"ЧЕРНА ЛЮБОВ" - КЕМАЛ УВОЛНЯВА НИХАН ПДФ Печат Е-мейл

Емир пие сам в едно заведение и гледа снимките на Нихан и Кемал, които са му изпратили от мястото на срещата.Той е толкова пиян, че когато затварят заведението едва успяват да го накарат да си тръгне. Емир все още има надежда, че Нихан ще започне да го обича.

Докато Нихан тича, вижда, че съседната къща се продава. Спомня си как преди 5 години с Кемал са си мечтали да я купят. Емир също забелязва, че къщата се продава

Хюсеин моли Кемал да поговори със сестра си. Лейля също се обажда на Кемал, за да говорят.

Салих се интересува от Зейнеп. Кемал му казва да не я закача сега, защото е болна.

Озан не е добре след случката в полицейския участък. Вилдан отива при него и му казва да забрави Зейнеп. Той не иска. Майка му припомня, че Нихан се е жертвала заради него преди време.

Лейля пита Кемал дали някой не го следи. Той отговаря отрицателно. Тогава тя му казва да внимава, защото вижда една кола по петите му. Моли го да забрави Нихан, за да не му се случи нещо. Кемал си тръгва и вижда колата с хората на Емир да го следва. После се опитва да избяга от тях, но те са плътно след него. Спира и отива да се срещне с преследвачите си очи в очи.

Нихан отива във фирмата и казва на екипа си да си събират багажа и да си тръгват. Асу ги наблюдава. После дава на Нихан нов договор. Тя отказва да го подпише.

Емир и Туфан играят скуош. Двамата разговарят защо следи Кемал. Емир е получил СМС от съперника си, който му казва да си гледа работата и да не се занимава с него

От полицията съобщават, че Лейля е подала жалба срещу Йондер. Вилдан не е на себе си, защото мъжът й продължава да е влюбен в сестра й. Двамата с Йондер отново се скарват. Вилдан се заканва да си вземе бащината къща и да остави сестра си на улицата.

Тарък отива отново при Емир. Галип вижда това и забранява братът на Кемал да работи за сина му. Когато бръснарят свършва работата си, Емир му дава телефона на Зейнеп. Тарък е изненадан. Емир му разказва, че момичето е било в участъка и си е забравило там телефона.

Нихан се опитва да се извини на Кемал за сестра му. Той обаче уволнява Нихан от работа. После хвърля червената боя на стената. Нихан се ядосва и казва на екипа си да побързат

Асу веднага се обажда на Фехиме. Разказва й как Кемал е уволнил Нихан и че вече не работят с нея.


Емир дава плик на една жена, който да бъде занесен в дома на Кемал. Жената дава плика на Фехиме, като казва, че е за Зейнеп. Фехиме се чуди какво ли е това и отваря плика. В него има договор, че момичето е одобрено за работа в агенцията за актьори.

Тарък също е ядосан на сестра си и се прибира вкъщи.

Нихан вижда момиченцето, което продава кърпички на крайбрежната. Спира с колата си, за да си поговорят отново.

Вилдан си наема адвокат, за да заведе дело срещу Лейля и да получи къщата й.

Емир поощрява Озан да се бори за сърцето на Зейнеп, въпреки желанието на всички. Озан го слуша и звъни на любимата си.

Салих пресреща Зейнеп. Пита я защо не му отговаря на обажданията. Тя се оправдава, че скоро ще идват да я искат.

Когато момичето влиза вкъщи, семейният съвет я чака. Майка й е много ядосана.

Емир отново настоява Нихан да спазва правилата, въпреки, че й разрешава да замине за няколко дни.

Мистериозният изнудвач отново се обажда на Емир. Казва му, че знае за сейфа и какво крие там. Подчертава, че има всички оригинали и че ще продължи да показва игрите на Емир.

Хюсеин вдига скандал на дъщеря си, че е подписала договор да стане актриса. Кемал се прибира. Пита баща си какво става. Хюсеин се ядосва и забранява на Зейнеп да излиза, като настоява тя да напусне училище.

Йондер съжалява, че децата му са нещастни и че не може да им помогне.

Хюсеин пита Кемал дали целият този срам е истина. После му казва, че ако седи на една маса с вълци и той ще се превърне във вълк. Тарък пък обвинява брат си за всичко, което му се стоварва върху главата. Кемал се ядосва и заявява, че напуска дома си.


Нихан заминава. Емир я изпраща до колата.

Кемал споделя с приятеля си, че не се чувства добре, след като баща му го е изгонил от къщи. Салих му показва колко са добри семейство Сойдере. Тогава Кемал заявява, че Зейнеп се е хвърлила в огъня и без да знае ще изгори всички, защото иска да стане актриса. Салих е съкрушен. Кемал обещава, че ще съсипе семейството на Емир, защото са го отдалечили от любимите му хора.

Лейля получава призовка за делото, заведено от Вилдан. Тя веднага се обажда на своя адвокат и му съобщава какви са намеренията на сестра

Нихан се връща. Емир я посреща. Казва че е подготвил две изненади. После вади венчален пръстен и го дава на жена си. Заповядва на Нихан никога да не го сваля от ръката си и й обещава втора сватба. Грабва я и я носи на ръце в дома си.

Кемал вижда това и се зарича, че докато не унищожи Емир Козджоулу, войната между тях няма да приключи.

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?