"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - МЪЖКА ЛЕКОВЕРНОСТ И ЖЕНСКА ХИТРОСТ ПДФ Печат Е-мейл

Назан се моли мъките й да не са отишли напразно. Тя казва, че Елмаз я е нападнала. Джахит не вярва на съпругата си, но леля му продължава да налива масло в огъня. Назан казва, че няма да подаде жалба, заради детето му. Джахит е разколебан от това.

Елмаз също е разстроена от случилото се. Ямур настоява Емин да я успокои. После си тръгва. Елмаз си мисли за бягство.

Ямур се среща с един от приятелите си. Той се чуди дали е в рая, но тя го слага на място.

Джахит води Назан от болницата. Айтюл настоява Джахит да й разреши да остане в къщата. Той казва на Айтюл да заведе жена му в неговата стая. Емин се ядосва и си тръгва.

Приятелят на Ямур я убеждава да остане в къщата и да вземе пари от брат си, за да заминат за Америка. Емин вижда двамата на портата.


Джахит започва да вика на Елмаз. Тя се опитва да му обясни, че не е бутнала Назан. Джахит не вярва, че Назан е постъпила по този начин. Той не иска тя да попадне в затвора и да роди бебето там. Елмаз му казва, че обича Назан. Той отпраща Елмаз при техните. Айтюл и Назан се радват на този ход на Джахит.

Хафизе вижда дъщеря си на улицата. Веднага се хвърля да й помогне. Елмаз е съсипана. Казва на майка си, че е била права и че Джахит обича Назан.

Нур се прибира във фирмата. Фатих я вижда. Установява, че е плакала. Тя отрича. Той я моли да сподели с него. Докато двамата разговарят Йиит идва. Минава покрай тях и не се спира, но когато влиза във фирмата и тайно ги наблюдава.

Нур отива да види братовчедка си. Моли я да се вземе в ръце. Елмаз споделя, че Джахит обича Назан. Нур я успокоява, че играта на Назан няма да остане скрита, защото колкото и да крият истината, тя все излиза наяве.

Йиит е притеснен и ядосан. Играе сам билярд. Иджлял идва и се намесва. Той спира с играта. Иджлял отново го притиска за Нур. Фарък подслушва разговора. Тя казва, че бившият й е нейната първа и единствена любов. Опитва се да го целуне. В този момент Фърат влиза. Йиит им казва, че има работа и ги оставя сами. Фърат казва на Иджлял, че и двамата изпитват една и съща болка.

Йиит лично носи вечерята на сестра си. Тя е умислена заради думите на приятеля си. Двамата разговарят, Ямур се разсмива. Айтюл ги подслушва. После казва на Йиит да я предупреди да не води бродяги в дома й.Ямур се ядосва. Йиит се опитва да опознае сестра си и приятеля й.После започва да се пита що за човек е този мъж.


Назан се опитва да настрои Джахит срещу майката на детето му. Той я пита дали играе някакви игрички. Джахит й казва, че този път вярва на нея. Назан отговаря, че всичко, което прави е, за да го спечели отново.

Фатих пристига на гости. Нур го посреща.

Мерт се разболява. Йиит казва Джахит да поеме немците заради болестта на детето. Брат му казва, че заради Назан не може да отиде на фирменото парти. Фърат се появява. Йиит му казва, че с него ще ходят на парти.

Фатих казва, че с Нур ще ходят на фирмено парти. После той споменава за писмото и Нур се задавя. После гостът я измъква от неловката ситуация.

Иджлял се е приготвила за партито. Казва на Фърат да се откаже и да не ги придружава. Айтюл спира дъщеря си. Казва й, че детето иска майка си.

На излизане Йиит вижда колата на Фатих пред дома на Нур. Тя се появява невероятно красива. Емин даже подсвирва. Фатих я придружава до колата. Когато излизат Йиит и Фърат са насреща им.

 

Нур се качва в колата на госта. Йиит едва сдържа ревността си.

Източник:Теленовелас


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?