СТАНА ЯСНО ЗАЩО ТОЛГАХАН И АМИНЕ ПРЕКЪСНАХА ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ ПДФ Печат Е-мейл

 

Толгахан Сайъшман и неговата екранна партньорка Амине Гюлше се отписаха един друг от акаунтите си в социалните мрежи. До тук беше, те вече не са приятели.

Стана Ясно защо Толгахан Сайъшман се отписа от акаунта на Амине Гюлше.

Той изпълнява желанието на Алмеда Абази, която още от времето на снимките на „Сега и завинаги” не се е разбирала с Амине Гюлше. Двете не са си били приятни по различни причини.


Първо се прокраднаха слухове, че Толгахан и Амине Гюлше са имали нещо повече от екранни снимки помежду си. Втората причина е ревността на Алмеда Абази. Тя е доста властна жена с голямо его за себе си. Трябва да отбележим, че Толгахан е имал любовни забежки и със Серенай Саръкая, така че Алмеда си има едно наум.

Алмеда си разменила престрелки с Толгахан и този път го е накарала да се отпише от акаунта, а й Амине не е закъсняла с реакцията. Така че, любимците, на мнозина Нур и Йиит са принудени да спазват „хигиена” на отношенията в мрежата...

Ще очакваме реакциите на Алмеда  по отношение на Толгахан и новата му партньорка в лентата "Черна перла", която стартира с първи епизод преди дни.


 
loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?