Джансу Дере ще получава по 400 хиляди лири на серия в нова теленовела ПДФ Печат Е-мейл

 

 

Джансу Дере е приела предложение за снимки на нов сериял на продуцентската компания MedYapim. Актрисата ще получава по 400 хиляди лири за епизод. Както се казва оферта, на която не можеш да устоиш. Сериалът ще стартира през новия сезон и ще се излъчва по канал TV8.

Жълтите медии информираха, че Джансу Дере си е намерила ново гадже, художникът Ренан Калели. Доста често свързат Джансу с кого ли не, но накрая се оказва, че това е фалшива новина.

Джансу Дере има голям успех със сериала „Майка.

Преди да приеме предложението да се снима в поредицата "Майка", в продължение на три години Джансу отказва участия както за малкия, така и за големия екран.

Актрисата признава, че е решила да се завърне към работните си ангажименти единствено защото сценарият на "Майка" силно я е впечатлил. "Докато четях скриптовете, почти постоянно плачех. Историята, която сериалът разказва. е изключително силна. Не вярвам. че съществуват хора. които да не са трогнати от този сюжет". споделя в интервю актрисата. В поредицата Джансу Дере се превъплъщава в образа на младата фотографка Зейнеп, която. преди да започне кариерата си в местен вестник, работи по замесване като учителка. Тя забелязва. че едно от децата в училището Мепек, е подложено на физически и емоционален тормоз от страна на своя пастрок, и решава да помогне на момиченцето. С времето обаче Зейнеп се привързва към малката Мелек и иска да я осинови. Желанието й обаче не среща одобрението на майката на детето и неговия втори баща. В лицето на младата фотожурналистка те виждат възможността за бързо забогатяване и се опитват по всякакъв начин да шантажират Зейнеп, използвайки Мелек като разменна монета. След участието си в сериала Джансу признава. че за пръв път вижда майчинството в нова светлина. "Да бъдеш майка е не само отговорност.


Майчинството е изкуството да даваш любов. Не е нужно да си биологичен родител. за да изпълниш със съдържание майчината фигура. Да бъдеш майка е много по-вече от това да дадеш живот чисто физически. То е да се раздаваш безпрекословно. без да очакваш нещо в замяна. Да си готов на саможертва и тотално себеотрицание за доброто на своето дете." Запитана дали самата тя е готова да бъде майка Джансу заявява: "Не искам на всяка цена да стана родител. Надявам се, когато срещна правилния човек и това да се случи. В едно обаче съм категорична не желая да бъда самотна майка. Осъзнавам, че семейната среда е изключително важна, затова искам, ако един ден имам свои деца, те да израстват и с двамата си родители."


 

 

 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?