава, че Зейнеп е задържана по грешка и я освобождава. Кемал се ядосва.

Нихан пита Зейнеп зашо е скрила от Озан, че е сестра на Кемал.


Зейнеп отново се оправдава, но Кемал е много ядосан. Казва й че му е забила нож в гърба.

Салих казва на майка си, че ще искат сестрата на Кемал за жена.

Емир упреква Нихан, че се държат много глезено с Озан. Полицаят казва, че ако не свършат с проецедурата, ще се наложи да арестуват Озан. Младежът отново изпада в паника.

Кемал упреква сестра си, че го е излъгала. Моли я да му каже истината. Зейнеп казва, че Нихан я е записала в тази агенция...


 

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?