"ЧЕРНА ЛЮБОВ": ДВАМА НЕОЧАКВАНИ СЪСЕДИ ПДФ Печат Е-мейл

 

Кемал иска да купи къщата, но Емир също решава да притежава тази къща заради Нихан

Вилдан разпитва Емир дали е приключил сделката по придобиването на този имот. Той отговаря, че всеки момент това трябва да стане.

Озан отива в стаята на сестра си. Нихан го посреща

Салих пита приятеля си, дали купува това жилище заради Нихан. Кемал отговаря отрицателно - иска да придобие имота, за да живее срещу Емир.

Озан казва на сестра си, че Зейнеп е получила предложение за работа от агенцията. Нихан си спомня,че Емир е уредил това.

Лейля отива у сестра си

Емир научава, че с Кемал ще се конкурират за една и съща къща.

Вилдан излиза на вратата. Лейля заявява, че няма да даде родния си дом на Вилдан. Йондер се опитва да успокои Лейля. Докато тя се качва в таксито, Кемал ги вижда заедно.

Нихан търси собственика на агенцията за актьори, но той отсъства дълго от града.

Кемал звъни на приятелката си и я пита дали е добре. Тя му казва, че минутите свършват и после ще му се обади.

Нихан получава предложение за работа и отива на срещата. Кемал без малко да катастрофира в нейната кола. Двамата започват да спорят кой е виновен. Едва след това Нихан пита какво прави Кемал в техния квартал и дали се е срещнал с родителите й. Той отговаря отрицателно.

Йондер е много ядосан на жена си заради враждата, която имат двете сестри. Вилдан продължава да твърди, че мрази Лейля и че иска да вземе къщата й. После обвинява Йондер, че след 30 години е започнал отново тази война.


Кемал търси приятелката си в дома й, но Лейля я няма

Хюсеин предлага на сина си да тръгват за работа. На Фехиме е мъчно за Кемал. Моли мъжа си да му прости. Хюсеин също е обиден и чака Кемал да направи първата стъпка. Зейнеп иска да излезе, но баща е непреклонен. Казва, че наказанието продължава, докато тя си вземе поука. Когато всички са на прага се появява Кемал. Иска разрешение от баща си да влезе. Фехиме е нетърпелива и Хюсеин отстъпва, но с Тарък излизат за работа.

Емир е ядосан, че е загубил надпреварата с Кемал и заповядва на Туфан да остави съперника му зад борда.

Един от работниците на обекта иска да разкаже за проблемите на строежа. Кемал го приема и научава, че мерките за безопасност на обекта никакви ги няма.

Предлагат на Нихан да обучава изоставените деца на рисуване по една социална програма. Тя се съгласява. Предложението идва от Асу. Нихан звъни на Зейнеп, но телефонът на момичето е изключен. Тя й оставя съобщение.

Емир планира да спаси Зейнеп от наказанието. Туфан изпраща една госпожа да обясни на Фехиме, че да работиш като актьор не е неморално, а Зейнеп има талант.

Емир се обажда на Тарък. Вика го да дойде във фирмата и да поговорят. Тарък се радва, че е оценен.

Кемал обяснява на работника, че ще направи всичко възможно да му помогне и да подобри условията на труд на строежа. После отива в кабинета на Емир. Държи му сметка защо се отнася зле с работниците. Кемал заявява ,че повече няма да си мълчи, ако проблемите на строежа не бъдат решени.

Нихан споделя с Ясемин, че е поела нова работа. Ясемин настоява да разбере как се чувства приятелката ?. Нихан казва, че Емир е научил за любовта й към Кемал.

Озан отива до дома на Зейнеп и я наблюдава тайно, но звъненето на телефона му го издава. Зейнеп го вижда и излиза при него. Казва му, че няма нужда да се тревожи за нея и че все още не може да излиза. Озан я пита това да не се е случило заради любовта на Кемал и Нихан. Момичето не отговаря.

Салих среща Озан и го заплашва да остави Зейнеп. След което звъни на приятеля си. Кемал е на заседание и не отговаря на обаждането.

След заседанието Кемал казва на Галип, че на техните обекти има проблем със сигурността. Емир се намесва и заявява, че всичко по строежите е наред. Кемал не му вярва и предупреждава работника да е нащрек.

Кемал отново вижда брат си да отива в офиса на Емир. Прави забележка на Тарък, че си е нарушил обещанието. В това време Емир излиза и спира разпрата между двамата братя.

Емир предлага на Тарък да си отвори собствен салон, за да се докаже пред баща си.


Нихан разбира, че фирмата на Кемал е спонсор на социалния проект.

Тарък споделя своята горчивина, натрупана от отношението на семейството му към него, с Кемал. Обяснява, че това е причина да приеме работата на Емир.

Нихан звъни на Кемал. Пита го защо си играе с нея. Кемал не знае нищо по този въпрос, но й казва, че има хора, наети от Емир, които я следят...

Източник: Теленовелас

 

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?