"СЕГА И ЗАВИНАГИ" - ЙИИТ НАУЧАВА ТАЙНАТА ИДЕНТИЧНОСТ НА ФАТИХ И ОТНОВО СЕ ПОДАВА НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ИДЖЛЯЛ ПДФ Печат Е-мейл

 

Кой е Фатих?

Йиит научава за тайната идентичност на Фатих. Йиит се съгласява да работи с него, но трябва да запази всичко това в тайна, защото в  противен случай ще предизвика голяма паника.

Но ще успее ли да запази това в тайна?

Иджлял и Нур, който са отвлечени, биват принудени от похитителите да стоят заедно. Това не е лесна задача за тях. Няма да бъде лесно, двете са без избор. дали ще спрат да воюват помежду си?

Иджлял осиновява дете без знанието на Джахит. Тя смята, че детето е нейната виза, за връщането в дома на Козан. Голяма подкрепа получава от Айтюл, която иска да се избави от Елмас.

Йиит е съвсем близко до Иджлял и Нур, но той ще бъде изправен пред голям избор. Коя от двете да бъде убита – Нур или Иджлял?

Ревността между Йиит и Нур започва да нараства

Фърат споделя с Йиит своите чувства към Иджлял. Реакцията на Йиит е свирепа, той разбира, че трябва да премахне Фърат от  техния живот. Но тази яростна реакция  ще създаде нови проблеми в живота на Нур и ще направят ежедневието й непоносимо.

Иджлял крие от Йиит, че е знаела за чувствата на Фърат към нея и когато напрежението между Йиит и Нур нараства, тя ще използва този факт в нейна полза.

Емин, който става много близък с Ямур, ще има доста сериозни проблеми със старото й  гадже...

Емин става гадже с Ямур

След сблъсъка на Елмаз с Назан, Джахит взима страната на Назан, това още повече ще усложни живота на  Елмас.

Фатих показва на Нур, че може да разчита на него винаги. Сериозната му подкрепа прави Нур по-сигурна, но това изостря отношенията й с Йиит. Появява се нова криза между тях.

Йиит се подава отново на манипулацииите на Иджлял

Йиит се поддава на прекалената загриженост на Иджлял. И това подклажда неразбирателството между него и Нур. В тежките моменти до Нур е Фатих. Фатих потиска чувствата си към Нур, но не престава с помощта си, която крие от Йиит...

Елмаз се сдържа само заради малкото момиченце и се съгласява Назан да живее в къщата. Тя отклонява предложението на Джахит да заживеят на свое собствено място. но поради вечните игрички на назан, отношенията й с Джахит не се подобряват.

Приятелят на Ямур се изпарява. Когато Елмас чува какво се е случило, тя бърза да поттърси помощ от Джахит, за да разреши проблема.

Нур, която нае къща наблизко до Йиит има финансови проблеми. Тя не търси съдействие от Йиит, а се обръща към Фатих. Когато Йиит разкрива какво се случва, той ще постъпи по недотам приемлив начин...


 

Рекламата

loading...
loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?